香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 埔荃
打印 上一主題 下一主題

$500半年內不限時刻做GYM

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 40# 的帖子

cfchan...勁~

升級   58.67%

該用戶從未簽到

師兄, 
加記蚊 cheap d plan, only用1間都ok

因只去下, 學人做gym

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-2-27 15:45 發表
師兄,
請問下加記有無百靈蚊 cheap d plan, only用1間都ok
因只係想久吾久去下, 試下學人做gym

CHING..咁你去康文署做好 d woo~ 如果你唔係成日去.. 加記個名唔好係掂

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   58.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-27 15:49 發表

CHING..咁你去康文署做好 d woo~ 如果你唔係成日去.. 加記個名唔好係掂

無法, 全因為加記近, 康文署同physal都好吾就腳 
所以懇請師兄有無超cheap plan 介紹去試下做下運動

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-27 15:53 發表
加記在我公司做推廣299月費, 要prepay一年, 我都唔想玩.
我諗呢個價係佢底線.

我聽過加記之前既 company plan 係 1xx 一個月...
街客都係 23x~29x 一個月 jawow..

瘋兄唔好用呢個價 join 丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-2-27 15:53 發表

無法, 全因為加記近, 康文署同physal都好吾就腳
所以懇請師兄有無超cheap plan 介紹去試下做下運動

你可以唔好拎 id card 同埋 credit card 上去問 plan 先啦...
佢地好狗..扣起你身份証同埋 credit card.. 幾個 sales 輪流煩住你

最好在月尾搞..通常月尾 sales 唔夠單個 offer 會好 d

升級   0%

該用戶從未簽到

加記1xx我要你要簽3-4年,佢先會俾呢個價你~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-27 16:09 發表

加記即係擺明老坤既即!

佢地海鮮價已經係公開嘅秘密~
一個唔覺意小心一頸血

升級   58.67%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-27 15:53 發表
加記在我公司做推廣299月費, 要prepay一年, 我都唔想玩.
我諗呢個價係佢底線.
299自問付擔不了, max 200, 希望找到可以去試試玩下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-2-27 15:45 發表
師兄,
請問下加記有無百靈蚊 cheap d plan, only用1間都ok
因只係想久吾久去下, 試下學人做gym

slack ching可以問吓modern fitness, 我曾經問過齋做gym係1988/15months, 我去過金鐘個centre是男女的, 幾新, 其他centre有d是female only. ching, 可以check下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-2-27 16:23 發表

slack ching可以問吓modern fitness, 我曾經問過齋做gym係1988/15months, 我去過金鐘個centre是男女的, 幾新, 其他centre有d是female only. ching, 可以check下

MF 應該得3間係男女賓,將軍澳,金鐘,一間唔記得(好似銅鑼灣)~
openday 試過最平 齋做gym$1588(12month) fix time fix club,依家唔知有無變~

升級   58.67%

該用戶從未簽到

多謝各位大哥大姐資料, 剛打過去問,  佢話你係小姐就ok 魚到爆,only金鐘將軍澳銅鑼灣
無我份了
多謝各位大哥大姐都係只有 加記最方便我....唉!! 

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 slack 於 2009-2-27 20:01 發表
多謝各位大哥大姐資料, 剛打過去問,  佢話你係小姐就ok 魚到爆,only金鐘將軍澳銅鑼灣
無我份了
多謝各位大哥大姐都係只有 加記最方便我....唉!!  

加記方便你,就唔駛諗咁多~
不過如果入左會有PT sell你買堂,你自己要諗清楚係咪真係有咁ga需要~
免得到時買左又size錢呀~