香港長跑網  - 長跑長友

邪神分享會後有感而發..........

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神兄.. 當晚的練習對我來講很新鮮...希望我可以快點復原加入大家

可惜當晚人數眾多... 未能向你討教我在傷患期間該如何練習.
希望下星期五有時間大家討論一下

升級   0%

該用戶從未簽到

每見一次邪神就更一次了解邪神~

你唔只對自己內心跑步有團火,教授別人同樣熱情用心,真係好野!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 領跑員 於 2009-3-8 18:03 發表
    各位師兄、師姐........

呢兩日見到大家,對呢個分享會的回覆..........

小弟心裡百感交集.....

有好多跑友,對我說多謝.......

但大家真正要多謝的,不是我......

而是你自已......

多謝< 自已 > ...

雖然小妹冇緣跟領跑員特訓, 見到你呢個分享, 相信你會係一個好教練,
    犧牲自己的練習時間, 與一大班跑友分享跑步功夫, 激勵50幾位跑友突破自己,
    細心留意同回應跑友係特訓後的身體反應, 等大家唔洗因身體上的酸痛而擔憂.
    你一句讚賞, 一句肯定, 帶有影響力, 建立別人.
    長跑網跑友真係

升級   61.1%

該用戶從未簽到

邪神師兄,

我睇左你2次教我地跑步, 覺得你擅於同觀眾分享, 溝通, 幾有表演慾
    如遇機玄, 有朝一日係舞台上應該都有唔錯既發展

呢D係有感而發既題外話. . . . . .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2009-3-8 21:02 發表
    邪神師兄,

我睇左你2次教我地跑步, 覺得你擅於同觀眾分享, 溝通, 幾有表演慾
    如遇機玄, 有朝一日係舞台上應該都有唔錯既發展

呢D係有感而發既題外話. . . . . . hgjD115" />" />hj

每一條跑道, 都係佢表演嘅舞台呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-3-8 21:06 發表

每一條跑道, 都係佢表演嘅舞台呀.  

每一次的舞台表演更加精彩...
    為每一次表演之前所預備的時間和心血係無白費的...

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神師兄, 原來唔止跑得, 重多材多藝!!

升級   7.67%

該用戶從未簽到

邪神兄, 大家都係打工仔, 有時工作的壓力大, 都需要搵個地方發洩, 小弟覺得今次有得練習之餘又可以減壓, 一舉兩得, 星期五話哂都係happy friday, 梗係要用跑步嚟開心一下啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-8 18:54 發表
    邪神兄.. 當晚的練習對我來講很新鮮...希望我可以快點復原加入大家

可惜當晚人數眾多... 未能向你討教我在傷患期間該如何練習.
    希望下星期五有時間大家討論一下

當晚的練習對我來講很新鮮...X2

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神兄:
    下次見........

升級   56.2%

該用戶從未簽到

邪神兄,始終我都係覺得你付出的係多於我地既付出,因為你要犠牲自己訓練既時間而同我地練習....

雖然我係呢次練習中受左傷,估計我都未能夠開始操練,我都希望可以係今個星期五再來學習。

升級   0%

該用戶從未簽到

邪神 ching, 小弟相信你將來一定可以成為一位出色的教練, 現在有幸能得ching傳功, 真係唔落力d都對唔住自己.
    星期五見!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97%

該用戶從未簽到

邪神兄,你對每一位學員的付出,我們大家都感受得到,很榮幸能夠分享你的心得,真使我們能改善以往自己自以為是的想法,有了邪神兄的提點,令我發現尚有進步的空間,謝謝啊!