香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat
打印 上一主題 下一主題

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

mill mill ctse
昨晚你狀態大勇喎.....隻腳咩事...?
小心保重呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-2-19 13:13 發表
CAT CAT CTSE, 尋日跑完梅子林, 今日對腳重有少少唔妥," />" />
唯有下次先跟你地約跑了." />" />hj" />" />

甘你休息多D 喇 ...明晚都吾好跟跑喇.....

升級   0%

該用戶從未簽到

~下...mud 今日得我同活活2個女子組咋~~~~~迪迪tartarbonbon全世界唔去ar?~~~~~(catcat..我知我知~我只係問下姐)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-2-19 11:45 發表

都係!

II
非法入境者

各醬油兄弟姊妹,

小弟再問我個friend 要多d 化妝野呀! woh ha ha ha.....

睇來法法幾鐘意玩化妝呢味野wor.....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-19 14:08 發表

睇來法法幾鐘意玩化妝呢味野wor.....

你個圍圍,咪再"口沬姐欄"呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-2-19 01:00 發表
活活, 222係咪有早餐團呀? 仲有聽晚可能唔跑得住~~

catcat, 我買cherry~~

迪迪:
點解今日跑唔到呀? 如果係攰未復完就休息下先啦,千奇唔好勉強~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-2-19 14:05 發表
hgj" />" />hjgh ~下...mud 今日得我同活活2個女子組咋~~~~~迪迪tartarbonbon全世界唔去ar?~~~~~(catcat..我知我知~我只係問下姐)

你怕咩呀 ........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-19 14:14 發表

你個圍圍,咪再"口沬姐欄"呀~~~

X2 ~~~ 再係甘吾可愛架喇......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-19 14:17 發表

X2 ~~~ 再係甘吾可愛架喇......

做咩呀? 我想問...我唔玩化妝得唔得之麻~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

豹豹,我地要諗下d遊戲啦!如果唔係當日都唔知會發生mud 事....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-19 14:21 發表

做咩呀? 我想問...我唔玩化妝得唔得之麻~hgjD103" />" />" />" />" />" />hj

no ar 圍圍..." />" />" />" /> 一定要玩及一定要接受"情"罰~~~你無睇 "醬油團應注意事項" ka ma???

法法..thx q ar..我地d核突化妝品靠晒你la

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-19 14:36 發表
豹豹,我地要諗下d遊戲啦!如果唔係當日都唔知會發生mud 事....

豹豹lee2日潛左水.......你自己幫佢諗埋啦~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-19 14:21 發表

做咩呀? 我想問...我唔玩化妝得唔得之麻~hgjD103" />" />hj

吾該睇番團友汪意事項呀 .......
1.
希望大家參與團體活動時, 可以反得開心反得投入, 各團員一定要参與各項遊戲,及接受各種處罰 , 不得異意 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-19 14:36 發表
豹豹,我地要諗下d遊戲啦!如果唔係當日都唔知會發生mud 事...." />" />

batbat..我諗你可以同迪迪都傾傾..雖然佢唔係活動科既人...但係佢有好多鬼主意~咩遊戲都識~

升級   0%

該用戶從未簽到

VV ~~~BATBAT 及豹豹完全無復行到應要做的責任....
UMMMMMMMMM.......係未要罽呢 ??????

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-19 14:45 發表
VV ~~~BATBAT 及豹豹完全無復行到應要做的責任....
UMMMMMMMMM.......係未要罽呢 ??????" />" />" />" />

活活,我地都仲未去,又點會未復行應要既責任呀?

我今晚一定會盡我應盡既責任...同妳一齊跑架啦!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-19 14:45 發表
UMMMMMMMMM.......係未要罽呢 ??????

我做見證人~~
昨晚宵夜,活活問batbat有咩games.....
點知,batbat支吾以對....ee哦哦......好明顯係無做野~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-19 14:52 發表

我今晚一定會盡我應盡既責任...同妳一齊跑架啦!" />" />

你你你 .......快D 講下今晚練咩呀.........
OKOK ...甘各團友之前所講過D GAME 全部吾玩.......
等你到時玩咩........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-19 14:52 發表

我今晚一定會盡我應盡既責任...同妳一齊跑架啦!" />" />

拿拿拿....搞到我地c 令都出聲la...
如果果晚d節目唔夠好反唔夠精彩....1個變花面bat1個變花面豹ar 下~仲要影晒相ka~

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-19 14:58 發表

你你你 .......快D 講下今晚練咩呀........." />" />
OKOK ...甘各團友之前所講過D GAME 全部吾玩......." />" />
等你到時玩咩........" />" />

我會尊重大家寶貴既意見,而且大家又諗得甘辛苦,點可以話取消就取消,所以我已經決定繼續玩妳地個d遊戲,不過我就會做主持人....