香港長跑網  - 長跑長友

樓主: allanccl
打印 上一主題 下一主題

5.4.2009 鄭開國際馬拉松 遠征河南

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝提供,我試過Mediafire,佢話可以2G一個file,騙人的,總是upload唔到。
sendspace我會試的,明天便知,試過再作評論。

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩!都幾慢喎,二百幾M既file要兩個鐘頭,我由得佢upload,訓覺先啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2009-4-24 15:31 發表
亮 Ching,

若果大 File, 可以考慮用 sendspace, 最大可接納 300 mb.

http://www.sendspace.com/

多謝colemen 師兄既提供,今朝早起床見到upload 完成啦!
請大家自己下載試下睇唔睇得到,係高清MP4 AVC HD264格式 226MB咁大。

20090405鄭開國際馬拉松沖線片段
http://www.sendspace.com/file/58p80a

升級   77.6%

該用戶從未簽到

亮 ching,

我用大約十幾分鐘下載, 可能我部機 RAM 唔夠, 所以有 D 窒.

但係睇片聽到觀眾歡呼聲, 強烈呼吸同腳步聲, 跟住衝終點, 氣氛真是一流, 有機會真係要跟你地上去玩.

升級   0%

該用戶從未簽到

迟到的郑开国际马拉松赛参赛人数统计                                                                                  男子全程专业:56人
男子全程业余:2318人
男子半程专业:10人
男子半程业余:2780人
女子全程专业:21人
女子全程业余:368人
女子半程专业:8人
女子半程业余:856人
5公里:9319人
亲子马拉松:275人
情侣马拉松:140人
总计参赛人数为:16151人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2009-4-26 02:44 發表
亮 ching,

我用大約十幾分鐘下載, 可能我部機 RAM 唔夠, 所以有 D 窒.

但係睇片聽到觀眾歡呼聲, 強烈呼吸同腳步聲, 跟住衝終點, 氣氛真是一流, 有機會真係要跟你地上去玩.

這是小弟既弱點,改善緊。還有拿攝錄機的方法也要改善,我自己睇番都覺得太震,唔好意思!
講氣氛,鄭開都算幾好,我諗廈門馬拉松先可以講一流喎。出年2010年1月2日廈門馬拉松,將會有很多長跑網師兄及師姐參加,閣下請早作心理準備,到時可能有A團(即只去跑馬拉松),及B團(加埋旅游),到時大家可以親身感受國內馬拉松熱鬧既氣氛。

升級   38.45%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

原帖由 allanccl 於 2009-4-27 23:20 發表

這是小弟既弱點,改善緊。還有拿攝錄機的方法也要改善,我自己睇番都覺得太震,唔好意思!
    講氣氛,鄭開都算幾好,我諗廈門馬拉松先可以講一流喎。出年2010年1月2日廈門馬拉松,將會有很多長跑網師兄及師姐參加,閣 ...

廈門馬拉松是“國際田聯金牌賽事”,級數高過香港渣打,條路又易跑。如果各位有條件真係要去跑下

原帖由 allanccl 於 2009-4-27 22:48 發表
    迟到的郑开国际马拉松赛参赛人数统计                                                                                  男子全程 ...

唔該曬!呢個賽事全馬占總人數比例同香港渣打基本上一樣。

升級   38.45%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

回復 225# 的帖子

鄭開總成績終於出左
    http://www.zkmarathon.com/Service.aspx?id=174

升級   100%

該用戶從未簽到

男子成绩只是去到4小时08分啊,哈哈.

升級   77.6%

該用戶從未簽到

廈門馬拉松已經 bookmark 左入行事曆, 努力練習, 希望有機會明年跟你地上去跑.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 2009-4-29 14:06 發表
    廈門馬拉松已經 bookmark 左入行事曆, 努力練習, 希望有機會明年跟你地上去跑.

恭喜你! 預左你啦,咁出年你可以親身感受在國內跑馬拉松是何等的快樂啦! 到時組團可能係歡迎攜眷參加,等家人一同分享長跑樂趣,佢地可以替你映相或攝錄啊!

升級   77.6%

該用戶從未簽到

原來除左廈門馬拉松係國際田聯金牌賽事外, 北京馬拉松都係, 有無人跑過或有興趣呢 ?