香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

不止十公里•山比遊樂blog

升級   20.75%

該用戶從未簽到

在自己本身的blog 寫了一整個月跑步日記。既然如此,何不把自己的跑步軼 / 糗 / 蠢事都在這兒寫呢。

小妹初到貴境,有望各ching ctse 多多指教。
+1 0
上一篇︰rayray 的第一個10 公里下一篇︰新人報到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-2-19 19:21 發表
在自己本身的blog 寫了一整個月跑步日記。既然如此,何不把自己的跑步軼 / 糗 / 蠢事都在這兒寫呢。

小妹初到貴境,有望各ching ctse 多多指教。

期待hoshanbei ctse的跑步blog

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 恭喜

山比 c tse

開blog大吉

長跑長友

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜ctse, 開blog大吉

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

恭喜hoshanbei ctse開blog大吉

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜hoshanbei ctse開blog大吉..
    分享多d 跑步事讓我地參考參考~~

升級   97.05%

該用戶從未簽到

開blog大吉 ! 恭喜 ! 恭喜 !

升級   0%

該用戶從未簽到

山比... 加油 !

升級   20.75%

該用戶從未簽到

剛才呆在公司,看著長跑網,忽發奇想就開了blog。
    過去都是參加10公里賽事,從沒有想過要跑得更遠。可是現在我已下定決心,好好跑步,向2010半馬進發。

既然如此,不如由現在起把練跑的進度好好的做個紀錄,希望一年後看到的,會是一個美好的回憶。

所以,我把blog 名為「不止十公里」,希望有一天可以一口氣跑得遠遠。

遊樂...只是小妹邊跑想邊抱著輕鬆的心情,好好享受長跑的步伐。

先報報數先,最近一次跑晒草灣運動場,47分跑了12個圈,連兩個圈的cool down。

升級   0%

該用戶從未簽到

開blog大吉 ! 恭喜 ! 恭喜 !

升級   13.2%

該用戶從未簽到

揩, 山比, 長跑真是人生一大樂事, 好好享受吧!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

恭喜恭喜~支持2010輕鬆完成半馬~長跑長友
    ctse係咪祝捷會坐隔離台個位?

升級   20.75%

該用戶從未簽到

yi...被點相tim....ching 真好記性

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 hoshanbei 於 2009-2-19 23:09 發表
    過去都是參加10公里賽事,從沒有想過要跑得更遠。可是現在我已下定決心,好好跑步,向2010半馬進。既然如此,不如由現在起把練跑的進度好好的做個紀錄,希望 ...

山比開blog大吉, 長跑長有, 長寫長有!
    見到妳的決心, 好似去年的我, 下決心要跑遠一點, 認真練跑, 才開個跑步blog.
    明年妳再回望今年的記錄, 會好開心, 好驚訝自己的進步. 記得好好享受跑步, 越跑越好玩!
    放心, 我同chings & ctses都會為妳.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜山比ctse 開blog大吉

升級   56.85%

該用戶從未簽到

山比!話晒都係將軍澳逍遙跑步團團友,
    等我整盤開Blog大桔過妳.
    祝  生意興隆  業務蒸蒸日上.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hoshanbei 於 2009-2-19 23:09 發表
    過去都是參加10公里賽事,從沒有想過要跑得更遠。可是現在我已下定決心,好好跑步,向2010半馬進發。

既然如此,不如由現在起把練跑的進度好好的做個紀錄,希望 ...

山比ctse加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

山比.... 弓喜你下定決心跑出未來 ...
    今年努力練習.......挑戰2010年半馬絕無問題.......add oil !!!!!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

多謝各位ching ctse,我都唔想做一個下巴輕輕的人,呢一年我會努力的

小妹而家計劃預計一星期跑二至三次
    以周六的tko 逍遙跑做長課目標(約10k,有斜路)

之後平日二、五放工就去運動場跑8k(會密切留意各區的約跑活動)
    睇下咁keep 住一個月會有咩成果先hehe

我而家仲未敢定半馬成績住...跑多一陣再定都唔遲啦~~