香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 亞平
打印 上一主題 下一主題

2月20日慢遊夜賞青公相片- BY 亞平 , HOIHOI,晴朗,Anson & 711MF

升級   0%

該用戶從未簽到

佢都唔駛影咁高啦,搞我我唔見左隻腳...可惡!嘻~嘻

升級   45.45%

該用戶從未簽到

辛苦大家為我們影相,實在影得很好

升級   59.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-21 22:53 發表
各位大哥....真係睇得起小弟....
十幾K呀...是公里呀...唔係細菌呀...  

努力d,一定得架!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco 於 2009-2-21 22:53 發表
各位大哥....真係睇得起小弟....
十幾K呀...是公里呀...唔係細菌呀...  

回憶小弟當初第一次荃屯跑17k,都是第一次跑17k更長路程
都擔心跑不完的,但當時有c兄傍住慢慢跑,最終都可以跑完全程
其實約跑是去享受長跑樂趣,一齊跑吹下水好好feel架~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2009-2-22 12:37 發表

回憶小弟當初第一次荃屯跑17k,都是第一次跑17k更長路程
都擔心跑不完的,但當時有c兄傍住慢慢跑,最終都可以跑完全程
其實約跑是去享受長跑樂趣,一齊跑吹下水好好feel架~" />" />  

RAM兄,每人都要經過第一次,小弟第一次由荃灣跑至深井,遇到狂風大雨,行雷閃電,一個人冇膽再跑,終於係深井做了逃兵.後來在車上見到仍然有人繼續跑緊,個心為自己懦夫行為感到難過.第二次再跑,陽光普照,晒到乾晒,跑到黃金海岸補完水後,冇力再跑,又搭車回家.第三次至成功征服此路,心中個份滿足感就好似跑完馬拉松一樣.好興奮.之後此路就成為2008年鍊全馬的主要路線.

小弟仲有一個小小心願,就係今年內要好似KEN兄咁係2小時內跑完單程,再好似DEE兄和OSCAR兄咁跑一次來回.