香港長跑網  - 長跑長友

樓主: leefs
打印 上一主題 下一主題

直擊各區跑鞋"海笑價"

升級   18.42%

該用戶從未簽到

多謝c兄報導,得閒會去睇下

升級   10.53%

該用戶從未簽到

arm arm 係太子個間東京買左對斷碼o既美記"啦打12"
價錢係$441, 算唔算抵阿?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 162# 的帖子

OK, 抵ar!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 卓卓 於 2009-11-1 23:07 發表
    報到,
    今日路過 油塘- 鯉魚門廣場 2樓,一間叫 MySport 既波鞋店,出面貼哂清倉價 etc , 就小弟肉眼所見,入面有唔少 NB 及米記新鞋,價位做緊 7折 - 7.7折

原帖由 louis1987 於 2009-11-4 14:12 發表
    arm arm 係太子個間東京買左對斷碼o既美記"啦打12"

卓卓 & Louis
    想問下見唔見有美記既 Creation 呀??  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 louis1987 於 2009-11-4 14:12 發表

咩色? ching咩size?

升級   40.15%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-11-4 15:25 發表

卓卓 & Louis
    想問下見唔見有美記既 Creation 呀??  

ching,小弟冇留意到您講既對鞋,不妨上去踩場睇下,香港既未來經濟靠您了

升級   39.47%

該用戶從未簽到

adizero RC

早排係九龍城見到一對斷碼( US 10號)adizero RC $150 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ifif1234 於 2009-11-5 23:05 發表
    早排係九龍城見到一對斷碼( US 10號)adizero RC $150 !

正到咁呀!!!! 可惜唔岩碼, 太大

升級   40%

該用戶從未簽到

嗚...我係樓下o岩o岩買o左對"歪打12"....要五舊呀......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 skycruiser 於 2009-11-6 13:22 發表

嗚...我係樓下o岩o岩買o左對"歪打12"....要五舊呀......

度度rider 12都要500啦正常

下星期有rider 13出

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 卓卓 於 2009-11-1 23:07 發表
    報到,
    今日路過 油塘- 鯉魚門廣場 2樓,一間叫 MySport 既波鞋店,出面貼哂清倉價 etc , 就小弟肉眼所見,入面有唔少 NB 及米記新鞋,價位做緊 7折 - 7.7折

今日去過,rider 12要$504,唔覺特別平,只係正常價錢

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-7 15:09 發表

度度rider 12都要500啦正常

下星期有rider 13出

睇下到時rider 12有無特價,希望有6折啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 POP168 於 2009-11-8 09:03 發表

睇下到時rider 12有無特價,希望有6折啦" />" />

我都係等緊. 如果有六折, 你會唔會買超過一對?

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-8 09:13 發表

另外仲有Wave Inspire 5都出新一代,到時應該都有特價
    e幾日會試多d SUPERNOVA GLIDE
    比較下Supernova Sequence  同SUPERNOVA GLIDE 邊對好d
    GLIDE好d就rider 12
    Sequence好d就Inspire 5

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-11-8 09:13 發表

1對夠啦,再買唔得了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 POP168 於 2009-11-8 15:00 發表

另外仲有Wave Inspire 5都出新一代,到時應該都有特價
    e幾日會試多d SUPERNOVA GLIDE
    比較下Supernova Sequence  同SUPERNOVA GLIDE 邊對好d
    GLIDE好d就rider 12
    Sequence好d就Inspire 5

真係唔識咁多, 不過講抵著應該係NB同RBK世界, 而NB都出名好

升級   80%

該用戶從未簽到

今日行過 "Giga 事波", 斷碼 Idaten 4 賣 HKD $303.1, 好似幾抵!

諗來諗去最後都喺買咗返屋企

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 Tabo 於 2009-11-13 23:37 發表
    今日行過 "Giga 事波", 斷碼 Idaten 4 賣 HKD $303.1, 好似幾抵!

好唔好跑

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tabo 於 2009-11-13 23:37 發表

我見到cwb有間長期outlet(係美心(cwb tom lee)再向中環方向行少少)

我都幫襯過一次, d野唔平

不過有對nb 1225 (原價900) 做緊299, 不過只係月到女裝. 美記鞋就唔抵