香港長跑網  - 長跑長友

樓主: didianna

didianna 開心跑步日記

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-4-28 22:35 發表

叮噹ctse..多謝你關心,,腳未好,但呢個星期開始行返山啦.5/5果日如果可以都想跟你行下,,,近來工作量同工作壓力好大..假都放少咗.好辛苦..

anna ctse, 見到你既留言我都好開心, 好耐無見了
工作壓力大, 行下山relax 下最好啦
上次扭親既腳未好番? 有無再睇醫生呀? 未好番就唔好跑住, 休息多d, 幫助康復
take care!

升級   0%

該用戶從未簽到

Anna ctse, 好耐無見, 工作壓力大之餘都要好好休息呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-28 23:50 發表

放鬆d啦.....上黎長跑網睇下佢地吹水....好好笑嘎~~" />" />

港島吹水大軍歡迎你地

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-4-28 22:35 發表

叮噹ctse..多謝你關心,,腳未好,但呢個星期開始行返山啦.5/5果日如果可以都想跟你行下,,,近來工作量同工作壓力好大..假都放少咗.好辛苦..

anna ctse 休息夠才跑番步及行山啦,長跑長有...
遲d有活動再預埋你~

升級   9.67%

該用戶從未簽到

多謝大家關心,,,我都有睇醫生,,但係隻腳就時好時吾好,,,都幾煩,,加上自己工作量又大..都幾倦,

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-4-30 20:32 發表
多謝大家關心,,,我都有睇醫生,,但係隻腳就時好時吾好,,,都幾煩,,加上自己工作量又大..都幾倦,

跑步方面, 好番先跑都無問題, 跑步主要係'強身健體', 唔好比壓力自己哩, 唔跑都可以行下山... 我都休息緊呀
工作方面就無計啦, 有時間就儘量休息, 身體健康最緊要

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

唔見一排, 腳仔好番嗎?

升級   9.67%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009/7/16 00:41 發表
    唔見一排, 腳仔好番嗎?

多謝關心呀叮叮噹ctse..我上星期轉咗另一個跌打師傅..情況吾錯大有改善,,可能8月中就可以試跑啦..

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 didianna 於 2009-7-28 21:44 發表

多謝關心呀叮叮噹ctse..我上星期轉咗另一個跌打師傅..情況吾錯大有改善,,可能8月中就可以試跑啦..

Good啦! 唔好心急去跑, 好番有排妳跑.

升級   9.67%

該用戶從未簽到

各位我回來啦,

各位ching cste,,我回來啦 ..經過半年嘅休息,我的傷患已好返啦,,昨天第一次試跑,,雖然只跑咗8分鐘.(吾敢跑太長),,但感覺相當良好,當我步行住跑場時.越接近跑場心情越興奮. .昨天全日心情都相當開朗,,不停告訴身傍好友~~~我跑返啦..今天都有跑,,十分鐘啦,,只跑十分鐘,,但都相當開心滿足,,我回來啦,,請大家日後多多指教..

升級   0%

該用戶從未簽到

Welcome back~~
    好番就好啦,剛初癒,慢慢加量/強度呀~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 didianna 於 2009-9-5 07:19 發表
    各位ching cste,,我回來啦hgj091" />" />hj ..經過半年嘅休息,我的傷患已好返啦,,昨天第一次試跑,,雖然只跑咗8分鐘.(吾敢跑太長),,但感覺相當良好,當我步行住跑場時.越接近跑場心情越興奮. .昨天 ...

welcome back!!!! 真係'鄧' 你開心啦!
    跑季剛開始, 時間剛剛好!!
    慢慢加量上去, 不要心急呀