香港長跑網  - 長跑長友

樓主: onon

工聯會跑步班師兄/姐相認區

升級   48%

該用戶從未簽到

回復 40# 的帖子

嘩,千万唔好咁叫呀。我是那些有上堂唔做功課的不良學生,好在跑步界無"退學"制度,否則連跑都無得跑!

升級   90%

該用戶從未簽到

我都排緊隊, 09年三月跑馬地...

升級   0%

該用戶從未簽到

autumn c-hing 係咪沉晚都有一齊上課?
唔知係邊位呀? 下一堂大家打個招呼啦!!
呢期有 Alex, Schnix, didiana, Westbig 及小弟 五名網友一齊上課, 連埋你就有六名~~

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-3 22:46 發表

呢期有 Alex, Schnix, didiana, Westbig 及小弟 五名網友一齊上課, 連埋你就有六名~~

個晩我著渣打衫呢,但渣打之後都無綀過了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-3 22:46 發表

尋晚企多過跑, 已經醒水著風褸, 但最衰上課前自已跑左兩圈身水身汗, 最後都係乃左野

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 Alex 於 2009-3-3 23:11 發表

尋晚企多過跑, 已經醒水著風褸, 但最衰上課前自已跑左兩圈身水身汗, 最後都係乃左野

ching, 保重呀!!!! 星期五你仲要去練邪功呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-3 23:13 發表

ching, 保重呀!!!! 星期五你仲要去練邪功呀hgj091" />" />hj

多謝sue兄關心! 練邪功泥家野, 死都死到去! 今晚飲左劑藥, 明天加多劑, 相信星期五會好返晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 autumn 於 3-3-2009 23:11 發表
    個晩我著渣打衫呢,但渣打之後都無綀過了...

Oh, 有少少印象, 應該係 c-hing, 戴眼鏡, 件渣打衫好似係 2008年, right?
    有無興趣星期五跟我地一齊在跑馬場集訓, 同樣係學基本功?
    詳情可參考:
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... p;extra=&page=1

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-3 23:21 發表

Oh, 有少少印象, 應該係 c-hing, 戴眼鏡, 件渣打衫好似係 2008年, right?
    有無興趣星期五跟我地一齊在跑馬場集訓, 同樣係學基本功?
    詳情可參考:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4096&extra= ...

好野喎,咁都記得...

其實如果就到時間我都想黎呀,不過我逢星期五晩要出席教會活動呢...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 autumn 於 3-3-2009 23:38 發表
    好野喎,咁都記得...
    其實如果就到時間我都想黎呀,不過我逢星期五晩要出席教會活動呢...

講真 c-hing 你個樣下星期可能已經唔記得, 不如下一堂你著番SCM衫方便相認啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 3-3-2009 23:11 發表

Alex 兄, 保重呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-3 23:51 發表

x2  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-3 23:51 發表

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-4 09:15 發表

x2  

Thank you ar!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-4 09:35 發表

Thank you ar!

Alex ching, 保重, 下次上堂前最好只"輕鬆跑"warm up

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-4 20:00 發表

Alex ching, 保重, 下次上堂前最好只"輕鬆跑"warm up 下

schnix ctse, 多謝關心! 原來企多果跑, 下次都係抹乾身先上堂。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 4/3/2009 21:32 發表

schnix ctse, 多謝關心! 原來企多果跑, 下次都係抹乾身先上堂。

睇嚟都要拿拿臨出〝長跑網〞毛巾先得啦。

升級   25.8%

該用戶從未簽到

小弟今日返左九龍仔果班
    d拉跟動作有好多都同我之前果做開果d唔同,真係學到野

原帖由 Alex 於 2009-3-3 23:11 發表

Alex ching早日康復
    le個星期忽然涼左好多,各位都要小心身子哦~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 57# 的帖子

D文ching, 多謝關心!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 D文 於 2009-3-4 23:12 發表
    小弟今日返左九龍仔果班
    d拉跟動作有好多都同我之前果做開果d唔同,真係學到野

祝Alex ching早日康復
    le個星期忽然涼左好多,各位都要小心身子哦~
    咁唔該師兄下次教返我!
    唉第一堂就走堂,都唔知算唔算破紀錄............

升級   25.8%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-3-5 00:49 發表
    咁唔該師兄下次教返我!
    唉第一堂就走堂,都唔知算唔算破紀錄............

上左一堂ga我都未記得晒所有拉跟動作
    不過好在堂堂都要做兩次,desmond ching你唔洗擔心ga