香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: ar125
打印 上一主題 下一主題

沙田10K河畔賽2009 相片 by ar125

升級   0%

該用戶從未簽到

ar125...
同海關大人講..
我其實唔鍾意影相嫁...(要不在乎咁)
但見到妳..我不能不將你既美態攝下來..留下永恆回憶呀..(加一點誠意)
而作為一個男人..無嗜好係一件悲慘既事呀...(可能已好多)
我願將呢個嗜好獻給你呀....(含情默默咁講)

升級   1.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-12 16:37 發表
ar125...
同海關大人講..
但見到妳..我不能不將你既美態攝下來..留下永恆回憶呀..(加一點誠意)
而作為一個男人..無嗜好係一件悲慘既事呀...(可能已好多)
我願將呢個嗜好獻給 ...
Parco爸兄....好麻o牙 但女人都鐘意聽o既 ar125兄..諗諗佢啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-12 15:19 發表

曾幾何時用過e部機皇,個shutter聲而家仲係腦中排回.....好爽 !!
CHING批文d手續....可以先斬後奏....最多打死霸就

ching真係一分錢一分貨,如果用來揾食就無問題,業餘玩吓就覺得太貴!

不過近排見到部Canon EOS 5D Mark II 真係

先斬後奏係行唔通,我驚家變!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-12 16:37 發表
ar125...
同海關大人講..

ching你依條喬十幾年前已經用過,都成功爭取到,

不過小弟實在周身癮,而傢無咁易上當!

升級   85.33%

該用戶從未簽到

感謝c hing

升級   0%

該用戶從未簽到

ar125...
同海關大人講..

好掂 !!......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ar125 於 2009-3-12 23:14 發表

ching真係一分錢一分貨,如果用來揾食就無問題,業餘玩吓就覺得太貴!

不過近排見到部Canon EOS 5D Mark II 真係" />" />

先斬後奏係行唔通,我驚家變!" />" /> jg" />" />h

機皇確係 "拿利" !!...5D II 好機一部,
不過ching如果喜歡影運動,我會建議50d...連拍快,價錢平一半.慳返d錢買鏡好過.