香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

4.12 網友約跑 - 復活梅子比腳大會 (post#1已加入沿途快拍,post#2出席跑手名單)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-13 21:42 發表

nc ctse, 平ching既弱少心靈, 寧比兄弟界, 都好過俾女界, 所以咪稱兄道弟囉

冇錯,sue兄講晒我想講既野啦....

大圍兄,唔好意思,你咁大方,小弟係你地盤講左咁多廢話,你都可以容忍,唔趕殺小弟,感激感激!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-13 21:58 發表

NC姐,做兄弟1個月來幾次...............比賽都冇問題,係唔係想做NC兄?

平兄, 唔好玩啦   我1個月來1次.................. 比賽都很困難, 唉... 唔好提d傷心野喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-13 22:05 發表

平兄, 唔好玩啦 " />" />" />" />  我1個月來1次.................. 比賽都很困難, 唉... 唔好提d傷心野喇 " />" />" />" />

NC姐,既然1個月來1次.................. 比賽都很困難, 不如真係做兄弟啦... 1個月來1次又得,半次都冇亦得,高興時來到幾次都得!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-13 21:42 發表

nc ctse, 平ching既弱少心靈, 寧比兄弟界, 都好過俾女界, 所以咪稱兄道弟囉

比女界呢家野...唔係個個ching都得,冇返咁上下料子ctse們係唔會有興趣既,平兄應該開心先啱wor。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-13 22:02 發表

冇錯,sue兄講晒我想講既野啦....

大圍兄,唔好意思,你咁大方,小弟係你地盤講左咁多廢話,你都可以容忍,唔趕殺小弟,感激感激!

平兄千奇唔好咁講呀,一來呢度唔係我地盤,二來有你地班板主入來吹下水增加返少少人氣,我想講多謝都來唔切。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 22:46 發表

比女界呢家野...唔係個個ching都得,冇返咁上下料子ching們係會冇興趣既,平兄應該開心先啱wor。

想必也是,小弟見ken兄比曲奇姐界到傷痕累累,但總是笑逐顏開,小弟都要學下屈老兄呢種胸襟.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 22:50 發表

平兄千奇唔好咁講呀,一來呢度唔係我地盤,二來有你地班板主入來吹下水增加返少少人氣,我想講多謝都來唔切。hgjD115" />" />hj

大圍兄咁講,小弟就放心啦....可以繼續吹水.

升級   0%

該用戶從未簽到

特別報告:
A線距離更新,正確距離應該約21K(馬鞍山遊樂場<--->沙田小瀝源村 6K x 2 + 4.26賽道 9K),請各參加跑手注意。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 23:13 發表
    特別報告:
    A線距離更新,正確距離應該約21K(馬鞍山遊樂場沙田小瀝源村 6K x 2 + 4.26賽道 9K),請各參加跑手注意。

咁甘...............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 23:13 發表
    特別報告:
    A線距離更新,正確距離應該約21K(馬鞍山遊樂場沙田小瀝源村 6K x 2 + 4.26賽道 9K),請各參加跑手注意。

你個大圍兄, 以試路為名, 計吓計吓, 由9k   搖身一變為21k , 你都好大膽呀  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-13 23:32 發表

你個大圍兄, 以試路為名, 計吓計吓, 由9k " />" />  搖身一變為21k " />" /> , 你都好大膽呀  " />" />

唔好意思呀...只前報個距離係估估下,度下先知原來咁長。
    唔想咁甘有辦法....改集合同出發地點去沙田運動場,大家點睇呀?

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

你個大圍兄, 以試路為名, 計吓計吓, 由9k 搖身一變為21k , 你都好大膽呀  

火都嚟啦! 中曬計添, 點算??
    比賽條路10k, 點解試路玩到咁大, 兩倍有多.
    係沙田跑去會唔會短啲?

升級   0%

該用戶從未簽到

你個大圍兄, 以試路為名, 計吓計吓, 由9k " />" />  搖身一變為21k " />" /> , 你都好大膽呀  " />" />

係咩..原來原本只係9k咋,而家至改21k...大圍兄,唔會再加啦掛,小弟首次嚐梅,唔想梗死...唉....採花死就抵姐..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-13 23:37 發表

火都嚟啦! 中曬計添, 點算??
    比賽條路10k, 點解試路玩到咁大, 兩倍有多.
    係沙田跑去會唔會短啲?  

叮叮噹息怒,如果由沙田運動場出發:
    A線全場會係 2.5K x 2 + 9K = 14K
    B線全長14K,每加一程梅子林+6K

P.S. 其實小弟當日係想跑兩轉4.26個條賽道(第二轉相反方向),如果係咁應該會有23K,唔知有冇 ching ctse有興趣?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 23:44 發表

P.S. 其實小弟當日係想跑兩轉4.26個條賽道(第二轉相反方向),如果係咁應該會有23K,唔知有冇 ch ...

大圍兄,小弟其實冇所謂,你地話事,小弟有得跑就得既啦...

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 23:44 發表

P.S. 其實小弟當日係想跑兩轉4.26個條賽道(第二轉相反方向),如果係咁應該會有23K,唔知有冇 ch ...

大圍,
    算你醒目 , 改係沙田出發, 14k都可以接受.
    如果相反方向咪好多上斜囉? 碎石路好難跑喎! 唔知有冇勇士陪你 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-13 23:49 發表

大圍,
    算你醒目 , 改係沙田出發, 14k都可以接受.
    如果相反方向咪好多上斜囉? 碎石路好難跑喎! 唔知有冇勇士陪你 .

既然大家冇意見....小弟即刻改post。
    順便問埋其他梅子發燒友,如果淨係跑到梅子林閘口,每食一粒梅子少2K,夠時間大家食多幾粒。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-13 23:35 發表

唔好意思呀...只前報個距離係估估下,度下先知原來咁長。
    唔想咁甘有辦法....改集合同出發地點去沙田運動場,大家點睇呀?

大圍兄, 你誤會了, 我係話變咁少, 21k???

我冇意見, 跟大隊

升級   44.2%

該用戶從未簽到

我又來 ~~  新東西跑友快d來踩場啦 !!