香港長跑網  - 長跑長友

樓主: witchycatcat

SSP街坊小隊(Part 8)

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

今晚終於返主場ssp 練跑...由batbat教頭帶跑in
頭1set (800m 3:40s + 400m慢跑.4次)...我地9個人都輕鬆完成
到第2set 都係咁跑, 不過就按能力做返小小時間出黎...
第1次都係跟大隊跑...到就2, 3次就..因為到華華帶跑...
我只係知, 我同batbat 跟左華華跑2次之後就爆左...第4次就已經係自己跑..完成2set

最後華華要跑多個1600m...咁粉粉, 我, i i, 恒恆都有跑....

最最後我返到屋企未是過1set跑格, 咁就食左20層...比放工跑真係好唔同...
用左...1:36s

升級   78.95%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2009-2-20 00:41 發表
頭1set (800m 3:40s + 400m慢跑.4次)...我地9個人都輕鬆完成
到第2set 都係咁跑, 不過就按能力做返小小時間出黎...
第1次都係跟大隊跑...到就2, 3次就..因為到華華 ...

今晚同你地衝圈, 真係獲益良多~
渣打過後一路都好灰....今晚終於有番d跑步感覺番黎...
好熱血~

升級   0%

該用戶從未簽到

第1次都係跟大隊跑...到就2, 3次就..因為到華華 ...

龍龍
你重跑樓梯!

升級   20.35%

該用戶從未簽到

…………很開心的啦!哈哈
可是我很眼訓了……

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-19 20:56 發表
想問改左個地方exactly係邊嘎?我可以在北潭涌等嗎?我有96r去個度吖~

to cc,
你唔跟佢地食早餐呀?
我已經幫你pm問亞joe位置....

to runrun ctse,
已收到你pm啦~~
22/2行山歡迎你join我地~~食物方面我同其他人負責買啦~
到時你自己帶水,勞工手套(以防萬一)及食具就得啦~~

to 22/2行山隊員:
個日runrun ctse都加入呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝龍龍匯報~~
睇黎昨晚你地d男隊員玩得好開心喎......
甘女隊員點...?尤其是vv,有無偷懶??

我昨天上完堂後到西九龍中心間supermarket買食物(22.2行山)....
所以,夜得濟無join大家既宵夜團呀~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

~~22.2行山食物匯報~~

個日行山應該有11人:
**5男:joejoe,kk,活活的ching,圍圍,比比
**6女:catcat,活活,豹豹,迪迪,cc,runrun

我昨天已買了下面的食物供大會在中午時玩煮飯仔..

但我執下執下,覺得好似買得多得濟,因為仲有好多生果未include.....
請大家睇下個list,俾d意見,如果多得濟我就抽起唔帶去~~

1. 公仔面  x 5 (不同味)
2. 出前一丁 x 5 (不同味)
3. 烏冬 x 3
4. 辛辣面 x 1
5. 銀絲米粉 x 2

6. 金龍牌火腿午餐肉 (方形既) x 2
7. 金龍牌五香肉丁 (細偏圓形) x 1
8. 榨菜肉絲 x 1
9. 雞尾腸 (大既425g)  x 1
10. 雞尾腸 (細既250g) x 1
11. 回鍋肉 (中size) x 1

12. 栗米粒 (大) x 1
13. 焗豆 (大) x 1
14. 磨菇 (大) x 1
15. 雜菜 (中) x 1
16. 素瓜仔肉 (細) x 1

共用了$236.30

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-19 18:28 發表
catcat隊長:
有d野想匯報....唔知妳有冇留意呢排好多長跑網新會員,已經自動自覺用左疊名,今日我已經分別見到有feufeu、godgod、boyboy,到底咩原因呢?
又多個rayray~

lee 3個ching/ctse有報名昨天既跑咩...?
係邊位隊員帶來架...?

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-20 09:09 發表
~~22.2行山食物匯報~~

個日行山應該有11人:
**5男:joejoe,kk,活活的ching,圍圍,比比
**6女:catcat,活活,豹豹,迪迪,cc,runrun

我昨天已買了下面的食物供大會在中午時玩煮飯仔..

但我執下執下,覺得好似買得 ...

Anybody will help you to take all these from your home to Sai Kung?

Need help?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-2-20 09:34 發表

Anybody will help you to take all these from your home to Sai Kung?

Need help?

唔使啦~~~thanks 比比
為左個山霸......我要練力...

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍 你講錯左.係你地8個輕鬆完成. 而我就 辛苦到
第2set 第1轉法法帶頭 都跟到你地.......
但到第2轉 變左華華帶頭 .簡直吾使跟......
變左自己一個跑 .......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-2-20 08:43 發表

to cc,
你唔跟佢地食早餐呀?
我已經幫你pm問亞joe位置....hgj088" />" />hj

to runrun ctse,
已收到你pm啦~~
22/2行山歡迎你join我地~~食物方面我同其他人負責買啦~hgjD124" />" />hj
到時你自己帶水,勞工手套 ...

CATCAT 琴晚食完野睇返先知你call 我呀 ...sorry sorry !!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

下次有機會我都想跟你地去衝圈~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2009-2-20 09:53 發表

龍龍 你講錯左.係你地8個輕鬆完成. 而我就 辛苦到" />" />hjfghft
第2set 第1轉法法帶頭 都跟到你地......." />" />
但到第2轉 變左華華帶頭 .簡直吾使跟...... " />" />
變左自己一個跑 ......." />" />

都係小弟唔好!
我自己都覺自己衰仔!
可能我無信心帶啦.
下次會好一點.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-19 20:56 發表
想問改左個地方exactly係邊嘎?我可以在北潭涌等嗎?我有96r去個度吖~j" />" />jk

咁不如你9:40am係麥理浩夫人渡假村個巴士站(過北潭涌巴士總站後兩/三個站)落車等我哋啦, 因為我哋會係西貢搭小巴去到小巴總站落(即係麥理浩夫人渡假村), 果度係我哋嘅starting point~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-2-20 10:06 發表
下次有機會我都想跟你地去衝圈~

預下星期四 . 但 要等batbat cfm....

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-20 10:05 發表

全部人都去西貢食早餐?

唔係呀~~
以我所知,only活活,圍圍,迪迪及豹豹4條友食咋~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍:
你真係勁....跑完返到屋企仲要跑樓梯。
未有比賽唔係咁快谷咁行下....慢慢加, 唔係到真係比賽既時候keep唔到呀!