香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon
打印 上一主題 下一主題

泰基跑友入嚟揮揮手

升級   0%

該用戶從未簽到

指點幾招,受用終身 !
"邪神傳功大會" 支持 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 25-2-2009 00:04 發表
今晚大豐收,
除咗親眼目睹邪神"慢跑"外, 操後仲獲邪神指點幾招, 受用無窮!
...睇嚟要盡快攪番次"邪神傳功大會"益吓d網友先得.

好呀, 好呀!
不如星期五晚醒番幾招先啦!!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-25 00:04 發表
今晚大豐收,

除咗親眼目睹邪神"慢跑"外, 操後仲獲邪神指點幾招, 受用無窮!

Onon,

禁你咪好快會回復真身見人羅 !

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-25 00:04 發表
今晚大豐收,

根據某本漫盡資料,邪神幫人練功練到頂級,目的係想自己到逹天下無敵既竟界,當佢到左呢個境界,每個人都變左佢既犠牲品.....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 batigoal 於 2009-2-25 14:07 發表

根據某本漫盡資料,邪神幫人練功練到頂級,目的係想自己到逹天下無敵既竟界,當佢到左呢個境界,每個人都變左佢既犠牲品.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-25 14:07 發表

當你教人的時間,其實自已都在學緊野.......

每一個動作,如果都能睇得出錯在那裡,

咁就代表自已了解這個運作,加深自已的經驗.....

教學的目的,就是< 教 >而< 學 >!

別人學懂了,自已也受益......

無容人之心,咁又點能成大事呢........

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-2-27 09:43 發表

當你教人的時間,其實自已都在學緊野.......

每一個動作,如果都能睇得出錯在那裡,

咁就代表自已了解這個運作,加深自已的經驗.....

教學的目的,就是< 教 >而< 學 >!

別人學懂了,自已也受益.... ...

明白亦同意!我自己都鍾意將自己學到既野講比人聽,一齊分享下!自己亦都可以反覆思考下.....

其實我個段只係講笑,我甘啱睇緊果本漫畫個情節係甘,個主角個名又同ching 個外號又一樣,c hing 唔好見怪!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-27 14:13 發表

明白亦同意!我自己都鍾意將自己學到既野講比人聽,一齊分享下!自己亦都可以反覆思考下.....

其實我個段只係講笑,我甘啱睇緊果本漫畫個情節係甘,個主角個名又同ching 個外號又一樣,c hing 唔好見怪 ...

嘻...係N年前我都有睇...羅剎教...一神二妖三剎星, 四鬼五怪六騎士

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-2-27 14:40 發表

嘻...係N年前我都有睇...羅剎教...一神二妖三剎星, 四鬼五怪六騎士

and 白蓮教
    BTW, my favorite is 電光毒龍鑽

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-2-27 15:49 發表

and 白蓮教
    BTW, my favorite is 電光毒龍鑽  

呢招以前成日出,必殺技!但係而家好少用呢招.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-27 14:13 發表

其實我個段只係講笑,我甘啱睇緊果本漫畫個情節係甘,個主角個名又同ching 個外號又一樣,c hing 唔好見怪 ...

唔怪唔怪.....

我絕對明白你所講的故仔,因為我都係讀者之一.........

又亦因邪神外傳的故事,令我對跑步有所啟發.......

呢方面我遲d會係bolg道有所交代.......

俾少少時間小弟,努力中.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-2-25 00:12 發表
    指點幾招,受用終身 !
    "邪神傳功大會" 支持 !!

今晚已經係跑馬地上現左一次......

係巧合地遇上了,開左一堂興趣班,多得各師兄抽空,聽小弟的愚見........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-2-28 00:49 發表

今晚已經係跑馬地上現左一次......

係巧合地遇上了,開左一堂興趣班,多得各師兄抽空,聽小弟的愚見........

多謝邪神傳功, 今晚袋左唔小錢入袋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 28-2-2009 00:59 發表
    多謝邪神傳功, 今晚袋左唔小錢入袋

多謝邪神傳功, 小弟自當加強基本功嘅訓練~~thank ar

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

泰基會友注意

"鑑於田徑總會發出指示﹕現於灣仔運動場操練必須出示「田總證」方可進場練習,請各位會員記緊帶備「田總證」。如未辦領的,請聯絡洪永賢及取回證件。"

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

各位是 泰基會員之 c hing c tse

新田總會員証(2009年)及之前賽事之証書(Nike 10k, 15k賽, 美津濃半馬)會方已取得, 請大家家與洪永賢聯絡

升級   0%

該用戶從未簽到

卒之收到田總證啦,以後星期二晚可以跟大家一齊操下,想問下各位有跟開既跑手,通常星期二晚係會點操法架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-12 11:26 發表
    卒之收到田總證啦,以後星期二晚可以跟大家一齊操下,想問下各位有跟開既跑手,通常星期二晚係會點操法架?

歡迎你呀大圍兄,

通常七點開操,
    收工可以早d到熱定身呀.

有時玩400x15, 有時玩800x8, 有時玩1000x6,

人多時會分A, B 組, A組快脚休息時間短d.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-4-12 15:31 發表

歡迎你呀大圍兄,

通常七點開操, 收工可以早d到熱定身呀.

有時玩400x15, 有時玩800x8, 有時玩1000x6,

人多時會分A, B 組, A組快脚休息時間短d.

唔該onon ching,係呢....Terry係咪都有跟操呀?
    我又想學佢穿40',我又來...嘻嘻~