香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 小參孫

新仔報到

711MF 該用戶已被刪除

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2009-3-4 14:57 發表
hi hi 小參孫 ching

幸會幸會

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-4 15:21 發表
小參孫,歡迎你!閣下住旺角,但就入屯門跑步,有D奇怪喎..
小弟就旺角返工,屯門跑步.

平師兄,小弟細個在屯門讀書的
返教會也是在屯門,熟人全部在屯門
旺角區反而無咩熟人,我在屯門跑的話
間中可以同團友子一起,就算約唔到一起跑
都可以跑完食飯,所以反而是鄧記練習多
明晚或後晚有機會在鄧記練一練的~~

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-3-4 16:18 發表

會唔會係有 c hing 介紹入呢?????? O......

711師兄,沒有呀~~
最初跑步都係機緣巧合之下
無師兄介紹~~
反而諗緊遲下同一些團友仔入下隊
不過要他們考完高考先算~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 小參孫 於 4-3-2009 12:28 發表
    基督徒﹗家住旺角,練跑通常在屯門的新仔報到﹗

剛剛也打了篇帖在我的長跑故事~~

師兄師姐們,多多指教﹗
    歡迎你小參孫ching, 我都係基督徒, 平時跑開九龍城區, 這裏都好多基督徒跑手ga, 有時間參加這裏的約跑活動Y, 我上星期六第一次參加咗將軍澳消遙跑同特訓, 認識到好多熱愛長跑的ching ctse 好開心好好玩啊

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    長跑長友   

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 CatCat 於 2009-3-4 20:33 發表
    歡迎你小參孫ching, 我都係基督徒, 平時跑開九龍城區, 這裏都好多基督徒跑手ga, 有時間參加這裏的約跑活動Y, 我上星期六第一次參加咗將軍澳消遙跑同特訓, 認識到好多熱愛長跑的ching ctse 好開心好好玩啊:love ...

幸會幸會﹗我星期六是教會日,所以都難參加的
    如果有些是星期日,都會想參加下的

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-4 21:04 發表
    歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    長跑長友   

幸會呀~蟻速爬,好搞笑!!!

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

又多一位跑友加入香港長跑網!
    歡迎 小參孫
    小弟天水圍跑友, 請多多指教.

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 garykwan 於 2009-3-4 21:32 發表
    又多一位跑友加入香港長跑網!
    歡迎 小參孫
    小弟天水圍跑友, 請多多指教.hgj091" />" />hj

幸會幸會~~
    我遇然都會去天水圍,可能有機會撞到師兄﹗

升級   0%

該用戶從未簽到

小參孫ching,
    你好呀! Welcome! 小弟跑開港島!

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-4 21:40 發表
    小參孫ching,
    你好呀! Welcome! 小弟跑開港島!  

謝謝你的welcome~~
    我未試過跑港島呢~~除左渣打

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 小參孫 於 2009-3-4 18:33 發表

平師兄,小弟細個在屯門讀書的
    返教會也是在屯門,熟人全部在屯門
    旺角區反而無咩熟人,我在屯門跑的話
    間中可以同團友子一起,就算約唔到一起跑
    都可以跑完食飯,所以反而是鄧記練習多
    明晚或後晚有機會在 ...

明白..明白..咁可能我地有機會係鄧記見到..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97%

該用戶從未簽到

歡迎師兄,欢歡迎加入長跑綱大家庭,屯門好多師兄師姐跑步架,有時間入鄧肇堅運動場揾呀平師兄,佢超好人.又友善,我都係比佢踢咗入會架,(唔好誤會,係長跑網),認識咗好多師兄師姐,好開心架

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-4 21:56 發表

小弟明晚 都會去鄧記喎﹗hgjD115" />" />hj

KENNETH兄,咁聽晚可能有機會見面播,我應該會著unicef 衫跑
    另外,有關長跑T,我傳了電郵給你,不知你收不收到

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-4 21:48 發表

明白..明白..咁可能我地有機會係鄧記見到..

我應該聽晚會去鄧記的
    聽日師兄姐們會在鄧記練七至九吧
    淨係睇都吸到下D靈氣@@
    睇下見唔見到大家先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-3-4 22:27 發表
    歡迎師兄,欢歡迎加入長跑綱大家庭,屯門好多師兄師姐跑步架,有時間入鄧肇堅運動場揾呀平師兄,佢超好人.又友善,我都係比佢踢咗入會架,(唔好誤會,係長跑網),認識咗好多師兄師姐,好開心架:hands ...

Peter兄,我見到你已經開始參加其他區既約跑,都玩得好開心,小弟都替你高興!

升級   14.67%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-3-4 22:27 發表
    歡迎師兄,欢歡迎加入長跑綱大家庭,屯門好多師兄師姐跑步架,有時間入鄧肇堅運動場揾呀平師兄,佢超好人.又友善,我都係比佢踢咗入會架,(唔好誤會,係長跑網),認識咗好多師兄師姐,好開心架:hands ...

謝謝你的歡迎~
    有機會也跟peter兄你見下面~

升級   97%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-4 23:00 發表

Peter兄,我見到你已經開始參加其他區既約跑,都玩得好開心,小弟都替你高興!

平兄,都係靠你啫,我仲欠你一份早餐架,星期五你去唔去跑馬地呀?係邪神ching他們嘅訓練教學,呢D課程我等咗好耐啦