香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

想問下有沒有人試過畢拉山的越野跑道

升級   0%

該用戶從未簽到

小妹參加了3月22日畢拉山15k比賽, 但從來未玩過over 10k以上的比賽, 唔知各位c hing & c tse 有沒有試過畢拉山的越野跑道, 可否形容一下路程, thank you
+1 0
上一篇︰Mark Williams 是香港人嗎?下一篇︰請問各位跑手有無用Garmin心跳錶

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

走雞了
    2.15 網友約跑 > 試跑畢拉山15km路線
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... page%3D1&page=1

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽(隊際跑手名單於post#1)
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... &extra=page%3D1

Kin in Running

升級   61.1%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

師姐可以參考下面兩條links

#99 in https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3237&extra=page%3D1&page=5

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3338&extra=page%3D1

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

堅哥唔夠你快手「添」。

升級   0%

該用戶從未簽到

Thank you 各位, 感激萬分,

升級   55.26%

該用戶從未簽到

期待呢著呢一個賽事

升級   0%

該用戶從未簽到

早幾年跑過兩年。斜路比較多。水站好似得2個。但最重要放行李是無大膠袋。。。
    只有一條繩圍住行李區。 但吾知依架有無改善。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 快活人 於 2009-2-17 22:36 發表
    早幾年跑過兩年。斜路比較多。水站好似得2個。但最重要放行李是無大膠袋。。。

活活ctse, 咁你今年報唔報呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

可以睇埋尼條:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1487&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-17 22:39 發表

活活ctse, 咁你今年報唔報呀?hgj091" />" />hj

諗更

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 22:36 發表

吓! 得2個水站咋! 如果我平時10K比賽可1小時左右完成, 唔知應付唔應付到, ching, ctse 我需唔需要帶水 & gel呢!

升級   55.26%

該用戶從未簽到

15K兩個水站似乎怪皮咗d喎!  

我仲報咗跑添!

升級   0%

該用戶從未簽到

我無記錯的話上大風袎 一個 , 跟住入林前一個 .
    依架吾知有無改
    最好問問大會......

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-17 22:55 發表

諗更

活活Ctse,
    男子組己報名了,整返隊女子組啦!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-2-18 00:53 發表

吓! 得2個水站咋! 如果我平時10K比賽可1小時左右完成, 唔知應付唔應付到, ching, ctse 我需唔需要帶水 & gel呢!

There had free gel provided last year.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-18 15:27 發表
    我無記錯的話上大風袎 一個 , 跟住入林前一個 .
    依架吾知有無改
    最好問問大會......

Should be same, because there hadn't other location suitable for water station.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-2-18 00:53 發表

ctse 平時練習有無跑過大約 15k 呢個距離?
    呢個係越野賽..同公路賽唔同... 上落斜較多.... 如果你平時一小時左右完成 10k... 可能要多 5-10分鐘去完成呢個比賽既 10k

如果你認為自己跑得唔快..最好自己拎少少水去比賽.... 呢個會搞既比賽我參加過一次...因為我跑得較慢..之後既水站無水.. 跑到我死死下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-2-18 15:35 發表

活活Ctse,
    男子組己報名了,整返隊女子組啦!

登錄/註冊後可看大圖

CHING .... . 我覺得以前未鋪石屎路好玩好多. 有D 路跳來跳去 吾係淨跑....
    依架條路無以前甘剌極 ......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-18 16:00 發表

ctse 平時練習有無跑過大約 15k 呢個距離?
    呢個係越野賽..同公路賽唔同... 上落斜較多.... 如果你平時一小時左右完成 10k... 可能要多 5-10分鐘去完成呢個比賽既 10k

如果你認為自己跑得唔快..最好自己拎少少水 ...

唔該晒ee_tpk ctse, 我會做好準備迎接比賽來臨