香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

3月15日毅行行山試玩團 by Allanccl

升級   0%

該用戶從未簽到

初試毅行,感覺良好。
原來映怪石多過映人添,sorry呀!

20090315毅行行山試玩團相片:
http://picasaweb.google.com.hk/allanccl/315#
+1 0
上一篇︰長跑網衣在澳洲 updated 成績表已出 Page 2下一篇︰4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

評分

查看全部評分

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

THX晒亮師兄又行又影~真係辛苦晒

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝亮師兄~~

呢條路小弟走過十幾廿次,尋日至發覺上面既石頭原來咁靚...

唉吔,唔記得帶相機天今日,我果d要聽日至post 到上黎,sorry...
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

亮師兄...我將你D 石頭相貼左落FACEBOOK...你唔介意可...

升級   6.6%

該用戶從未簽到

謝謝亮ching,又殿後,又幫我地影相
    我真係無暇欣賞風景,因為我氣力不足,只顧拚命跟大隊,hahahaha!
    謝謝留比我一個美好回憶

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

有勞亮哥 .
    我都係, 掛住係咁行行行, 有個咁靚既草地都冇留意, 唉.....失敗.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該晒梁兄,帶得好專業呀,出發前黎一個短訓,好專業啊! 又會照顧溜後的人,好細心啊! 謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-16 14:36 發表
    有勞亮哥 .
    我都係, 掛住係咁行行行, 有個咁靚既草地都冇留意, 唉.....失敗.

唔好咁講啦! 我又行得慢,仲成日掛住映相,各位又唔介意,多謝先! 不過,自從學左二級山藝之後,每逢行山,我都會用享受大自然既心態同角度,去欣賞一草一木,原來唔細心欣賞,一把火就燒光晒,豈不可惜!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 蘭茜•韋 於 2009-3-16 14:20 發表
    謝謝亮ching,又殿後,又幫我地影相
    我真係無暇欣賞風景,因為我氣力不足,只顧拚命跟大隊,hahahaha!
    謝謝留比我一個美好回憶

蘭茜師姐,妳已經好叻架啦! 由開始行到尾,我學左二級山藝之後,學識左殿後同觀察隊員掂唔掂,學以致用姐! 唔使客氣,有機會再行過!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-16 11:25 發表
    亮師兄...我將你D 石頭相貼左落FACEBOOK...你唔介意可...

花子兄隨便用吧,講真我覺得d石頭都幾靚喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-3-16 10:26 發表
    多謝 亮兄,d相好靚啊,對我呢講好生鮮,,

7兄唔好客氣,最緊要唔好嫌我行得慢就得啦!
    其實果日好想跑下架,見梁兄都無跑過,落山行shortcut時都試過跑下,感受下毅行既滋味,唔錯!有機會要試真d,毅行真係唔容易架!

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-3-16 18:14 發表

唔該晒梁兄,帶得好專業呀,出發前黎一個短訓,好專業啊! 又會照顧溜後的人,好細心啊! 謝謝!

我都算專業?真係多謝晒亮哥^^
    其實人唔多~又有跑低~都唔會差得去邊
    前面有我2個fd帶住~都冇咩問題既~見到你係後面睇住~我都放心好多

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

相片好靚,.大石各種形態尤為精彩

升級   100%

奮鬥

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-16 23:25 發表

前面有我2個fd帶住~都冇咩問題既~見到你係後面睇住~我都放心好多

話時話, 2個朋友點稱呼呀?  代大家多謝佢2位, ok

升級   6.6%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-16 23:31 發表

係啦!好似無點介紹過,在此謝謝梁兄兩位朋友仔,
    仲有謝謝Esther,好開心有你一路陪住我,有傾有講,互相支持

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-16 23:25 發表

緊係專業啦,梁兄經常話轉個彎就到,呢d安慰既說話好重要亦好好聽,總之,我二級山藝學果d野,你好自然咁做晒,好野!
    有機會要再跟你們行山,好想試下好似毅行咁行法,睇下係咪咁辛苦。

升級   100%

開心

原帖由 running-sue 於 2009-3-16 23:31 發表

肥個個阿威~~瘦個個阿健
    不過見佢地好似怕生普~冇同你地講野乜滯

升級   100%

開心

原帖由 allanccl 於 2009-3-16 23:45 發表

緊係專業啦,梁兄經常話轉個彎就到,呢d安慰既說話好重要亦好好聽,總之,我二級山藝學果d野,你好自然咁做晒,好野!
    有機會要再跟你們行山,好想試下好似毅行咁行法,睇下係咪咁辛苦。

練毅行~要做目標時間就辛苦既~enjoy咁行~就冇咁辛苦

升級   100%

奮鬥

原帖由 sleung2002hk 於 2009-3-17 00:21 發表

肥個個阿威~~瘦個個阿健
    不過見佢地好似怕生普~冇同你地講野乜滯

下次活動, 叫埋佢地出黎啦, 見多幾次就唔會怕醜