香港長跑網  - 長跑長友

初來報到

升級   50.53%

該用戶從未簽到

本人極鍾意運動,乜都岩玩,見到呢個網資訊豐富,馬上加入,希望各位多多指教。

跑步經驗:全馬X2, 半馬X1, 10K X N.....成績就非常麻麻不值一提.....

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎歡迎!
長跑長友!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runners_hk 於 2009-3-4 22:29 發表
本人極鍾意運動,乜都岩玩,見到呢個網資訊豐富,馬上加入,希望各位多多指教。

跑步經驗:全馬X2, 半馬X1, 10K X N.....成績就非常麻麻不值一提.....

runners_hk ching,
Welcome ar! 跑開邊區呀! 小弟在港島東跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runners_hk 於 2009-3-4 22:29 發表

Runner_HK師兄,睇閣下參賽次數,相信都應該跑左好多年啦,師兄跑開邊區?

升級   0%

該用戶從未簽到

hihi 溫拿 ching

升級   29.67%

該用戶從未簽到

全馬都有兩次經驗啦~~
比小弟更強呢~

歡迎歡迎~~*

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

runners_hk,

Welcome to LongRun.hk!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎runners-hk ching
    小弟港島東人
    ching住邊區ar

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

welcome welcome

runners_hk c hing /c tse

長跑好有經驗 !!

多多指教ar

小弟是港島西 hk island man

長跑長友 ar

升級   50.53%

該用戶從未簽到

多謝咁多位的回覆。

雖然我好似跑過唔少比賽,但係實際上我其實好少練跑,主要都係靠做其他運動去KEEP住自己的體能。

不過我成日覺得咁樣唔係太健康,而且會好易傷,所以好想學多D長跑的知識,希望各位可以多多指教。

BTW,我都係港島人。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runners_hk 於 2009-3-6 19:54 發表
    多謝咁多位的回覆。

雖然我好似跑過唔少比賽,但係實際上我其實好少練跑,主要都係靠做其他運動去KEEP住自己的體能。

不過我成日覺得咁樣唔係太健康,而且會好易傷,所以好想學多D長跑的知識,希望各位可以多多 ...

RUNNER_HK , 港島個邊安安大師同領航員師兄佢地搞左個訓練班,有好多跑步知識可以學習,入來睇下資料啦

網友約跑召集區

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

runners_hk ching, 識得入離長跑網,
    証明你絕對有眼光.
    多多指教, 長跑長有~