香港長跑網  - 長跑長友

didianna 開心跑步日記

升級   9.67%

該用戶從未簽到

我要開blog啦,希望家比啲意見...更希望大家都係越跑越開心..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

anna ctse 都開埋 blog..
我地 ctse 聲勢愈來愈大

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎哂didianna ctse開blog..
日後寫多d 訓練日誌與我地分享呀~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

恭喜anna ctse 開blog大吉

升級   9.67%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 cc 於 2009/3/5 11:03 發表
" />" />恭喜ctse開blog~~" />" />ctse來年有咩plan? [/quotenini

多謝各位啊..由於我工作關係..只可以放平日.所以都冇機會參加比賽事項,,但早前已經跟公司傾過..話下半年希望可以多放星期日好給我參加比賽..幸虧公司都十分支持我為運動而努力,,所以我都會主力係下半年..最終目的係2010年渣打半馬.....

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-3-5 12:54 發表
[quote]原帖由 cc 於 2009/3/5 11:03 發表

登錄/註冊後可看大圖

" />" />" />" />恭喜ctse開blog~~" />" />" />" />hgonion_icon_107 ...

ctse 咁有恆心同毅力, 出年半馬一定成功~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜didianna ctse 開 blog 努力呀!!!

難得公司support閣下報比賽, 真係好喇, 咁閣下更要比心機

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/5 12:59 發表

ctse 咁有恆心同毅力, 出年半馬一定成功~

我都吾知啊,,,總覺自己運氣總欠了一點點. ..本來本星期已經plan好行程安排每天的運動時間,,,點知昨天早上突然搞肚,,仲暈眩家中以致面部多處受傷紅腫..現在只好安心在家休息,, 只希望明天情況有好點點(起碼傷口吾痛)那麼就可以出甫明晚跑馬地特訓.... .但都要接受到面對人的關口,,因為現在真的很難看個樣..

升級   0%

該用戶從未簽到

ctse 開blog 大吉

如果我無記錯ctse 好似都係東區人? 睇下練跑平時有無機會見到ctse 啦

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-3-5 13:39 發表

我都吾知啊,,,總覺自己運氣總欠了一點點." />" />hj" />" /> ..本來本星期已經plan好行程安排每天的運動時間,,,點知昨天早上突然搞肚,,仲暈眩家中以致面部多處受傷紅腫..現在只好安心在家休息,," />" /> 只希望明天情況有 ...

Anna ctse 要小心身體, take care , 會唔會係冷親? 聽日如果出黎既話要著多件衫

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009/3/5 13:53 發表
ctse 開blog 大吉

如果我無記錯ctse 好似都係東區人? 睇下練跑平時有無機會見到ctse 啦

kchu ching 真好記性啊,,我係東區人士啊..

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009/3/5 13:54 發表

Anna ctse 要小心身體, take care 喎, 會唔會係冷親? 聽日如果出黎既話要著多件衫

多謝你關心啊,,,問題現在吾係個肚係塊面..損到一達達,又紅又腫,,自己照鏡都想喊...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-3-5 14:07 發表

多謝你關心啊,,,問題現在吾係個肚係塊面..損到一達達,又紅又腫,,自己照鏡都想喊..." />" />

唔好咁傷心,didianna ctse,傷患o既野,好快好番o既...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-3-5 13:39 發表

我都吾知啊,,,總覺自己運氣總欠了一點點." />" />hj" />" /> ..本來本星期已經plan好行程安排每天的運動時間,,,點知昨天早上突然搞肚,,仲暈眩家中以致面部多處受傷紅腫..現在只好安心在家休息,," />" /> 只希望明天情況有 ...

Anna ctse 多多休息, 聽日無事架啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜ctse開blog大吉呀~~~

升級   84.4%

該用戶從未簽到

好番咪跑得law, 唔緊要

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Dianna 開blog, 長跑長有, 一起為渣打半馬努力!
    皮外傷事少, 好快好番, 暈眩跌倒就要檢查清楚身體, 唔好心急去跑步.

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009/3/5 23:16 發表
    Dianna 開blog, 長跑長有, 一起為渣打半馬努力!
    皮外傷事少, 好快好番, 暈眩跌倒就要檢查清楚身體, 唔好心急去跑步.

多謝叮噹ctse鼓勵..我會努力..

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 didianna 於 2009-3-5 23:54 發表

多謝叮噹ctse鼓勵..我會努力.." />" />

恭喜didianna Ctse 開blog 大吉,希望多與大家分享你的練習苦與樂!
    多點休息,身體會好得更快!