香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我鍾意踢波又鍾意睇波. 有沒志同道合的朋友嚟揮揮手?

踢波:
球隊主場:跑馬地 , 一星期踢一到兩場
以前踢前鋒,之後踢中場,前兩年踢右冀,而家踢後右閘,遲d就嚟坐後備.越踢越後....
死都唔守龍門! 球隊好多後生仔,爆炸力唔夠佢地強.圍有跑步跑步練耐力.
前幾年夜媽媽,一支弓跑街好鬼悶,而家又發覺跑步原嚟幾好玩.仲可以識到一大村人!

睇波:
以前睇多意甲,而家當然係睇英超.西甲太夜無謂睇.
沒話特別鍾意邊一支球隊,邊支現場踢得好就支持邊支球隊.

+1 0
上一篇︰3月15日毅行行山試玩團 by Allanccl下一篇︰有冇人有興趣玩3000m SC

升級   56.2%

該用戶從未簽到

踢波就真係由細踢到大,1x歲同隔離屋d朋友踢波都係踢後,同同學踢就打中場或前鋒....
而家踢緊2隊波,多數都係星期六或日踢,司職中場,但隊中如果有後生仔,就會比佢地踢中場,佢地好波同體能都好d....

升級   0%

該用戶從未簽到

車仔忠實粉絲....
愛睇車仔的賽事...

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

以前細個都好鐘意踢波,多數踢前面,擅長執死雞
    而家好少踢啦。而且年紀大左,跑得慢,唔夠快,又無速度,有得踢都只係打後衛啦
    小弟最鐘意睇英超,係利物浦Die hard fans,4:1大炒曼聯,勁呀

升級   53.45%

該用戶從未簽到

我係利記人亦喜歡德甲

升級   67.95%

無聊

升級   67.95%

無聊

原帖由 schnix 於 2009-3-16 10:53 發表
    我係利記人" />" />亦喜歡德甲
    schnix係咪香港利物浦球迷會會員丫?香港都好多女仔鐘意睇波喎

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-16 11:09 發表
    schnix係咪香港利物浦球迷會會員丫?香港都好多女仔鐘意睇波喎

以前係架, 亦成日參加活動, 哩兩年忙, 所以無JOIN 囉, 你哩?

升級   67.95%

無聊

原帖由 schnix 於 2009-3-16 11:16 發表

以前係架, 亦成日參加活動, 哩兩年忙, 所以無JOIN 囉, 你哩?
    我冇join呀,太忙了,但逢利記賽事都一定睇!

升級   67.95%

無聊

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 10:15 發表
    我鍾意踢波又鍾意睇波. 有沒志同道合的朋友嚟揮揮手?

踢波:
    球隊主場:跑馬地 , 一星期踢一到兩場
    以前踢前鋒,之後踢中場,前兩年踢右冀,而家踢後右閘,遲d就嚟坐後備.越踢越後....
    死都唔守 ...
    有冇機會長跑網友約出來一齊踢下啊!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-16 10:51 發表
    車仔忠實粉絲....
    愛睇車仔的賽事...

cste識野o.....我上年有去澳門睇車仔.
    我識有個女仔都係車仔粉絲,因為舒夫軍力,而家舒夫軍力走左..唔知佢而家仲係唔係車仔粉絲.
    佢以前(五六年前)仲係有線講波台吹水..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-16 10:53 發表
    以前細個都好鐘意踢波,多數踢前面,擅長執死雞
    而家好少踢啦。而且年紀大左,跑得慢,唔夠快,又無速度,有得踢都只係打後衛啦
    小弟最鐘意睇英超,係利物浦Die hard fans,4:1大炒曼聯,勁呀

跑得慢,唔夠快,又無速度<---- ME TOO
    利物浦大炒曼聯,輸死人...好彩沒賭波

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-16 11:22 發表
    有冇機會長跑網友約出來一齊踢下啊!ghu" />" />jg

一睇ching e 句 "You'll never run alone!" 就知道你係利物浦FANS la.
    有機會踢返場波...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 11:25 發表

cste識野o.....我上年有去澳門睇車仔.
    我識有個女仔都係車仔粉絲,因為舒夫軍力,而家舒夫軍力走左..唔知佢而家仲係唔係車仔粉絲.
    佢以前(五六年前)仲係有線講波台吹水..

我上年勁想去澳門睇,但公司有event攪請唔到假...vv
    舒夫真高在AC o個陣都鍾意佢,不過見到佢在車仔的狀態低沉,我都好失望...
    而家我都鍾意卡卡...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-16 11:08 發表
    車仔昨晚又煲魚生粥,都幾悶下喎

雖然係小勝,但而家換了新領隊,車仔有番d生氣嘛....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 11:28 發表

跑得慢,唔夠快,又無速度

你一定係講緊我......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-16 13:33 發表

X 2!!!
    自從賭波合法化之後, 睇少左波! " />" />

賭波合法化之前反而有賭, 不過都係賭十蚊,廿蚊.當玩眼光.
    賭波合法化之後反而沒賭,陪率低左好多,沒mood賭.

升級   27.67%

• 簽到天數: 4 天

細個係利記fans

大個轉左會去曼聯...

而家都好少睇波(k寶無英超, 又的唔起心肝裝nxw, 當慳番個錢...)

但以前都只愛看英超, 意甲同西甲強隊太夜開波少睇, 德甲就無興趣睇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 11:28 發表

跑得慢,唔夠快,又無速度

黃興桂fans
    http://www.youtube.com/watch?v=8c119DciuAo