香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

搭車仔官網的人買飛嘛...
我見到佢地班粉絲同好多球星影相呀....

唉,車仔自1999年的蘇拿年代黎過香港後,之後都冇黎過啦...

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-16 16:23 發表

我都支持德國隊呀!!! 鍾意波歷克!! 哈~~

我最喜歡舒尼達呀, 我個名其實係佢既NICKNAME

登錄/註冊後可看大圖

升級   59.4%

該用戶從未簽到

我都有少少鐘意踢波,
不過冇乜點踢......
睇波就,以前都有睇精華,
而家連精華都冇睇,
只係睇新聞既體育消息......

升級   83%

該用戶從未簽到

我都好中意睇波架~~~
我係南葛隊既fans~~~

戴志偉、林圓山........

看看威風的他,雙腿好似摩打~~~~

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

原帖由 wilson 於 2009-3-16 16:34 發表
    我都有少少鐘意踢波,
    不過冇乜點踢......
    睇波就,以前都有精華,
    而家連精華都冇睇,
    只係睇新聞既體育消息......

x2

不過我呢係曾經鐘意睇波, 不過而家就冇乜點睇波lu...

睇波就.. 而家淨係睇新聞既體育消息

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-16 16:36 發表
    我都好中意睇波架~~~

戴志偉、林圓山........

我係南葛隊既fans~~~  <-----

disdis....玩野下....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-16 16:11 發表

太多利迷係度, 曼迷暫時唔敢現身

因為紅魔鬼剛剛比人大炒完...........

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 16:48 發表

呵呵~~~俾你發現左tim~~~
    你地班ching幾時踢返場~~~我扮大頭妹~~~
    我走了,唔阻你地講波經~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-3-16 15:15 發表

自 mark hughes 轉車仔後自稱身體流的血是 blue blood 後開始多啲留意車車了。" />" />

小弟十多年前在英国時集集都有看啦!" />" />

ching有沒去STANDFORD球場看車仔 ??

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2009-3-16 16:56 發表

呵呵~~~俾你發現左tim~~~
    你地班ching幾時踢返場~~~我扮大頭妹~~~
    我走了,唔阻你地講波經~~~~~~

妳係扮大頭妹先好講呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-16 16:14 發表

明明係RED DEVIL, 點會流住BLUE BLOOD呀.

吓!當你是轉去什麼 team,你就會買口乖架啦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 schnix 於 2009-3-16 16:14 發表

我無咁耐既, 我係科拿, 麥馬拿文時代先開始喜歡利記

我唔係ENGLAND 迷, 國家隊只喜歡德國" />" />

小弟最愛球員丕是科拿

不過是八十年代中開始棒利物浦的!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-16 16:28 發表

搭車仔官網的人買飛嘛...
    我見到佢地班粉絲同好多球星影相呀....

唉,車仔自1999年的蘇拿年代黎過香港後,之後都冇黎過啦...

個次黎香港,睇完火都黎,港隊比人炒大家都預佐,
    話說半場換晒人,其中一個入場踢唔係球員,係助教.....有沒搞錯 !! ... 我地俾晒$$架 !

我好鍾意現場睇波...印像中上年的英超四角賽最正,大家實力相當,快上快落,節奏明快.仲有張票賣一二百 ja..
    好過高價請外隊返黎強姦自己.........

澳門,祖高爾入波

澳門,祖高爾入波

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-16 16:27 發表
    講到歷來足球員, 個人最喜歡馬勒當拿, 其次巴治奧, 第三位係雲巴士頓!

馬勒當拿而家教阿根廷国家隊....国家隊有難.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 19:57 發表

話說半場換晒人,其中一個入場踢唔係球員,係助教.....有沒搞錯 !! ... 我地俾晒$$架 !

我好鍾意現場睇波...印像中上年的英超四角賽最正,大家實力相當,快上快落, ...

我好記得,蘇拿踢完上半場,就除波衫走人...
    前年利記 & 樸茅黎香港,決賽o個場波好鬼正,d氣氛超好呀...
    不過上年曼城 & 祖雲達斯黎香港o個兩場波就勁垃圾...
    南華竟然贏斑馬喎...睇完個個都鬧呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-16 11:20 發表
    我冇join呀,太忙了,但逢利記賽事都一定睇!

我都係利記fans,
    仲入左球迷會添.

主要因為,訂波衫有DISCOUNT

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 saki 於 2009-3-16 14:10 發表

利物浦 fans 點少得我!!!!" />" />" />" />" />" />

YNWA

saki師兄你有無玩bbs架?
    我好似係其他bbs既利迷討論區見過你喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-16 14:43 發表
    講到國家隊,始終都係鍾意巴西....

而家我都己經轉左做利記fans....佢首會歌正! You will never walk alone!!!

我同你一樣,都係利記同巴西既fans.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-16 19:57 發表

我好鍾意現場睇波...印像中上年的英超四角賽最正,大家實力相當,快上快落, ...

係助教咩?
    我記得好似唔係喎,係......體能教練喎[即係邪神]