香港長跑網  - 長跑長友

樓主:

邪神霸腿傳功大會<3>

關閉 [複製鏈接]

升級   3%

該用戶從未簽到

請問今次還有分組嗎?還是大家一起去做就可以?

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 161# 的帖子

分組名冊will be available tonight

升級   18.95%

該用戶從未簽到

1) Alex
2) piyrag
3) 龜速行
4) kcchu
5) ee_tpk
6) BMC
7) SuperMT
8) Allanccl
9) oh-man
10) cc
11)法蘭
12)長毛
13)wadee
14) Piccolo
15) Terry Sze
16) beginnerandrew
17) Alfred
18)快活人
19)赤子
20)peter6565652003
21)batigoal
22) Kin
23) apfel
24) 駿駿駿
25)TNT
26)cookie
27)Fat-B; 酸痛都甩肺、拚死仍參加。
28) left3
29) 711
30) Emma
31) aimak (請指點一下小弟正確姿勢)
32)坑口公牛(仍然好痛,仍然會出現。)
33)大圍新跑手
34) miller ﹙盡人士趕過黎喇﹚
35) -R-
36) 上水馬王
37) waynekkw
38) kandis
39) Iris
40) Esther
41) kf1977 (持續企鵝步之中)
42)kwoksiu
43) 洛虎添 (你地有福la...)
44) 李奧 (相信要去傷兵區)
45)比因
46)Colin
47) schnix
48) 量子泡沫
49) saki (放工盡快趕來......可能會遲到)
50) boyboy
51) YSK
52) slack ( (請指點一下正確姿勢, thanks )
53) Steve
54)WESTBIG

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

狀況預計, 9成9做得晒兼唔會話係太過辛苦.., 一係再留力週六約跑

btw. 當日活動時最好分活動區(跟做動作者..), 及 小休區(若覺得冇力再跟做動作者...)

升級   48.67%

該用戶從未簽到

原帖由 洛虎添 於 2009-3-19 16:11 發表
    狀況預計, 9成9做得晒兼唔會話係太過辛苦....

btw. 當日活動時最好分活動區(跟做動作者..), 及 小休區(若覺得冇力再跟做動作者...)

咩因素影響左個1%呢?

相信唔會有小休區, 只有傷乒區

升級   0%

該用戶從未簽到

大隻師兄咁快就沖定大個鬼....

升級   0%

該用戶從未簽到

please read #128 carefully before you come

you will understand why no "小休區"

升級   0%

該用戶從未簽到

狀況預計, 9成9做得晒兼唔會話係太過辛苦.., 一係再留力週六約跑

咁舒服.....
    我提意虎兄不如提早幾粒鐘自己來練左先,咁樣先似返你個style呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗

某些動作顧及其他人既體能, 呢一點係邪神完全提及到既地方

因此必須set定做既組數RANGE, 而唔係固定既組數...

否則....

到時一定 -> "鐵面無私"

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 洛虎添 於 2009-3-19 16:47 發表
    做 某些動作前係要顧及其他人既體能, 呢一點係邪神你完全冇提及到既地方

因此必須set定做既組數既RANGE, 而唔係固定既組數...

否則....

你一定會知到時我會 "點做 "啦..

what will you do? will you cry ?

you are welcomed to join girls' training group, if you cannot handle such "high impact" training.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 洛虎添 於 2009-3-19 16:54 發表

到時你要小心D...~~

btw,:

1. see post #170
    2. 對我冇禮者, 請你特別小心D因住整傷...

t-駱駱 ching... 面係人地俾.. 假如你無口出饞言.. 又點會被人無禮對待 ? 請反省閣下之言論

btw... 請你說話小心 d.. 唔好以為網上言論唔駛負責任...
    你 highlight 0左果兩句形同恐嚇...要查你 ip 封舖兼拉人好簡單... 切勿以身試法

升級   10.53%

該用戶從未簽到

我想參加, 請加上我入名單.

升級   0%

該用戶從未簽到

要人專重你,唔該你專重下自己先,我諗絕大部份參加聽晚分享會的網友都想黎學野,亦都唔想因小數不合作的人影響了聽晚的練習。

升級   0%

擦汗

原帖由 kcchu 於 2009-3-19 17:31 發表
    要人專重你,唔該你專重下自己先,我諗絕大部份參加聽晚分享會的網友都想黎學野,亦都唔想因小數不合作的人影響了聽晚的練習

呢點我 100% 同意..

升級   0%

該用戶從未簽到

優先離場聲明:

< 1 >不專心上堂,課程進行期間,成日搵人傾計,叫做動作求其是但,旨在黎吹水娛樂者,邪神會請佢離場!
    < 2 >喜歡自作主張,不遵從
    邪神的訓練計劃,我行我素者,邪神會請佢離場!
    < 3 >不懂得自我控制者,例如當晚的指引係節奏跑,你就走去<死隊難隊,獨自放火>者,邪神會請佢離場!
    < 4 >不虛心受教者,請不要同邪神講< 呀邊個教練唔係咁樣練喎!> 邪神歡迎互相研究,但請不要質疑邪神,唔相信邪神者,請不要出席!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-19 17:36 發表
    優先離場聲明:

< 1 >不專心上堂,課程進行期間,成日搵人傾計,叫做動作求其是但,旨在黎吹水娛樂者,邪神會請佢離場!
    < 2 >喜歡自作主張,不遵從邪神的訓練計劃,我行我素者,邪神會請佢離場!
    < 3 >不懂得自 ...

死,我中晒添…