香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹

3.21網友約跑 - 日落南生圍(20.2k) 歡迎齊齊食晚飯.

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

難過

原帖由 mill 於 2009-2-23 14:00 發表
    各位ching ctse 留個位比我呀!

希望今次真係可以一起跑啦!

升級   0%

難過

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-2-23 15:37 發表

e, ken兄, 我都報咗但未有名, 痳煩你加埋我個名呀, thx~~~

加左名啦! 唔好意思, 小妹辦公時間唔上長跑網.
    菲菲咁心急.

升級   0%

難過

原帖由 Parco 於 2009-2-23 10:29 發表

是呀...我做水站佬啦...我同女友會帶埋兩小犬都會到...如需要補給什麼東西...盡早說出..我早一點安排放上車...Ken兄你縮沙唔跑....?
    小弟七人車...最尾兩個位小犬霸佔左...只要你不怕小犬.. ...

小妹可能玩狗玩到唔跑喎! 留個位俾我, 唔該曬 .

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-23 19:10 發表

希望今次真係可以一起跑啦!

上次青公因為隻腳未好番晒先唔離得,
    今次唔會喇! 因為我都好耐無見叮叮噹了~

升級   0%

難過

原帖由 mill 於 2009-2-23 19:22 發表
    上次青公因為隻腳未好番晒先唔離得,j
    今次唔會喇! 因為我都好耐無見叮叮噹了~

腳仔好番未呀? 要好好保養對腳, 長跑長有嘛!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-23 19:34 發表

腳仔好番未呀? 要好好保養對腳, 長跑長有嘛!

好番了, 謝謝你啊.. 尋日重啱啱跑完西貢長跑比賽tim,
    叮叮噹ctse, 請順便+多一位(零下十度)ctse呀! 唔該晒~

升級   0%

難過

原帖由 mill 於 2009-2-23 19:46 發表
    好番了, 謝謝你啊.. 尋日重啱啱跑完西貢長跑比賽tim,
    叮叮噹ctse, 請順便+多一位(零下十度)ctse呀! 唔該晒~

冇問題. 常常參加比賽, 妳地真係勁!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

乜咁快又去左幾版!

升級   29.67%

該用戶從未簽到

小弟又報名。  24KM  有點長,   可能中途就要離隊。 第一次參加大家照住照住。

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-2-23 21:26 發表
    小弟又報名

24KM  有點長,   可能中途就要離隊。  照住照住。

watson ching,歡迎加入!

升級   0%

該用戶從未簽到

上次炒蝦拆蟹尖鼻咀有40人左右,今次開帖至今2日已經有35位,睇怕49個名額好快爆滿,又是一個大型約跑活動.
    小弟有個提議,應該搵多2個識途老馬負責帶領第二及第3梯隊.因為以往經驗,咁多人跑,最少都會分成3大部份.而且
    相信大部份都是唔識路的.

升級   27.6%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-23 22:02 發表
    上次炒蝦拆蟹尖鼻咀有40人左右,今次開帖至今2日已經有35位,睇怕49個名額好快爆滿,又是一個大型約跑活動.
    小弟有個提議,應該搵多2個識途老馬負責帶領第二及第3梯隊.因為以往經驗,咁多人跑,最少都會分成3大部份.而且
    ...

會唔會分pace group跑呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

今晚入左南生圍影左幾張相...
    當然順便踱下步啦...
    相片按次序...
    相片1. 是#1地圖上  由7號位跑入8號位時會看見..當看到敬輝農場/南生圍牌就左轉便可..好易看到..無難度...  
    相片2. 是#1地圖上  8號位置..亦是南生圍路段唯一分叉位..記住..轉就得...
    相片3. 是#1地圖上  10號位置..大直路...
    相片4. 是#1地圖上  12號位置..我無無聊聊影下大草園...
    相片5. 是#1地圖上  南生圍路段的盡頭..有流動廁所..大家留意下...有個長跑網專用垃圾桶...
    相片6. 是#1地圖上  南生圍路段的盡頭...預計水站位置...如果當日多車停放..可能會設置前一個避車處..
    相片7. 是#1地圖上  南生圍路段的盡頭掉頭風景...
    相片8. 是#1地圖上  12位置回程風景...

最後..多謝各位收看...

升級   0%

難過

Thank you. 好清楚, 辛苦曬.
    夜景都唔錯啊!

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-2-23 22:02 發表
    ...

本人藍田慢腳一名,認為平Ching所言甚是.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-24 09:23 發表
    嘩!~ 速行兄張海報(#1)好靚, 十足電影宣佈海報, 果然係名設計師!" />" />

x2

好靚呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

第一張海報超靚呀....好鬼浪漫呀...我去咁多次都未見過咁靚既...

Ken兄...你邊晚入去...單聲...等我入去撞下你... 跑成個鐘可以一架車都無嫁....