香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

長氣軍事迷報到吹水區

升級   56.32%

該用戶從未簽到

小弟一向都對軍事都有興趣,最種意睇下各大部隊的體能訓練方法架啦,戰友的不訪留下言傾下計啦,`
+1 0
上一篇︰各位會在那種惡劣天氣下繼續練跑 (多選)下一篇︰張柏芝.站出來 1-3

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-11 11:48 發表

不是戰友!

x2

升級   0%

該用戶從未簽到

新軍人生活 c hing

小弟對軍事都有D興趣

N年前都有打下 war game

(不過退役好多年!!)

c hing 你有打 war game無??

長跑長友 ar

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎! 又多一位跑友加入香港長跑網!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    話時話,小弟都不是同志!!
    長跑長友

升級   56.32%

該用戶從未簽到

唔用同志咪,戰友吧 ,會好聽的掛,以家做緊糧地(比公司大裁員),日日跑步的時間都多左,個人都好似佛左,但最希望快的搵到工,今日睇左Discovry海豹部隊的體能訓練,簡值係魔鬼訓練,唔知各位喜好咩兵種,同咩國家的部隊呢

升級   56.32%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-3-11 14:39 發表

小弟對軍事都有D興趣

N年前都有打下 war game

(不過退役好多年!!)

c hing 你有打 war game無??

長跑長友 ar

都有既,不過以家少的囉,多數睇下的資料多囉,以家重資訊戰多過行動戰呢

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟喜好咩兵種........ SAS \ Pathfinder \ Royal Marines

同咩國家的部隊呢 ..........英國

升級   56.32%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-3-11 17:59 發表

小弟喜好咩兵種........ SAS \ Pathfinder \ Royal Marines

同咩國家的部隊呢 ..........英國

果然係同好者啦.sas最悠久,又最全面,pathfinder,同Royal marines我都幾種意,而家明珠台星期五晚,有套講的士兵的體能反應訓練,唔知閣下有冇睇過呢

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟無注意到!

c hing 明珠台星期五晚幾點鐘ar??

thank !!

升級   56.32%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-3-11 18:59 發表

小弟無注意到!

c hing 明珠台星期五晚幾點鐘ar??

thank !!

唔知做完未呢,好似10點後,有上次講身体係極跟的訓練後的意志訓練,請左好多個唔同部隊的人上黎做測試,有個係以色列野小子的成員,著住套反光焗汗衣黎玩跑步幾,跑左兩個幾鐘足足少左成2kg重量,再做war game練習,都重今佛,真係勁,我睇下搵唔搵到條link先,

升級   65.79%

該用戶從未簽到

小弟雖然對軍事的認識不多, 但都有d興趣
    08暑假入選香港青少年軍事夏令營(董趙洪聘搞果個)
    在解放軍新圍軍營過了15日

升級   80.53%

該用戶從未簽到

順口問吓,唔知e道有沒有ching, ctse 曾經系義勇軍(RHKR)?

升級   56.32%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 meimei 於 2009-3-12 00:36 發表
    順口問吓,唔知e道有沒有ching, ctse 曾經系義勇軍(RHKR)? [/quote
    Ching 做過,唔知的體能訓練辛苦嗎

升級   7.15%

開心
  • 簽到天數: 20 天

新軍人生活 c hing,
    Try to visit this web site, you may like it
    www.armyfit.mod.uk/Default.aspx?from=armyjobs.mod.uk

升級   56.32%

該用戶從未簽到

原帖由 SimonFai 於 2009-3-13 14:41 發表
    新軍人生活 c hing,
    Try to visit this web site, you may like it
    www.armyfit.mod.uk/Default.aspx?from=armyjobs.mod.uk

that is a good site ,thank of you promotion

升級   7.45%

該用戶從未簽到

回復 13# 的帖子

I served in RHKR for few years.