香港長跑網  - 長跑長友

跑街練習用跑鞋有冇介紹?

B

升級   0%

該用戶從未簽到

我 165cm 高, 125 磅~ 無扁平足, 跑法係腳爭落地先 (雖然想改, 但要一段長時間先改到0架喇...)~
想保護性好少少0既~

請問各師兄師姐有冇好介紹?? thanks!!

升級   28.6%

該用戶從未簽到

mizuno好多選擇啦...wave inspire...nexus...rider...etc...
B

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-25 10:10 發表

有﹗乜小弟冇話過比閣下知咩?
戲院對面0個間我去過喇~ 不過佢得紅色... 我麻麻地鍾意呀...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-26 09:49 發表

rider 現時只出了紅色及藍色(加闊版銀色),紅色及藍色兩隻色嗰間都應該有的。

藍色0個對我都見到有呀~ 不過無我0既碼~
    其實我已家著緊0個對 idatsn (應該串錯) 都0係0個度買0架~ 確實平過出面~
    而且老板仲好好人, 講解0左好多鞋與及長跑知識比我聽~
    所以先兩日我都第一時間落去望0左佢間先0架~

B

升級   0%

該用戶從未簽到

請問呢對同 rider12 比, 有乜優點缺點? thx!!!

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-2-26 10:43 發表

請問呢對同 rider12 比, 有乜優點缺點? thx!!!

我相信大隻兄未著過rider12....佢應該答你唔到
    就算答到你....都係copy and paste

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BHa 於 2009-2-17 10:12 發表
    我 165cm 高, 125 磅~ 無扁平足, 跑法係腳爭落地先 (雖然想改, 但要一段長時間先改到0架喇...)~
    想保護性好少少0既~

請問各師兄師姐有冇好介紹?? thanks!!

125lb, not heavy, you can try wave spacer!

升級   59.47%

該用戶從未簽到

mizuno spacer is very good for training and also can race
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

但係 spacer 會唔會保護性無 rider12 咁好?
    因為純練習用~ 想買到無咁傷腳0既跑鞋呀~
    thank 大家意見先~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 呢幾日行過好多間波鞋鋪, 藍色0個對 rider 12 都無我碼!!!
    究竟邊度先有 8 號 或 8.5 呀??

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

小弟之前穿rider11...都想改穿番spacer 跑街...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶

原帖由 BHa 於 2009-2-26 01:27 發表
    戲院對面0個間我去過喇~ 不過佢得紅色... 我麻麻地鍾意呀...

Bha CTse and Kenneth CHing,

可否告訴我邊到有平rider 12賣呀?
    戲院對面嗰間即係喺邊度呀?

Thanks !

升級   100%

擦汗

原帖由 runrun 於 2009-3-2 09:41 發表

Bha CTse and Kenneth CHing,

可否告訴我邊到有平rider 12賣呀?
    戲院對面嗰間即係喺邊度呀?

Thanks !

Rider 12 男裝銀色闊版$438.
    女裝款唔知幾多錢,
    基本都有八折,
    或可買男裝著!
    地址及內容按以下…
    https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=3855&goto=lastpost#1
    Rider 11 女裝粉紅色$399.
    星期六"雪花"師妹都執咗對!
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4092&extra=&page=1

升級   100%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

我都終於買0左跑鞋了~
    戲院對面買呀~ 平過出面!!!

不過最後都無買到 rider 12, 連紅色都無我碼呀
    經老板介紹下, 買0左 aero7~
    諗住今晚著黎落鄧記試0下沖圈~
    (純試著咋~ 平時係跑街先會出動呢對0架~)