香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

我係新仔, 想問點可以有longrun的杉?

升級   6.32%

該用戶從未簽到

我剛跑完沙田河畔見到longrun人好開心, 好羨慕, 我都想join? 要點先可以ka?
+1 0
上一篇︰揚州半馬拉松下一篇︰脚跟骨刺 = 退出江湖??

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝各位會員支持,09年款長跑網跑衫已經"全部沽清"!所有跑衫已經"全部沽清"!

今次買唔到…
明年記得早啲預定!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenng 於 2009-3-10 17:26 發表
我剛跑完沙田河畔見到longrun人好開心, 好羨慕, 我都想join? 要點先可以ka?

歡迎師兄加入長跑網大家庭!
所有09年網衫賣晒啦,希望長跑網管理層加訂啦,如果唔係,可能出年先至有咯。
點都好,多d參加我們網友約跑啦。
長跑長友!

升級   6.32%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2009-3-10 17:41 發表

歡迎師兄加入長跑網大家庭!
所有09年網衫賣晒啦,希望長跑網管理層加訂啦,如果唔係,可能出年先至有咯。
點都好,多d參加我們網友約跑啦。
長跑長友!

會唔會公開ka, 一定要通知我呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenng 於 2009-3-10 17:26 發表

Stephenng師兄,網衣係沽清,明年至會再出,沒有網衣都可以來參加約跑,一樣都可以玩得好開心.
[url=https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=4044&goto=lastpost#lastpost]網友約跑召集區
[/url]

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
長跑長友

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

歡迎Stephen加入長跑網大家庭,
    多多發言, 參加約跑交流吓!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephenng 於 2009-3-10 17:45 發表

會唔會公開ka, 一定要通知我呀~~~

stephenng ching,長跑網每次訂造網衫都會公開認講,上次為期都超過兩個月,多d上長跑網就一定唔會走雞架啦! 你看看右上角,我地已經有超過二千會員,所以我地好難每個人都通知或者問下要唔要訂衫的,多d參加網友約跑,可能有師兄/師姐有多讓給你的。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

歡迎 Stephen ching 小妹是九龍人,得閒參加吓d 約跑活動 Y 好開心ga.