香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: B
打印 上一主題 下一主題

跑街練習用跑鞋有冇介紹?

升級   27.67%

• 簽到天數: 4 天

原帖由 BHa 於 2009-3-2 10:16 發表
    我都終於買0左跑鞋了~
    戲院對面買呀~ 平過出面!!!

不過最後都無買到 rider 12, 連紅色都無我碼呀
    經老板介紹下, 買0左 aero7~
    諗住今晚著黎落鄧記試0下沖圈~
    (純試著咋~ 平時係跑街先會出 ...

ching對aero7好唔好跑? 我之前都有睇過呢對, 不過個sales話呢對not for long run 喎, 所以先無試著, 最後買了idaten(因為對顏色我覺好靚仔...)
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Keroro_stephen 於 2009-3-5 13:00 發表

ching對aero7好唔好跑? 我之前都有睇過呢對, 不過個sales話呢對not for long run 喎, 所以先無試著, 最後買了idaten(因為對顏色我覺好靚仔...)

暫時只係著過一次跑運動場沖圈, 所以仲未有 comment 住~
    等今個星期四跑完一轉荃屯再答你~

idaten 我都有, 佢0既保護性應該無 aero7 咁好0架喎~