香港長跑網  - 長跑長友

將軍澳新人報到!

升級   90%

該用戶從未簽到

龜一樣的慢, 但我很喜歡跑步 !
從前學生時代你叫我跑我一定行俾你睇, 依家出黎做野好多年, 咁大個人先開始跑步!
舊年跑(行?)左渣打10k, 人報我又報, 之後勁開心, 再去跑 nike 10k,
今年再戰渣打, 都係好慢, 不過我好想努力跑好d跑好d!諗住今年開始報多d比賽, 跑多d!
大家好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 emma 於 2009-2-17 11:34 發表
從前學生時代你叫我跑我一定行俾你睇, 依家出黎做野好多年, 咁大個人先開始跑步!
舊年跑(行?)左渣打10k, 人報我又報, 之後勁開心, 再去跑 nike 10k,
今年再戰渣打, 都 ...

EMMA師姐,住將軍澳真幸福,有車亞文主持約跑,(現在團長係ee師姐)快D去JOIN佢地啦..將軍澳逍遙跑步團

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

emma c tse

多多指教ar

小弟真的"龜一樣的慢"

小弟是港島西 hk island man

長跑長友 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

CSTE 你好! 歡迎加入我地大家庭 ........
ctse 將軍澳每星期六早上都會約跑. 如有興趣可join 埋一齊...

吾該曬 平ching 幫手宣傳......

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎ctse, 你講個D野我好有共鳴
還記得讀書個時玩比人迫去玩陸運會跑800m 都跑到扯晒氣, 舊年膽粗粗走去玩人生第一次渣打10k 都係行多過跑, 但完成左就覺得好有滿足感, 覺得好似我咁既肥人都完成到, 之後都玩過nike 10k ~

今年再戰渣打, 雖然唔快, 但都比上年係時間上有明顯進步, 同埋都叫做"跑"足全程, 之後計劃出年出戰半馬!

ctse 繼續努力, 長跑長友~

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎 emma ching~
我地TKO逢星期六都會有逍遙跑~
輕鬆,逍遙一定啱你~
你多D留意呢樹丫~
https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=3418&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   

升級   20.75%

該用戶從未簽到

yi,渣打果然係好多跑友的轉捩點wor
ctse 你好呀,我都係07年尾開始跑10k,之前從來 / 甚少跑步ka
但經過兩年渣打10k 洗禮後,尤其今次成績進步左好多
就燃起對跑步的興趣

不如你去九龍→將軍澳逍遙團揮個手呀~~~等大家都可以認識下你ma
hehe

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

welcome! welcome!

升級   0%

該用戶從未簽到

hi hi mama ctse

升級   97%

該用戶從未簽到

歡迎ctse , 得閒多的上来吹吓水啦

升級   34.74%

該用戶從未簽到

歡迎 Ctze! 長跑長有!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

回復 1# 的帖子

emma ctse 歡近你, 我也是新來的, 有時間上ctse 討論區我新的 blog 指教指教

升級   11.05%

該用戶從未簽到

Nice to meet you here!  Emma ctse!

升級   29.47%

開心
  • 簽到天數: 1 天

將軍 澳

我姓屈, 住 TKO 寶琳.在坑口 2K 圈 練 習
    參加了
    2008HK marathon 10K,
    2008 必達夏日長跑
    2008New Balance 黃金海岸15公里賽
    2008聯合國兒童基金會慈善跑HM
    2009 HK Marathon HM
    但成績只屬"開心"
    想跟ching ctse 學習

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 Shatinrunner 於 2009-3-17 22:41 發表
    Nice to meet you here!  Emma ctse!

Yeah happy to meet you here!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 Paulwat 於 2009-3-17 23:56 發表
    我姓屈, 住 TKO 寶琳.在坑口 2K 圈 練 習
    參加了
    2008HK marathon 10K,
    2008 必達夏日長跑
    2008New Balance 黃金海岸15公里賽
    2008聯合國兒童基金會慈善跑HM
    2009 HK Marathon HM
    但成績只屬"開心"
    想跟c ...

你好呀屈ching, 我都係街坊.睇多d啦, 呢度真係幾多野睇哦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome emma,
    得閒多啲參與活動啦!

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-18 21:11 發表
    welcome emma,
    得閒多啲參與活動啦!

係既mill ctse. 想左咁耐. 我終於買左鞋啦. 了左這個月以來的心事.
    希望順利令我跑多D跑多D跑多D