香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 李奧

大埔新腳報到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

welcome 李奧 ching,
    加入我們長跑網的大家庭.
    多多指教! 長跑長有.

升級   37.89%

該用戶從未簽到

歡迎李奧ching...

小弟都係大埔人呀....有機會一齊跑下..

升級   0%

該用戶從未簽到

話時話,上次有無去練功?無機會同閣下打招呼。後日一定要自我介紹呀!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-3-11 00:20 發表

話時話,上次有無去練功?無機會同閣下打招呼。後日一定要自我介紹呀!

小弟驚比邪神兄罵, 所以專心練功冇乜說話, 完成後又要趕回家吃飯, 所以冇同咁多師兄師姐打招呼, 請各位見諒!
    黎緊星期五再同各位say個hi啦

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 ashleyFung 於 2009-3-11 00:12 發表
    歡迎李奧ching...

小弟都係大埔人呀....有機會一齊跑下..hgj091" />" />hj

ashley兄在那裡跑多呢?可能見過都唔奇喎

升級   37.89%

該用戶從未簽到

原帖由 李奧 於 2009-3-11 01:25 發表

ashley兄在那裡跑多呢?可能見過都唔奇喎

我都覺師兄有d面善.. 哈哈

我都係跑開海濱多..放假先跑下吐露港...

升級   48.67%

該用戶從未簽到

自加入長跑網後, 參加了兩次"邪神霸腿傳功大會", 沙河10K比賽, 認識了一些師兄師姐, 不過長跑網的確人多勢眾, 一時未能認得那麼多人及向各位打招呼, 請見諒!

不過的確很高興加入了長跑網大家庭, 認識了大家, 還有幸得到leefs皇上御賜(有賦稅進貢的)斷碼網T一件, 雖然大了少許, 但下次出征時定必穿著, 感受一下網衣的威力!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

歡迎 李奧 ching 加入香港長跑網
    小弟天水圍跑友, 請多多指教

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag 於 2009-3-14 17:54 發表
    李奧兄。繼續努力。
    都高興認識你。
    祝你開blog大吉!

gary兄, 小弟都係剛開始練習, 沒有甚麼訓練計劃以及固定訓練時間, 所以暫時都冇諗住開blog
    不過勢估唔到咁快就要加入傷乒名單姐, 要小休一下喇!

升級   48.67%

該用戶從未簽到

w.c.w.c., wadee, 亞平, gills, alfred, kcchu, anthony, 小參孫, peter, catcat, cu83, 龜速行, allanccl, mills, garykwan, piyrag, ashleyfung
    咁多位師兄師姐, 多多指教!!!