香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹
打印 上一主題 下一主題

3月13日 Wong Sir生日快樂!

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

恭喜wong sir生日快樂!!長跑長友~青春常駐
    請受徒兒一拜

升級   54.9%

該用戶從未簽到

好彩重趕到
    Wong Sir,生日快樂,身體健康!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong Sir,生日快樂!
    身體健康,長跑長友!

升級   0%

該用戶從未簽到

To : Wong Sir

祝壽比南山松青青貫四時。
    願福如東海水長長伴一生。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

Wong Sir,生日快樂,身體健康" />" /> " />" /> " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

平師兄整既旦糕好靚好閃啊! 一定好好味架喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

Wong Sir,祝生日快樂,身體健康!

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝allanccl贊賞,已出動私人珍藏最好味果個啦...希望下星期一wong sir 做拉筋時編我入A1組,做背對背拉筋就好啦..

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-3-13 22:20 發表
    多謝allanccl贊賞,已出動私人珍藏最好味果個啦...希望下星期一wong sir 做拉筋時編我入A1組,做背對背拉筋就好啦..

個蛋糕好靚啊! 唔怪得星期一唔洗我去買蛋糕啦!
    平兄原本想入A1組?? 你想同邊個做背對背拉筋呀?
    心地唔好喎, 想壓死邊個先??

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-13 20:52 發表
    恭喜wong sir生日快樂!!長跑長友~青春常駐
    請受徒兒一拜

得把口, 拜師嘜咁兒戲架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-13 23:19 發表

個蛋糕好靚啊! 唔怪得星期一唔洗我去買蛋糕啦!
    平兄原本想入A1組?? 你想同邊個做背對背拉筋呀?
    心地唔好喎, 想壓死邊個先??

真蛋糕卡路里高,wong sir 咁健康,未必會食,我呢個蛋糕就健康得多啦...
    我呢排在努力減磅中..你地任何一個都有機會揹得起我架,星期一試試?

升級   70%

該用戶從未簽到

Wong Sir

祝牛一快樂! 身體健康! 長跑長友!

Esther

升級   97.05%

該用戶從未簽到

各位Ching, Ctse, 大佬,大姐,靚仔,靚姐,親朋好友,街坊街里,牛仔,牛女,B仔, B女...........

好開心! 有以上咁多位人兄、人姐 幫小弟慶祝生日,多謝!多謝!
    十ニ分多謝!

喂亞平!我仲好後生(心境) 做咩黎過セ野壽比南山呀!遲多幾年セ北山、東山、西山都出埋,仲要用咩山好?睇理都係要學吓大師兄噉,多D照顧著你至得!

我離排真係好忙,3月份開始只係星期一同屯門友大家一齊跑吓外,基本都沒時間練跑,我今晚本來的約咗人在北區訓練,但因有誤會以為我唔到所以那位朋友無黎,咁我就偷得浮生一粒鐘在運動場跑了12K,當慶祝自己生日,雖然開始時有雨粉及大風且冷,但跑了半個鐘身已暖哂,雨又細咗,跑完後一身舒服哂!
    跑完在場邊拉筋時,見到一個 Ching 年紀與我差不多,但一睇就知係跑家,見佢熱身後,便開始跑圈,見佢走得幾快以為佢衝一、ニ個圈,走了二個後也一樣照衝,好奇下計吓佢每圈的時間,吓1'25,26 睇唔出喎,以為佢走1200m•或 1400m interval,点知走咗四、五個圈都仲係咁衝,四個圈后人就開始緊及要捱,但就非常捱得而且時間都未慢過,係咁就每圈1'25/26秒 最後走咗7個半圈,原來走3K。看完后便到更衣室冲涼,出來時見這位Ching 也剛剛冲完涼在更衣,咦!噉快!咩都快過人,出於出奇便撩佢講野,点知一開始咗就未停過,大家好好傾,緊係講跑步野,而知道佢剛剛渣打跑 10K 仲只係跑咗37'頭,比平時已慢咗d , 吓 ! 同我的組別跑得噉醒邊位啊?便請教佢貴姓,住係邊一佛?佢話我姓鄭叫亞騫,住係屯門,吓噉橋,我就話你係咪邪.....師父,我唔好意思講邪神,因為唔知邪神係佢師父面前佢係唔係用呢過外号,点知佢好快便答,係亞邪神 Eric 呀嗎!我哋大家傾咗十零分鐘便離開運動場,就一邊行一邊傾,后來又傾到長跑網,知邪神今晚係跑馬地開班,而我也講我都有幫吓屯門班Ching , Ctse 大家研究吓跑步,講講吓佢問你係唔係wong sir 呀?我話係呀,係大家比面叫咋,(長跑網都利厲噉多人識)后來佢去吃飯我要返粉嶺,大家便講聲Bye bye!分道揚鑣

今日都唔錯比我識咗邪神既師父,大家又啱傾,最弊就係唔能夠約吓佢大家跑吓,因為差佢太大,要人就就唔好啦,不過吹吓水就啱哂key!

最後再多謝大家的祝福,Thank you very much !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2009-3-14 00:01 發表
    各位Ching, Ctse, 大佬,大姐,靚仔,靚姐,親朋好友,街坊街里,牛仔,牛女,B仔, B女...........

好開心! 有以上咁多位人兄、人姐 幫小弟慶祝生日,多謝!多謝!
    十ニ分多謝!hjh ...

WONG SIR 壽比南山松,後面有講青青貫四時。即係一年四季都青春常駐架....嘻嘻
    王太今晚冇同你慶祝咩?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 pwong5618 於 2009-3-14 00:01 發表

十ニ分多謝!hjh ...

真係橋, 大家聲聲相惜, 好特別的驚喜喎

升級   7.05%

該用戶從未簽到

wong sir 祝你生日快樂, 身體健康.
    雖然過左小小, 不過有心唔怕遲~~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

祝wong sir生日快樂,開開心心,長跑長友!!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   85.33%

該用戶從未簽到

又成熟左一年啦,生日快樂!!長跑長友!!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

尋日無過離這邊, 原本係wong sir 生日,
    有心唔怕遲, 祝wong sir 身體健康, 日日都笑口常開!
    長跑長有.