香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

A隊
1. loudspeaker (我打左閘)
2. stanwong (我打右閘)
3. Kopo
4. 細明哥
5. TNT
6. 上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
7.  laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
8.
9.
10.

B隊
1. 大圍新跑手
2. TerrySze (右翼)
3. batigoal (中場)
4. 李奧 (右閘)
5.慢子(左翼)
6. Alex (中堅)
7. 神童威威(位置冇所謂)

後備
8. xo523
9.

升級   0%

該用戶從未簽到

HK好少有7 人場的仿真草 / 人造草場
旺角椶桃街 7 人場係仿真草,最好著釘BOOT,著白飯魚起步會慢.
BOOK仿真草 / 人造草場/ 草場,好難.因為比人炒高來買.
建議BOOK街場石地,以前我係月尾上LCSD汁場踼.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-17 10:01 發表
七八十年代冇咁多外國波睇,都有睇本地波,當時係香港足球的黃金年代,偶像係胡國雄!
自從精工、寶路華退出後,香港足球一落千丈啦

胡國雄都係我其中一個偶像了.
而精工都係我其中一隊愛隊耶.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-18 00:21 發表
夠晒後備既話我就去book場" />" />

路人甲答下咀先,
我其賽都有幫朋友經康體通訂人造草場踢波.

我同朋友既經驗話畀我知,就算親身去訂足球場,成功既機會都係好微.
因為會有好多靠訂場"搵食"既人,一早就係訂票處等訂場.

而我用康體通訂場,一定要在7:00後幾秒內成功LOGIN BOOK場,
仲要用PRESET既訂場PROFILE,就算係咁,成功既機會率都唔算好高.

各位師兄,如果你地真係有需要經康體通訂人造草場踢波既話,
我都可以幫手試下既,當然場地就唔可以要求太高了.

[我唔踢架,不過可以黎睇你地踢,或者到時我係球場附近跑圈特訓囉]

升級   54.2%

該用戶從未簽到

幾時開波先,我都好耐冇踢啦
我都報名嘜位置都得
不果要睇吓星期幾我要就時閒

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

長跑網人工智能報名系統

A隊
1.  loudspeaker (我打左閘)
2.  stanwong (我打右閘)
3.  Kopo
4.  細明哥
5.  TNT
6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
7.  laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
8.  長毛
9.
10.

B隊
1.  大圍新跑手
2.  TerrySze (右翼)
3.  batigoal (中場)
4.  李奧 (右閘)
5.  慢子(左翼)
6.  Alex (中堅)
7.  神童威威(位置冇所謂)

後備
8.  xo523
9.  瘋狂坦克車 (前鋒)
10.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-3-18 01:43 發表

路人甲答下咀先,

我同朋友既經驗話畀我知,就算親身去訂足球場,成功既機會都係好微.

而我用康體通訂場,一 ...

迪迪仔 ching:
如果係可以幫手book場真係唔該使,使唔使同馬王兄夾夾睇下點book法?
另外點問問大家時間地點有冇咩特別要求?
例如prefer平日夜晚定係星期六,日咁啦.....
但係我諗都就唔到所有人,有場可以book左先,有場再搵人會比較易安排。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-18 09:42 發表

迪迪仔 ching:
如果係可以幫手book場真係唔該使,使唔使同馬王兄夾夾睇下點book法?
但係我諗都就唔到所有人,有場可以book左 ...

yes...根據十幾年踢波經驗...出席球員係報名人數打7折,所以多d到係好事.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-18 09:00 發表
B隊後備(前鋒)+攝影2公

瘋兄好勤力攝影o..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-18 09:42 發表

迪迪仔 ching:
但係我諗都就唔到所有人,有場可以book左 ...

無問題.
for your information,如果大家唔介意踢早上或者下午既話[又可以平過踢夜晚],
暫時復活節果幾日[特別係10/4星期五]九龍區既人造草場都仲有QUOTA,
大家不妨考慮第一次聚會就係果幾日踢啦.

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

小弟冇問題,唔知其他兄弟點

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-3-18 11:20 發表

無問題.
    for your information,如果大家唔介意踢早上或者下午既話[又可以平過踢夜晚],
    暫時復活節果幾日[特別係10/4星期五]九龍區既人造草場都仲有QUOTA,
    大家不妨考慮第一次聚會就係果幾日踢啦.

10/4應該係邪神離港前最後一次傳功大會,如果踢完波怕唔怕影響大家操練?
    小弟個人應該冇問題~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-18 11:53 發表

10/4應該係邪神離港前最後一次傳功大會,如果踢完波怕唔怕影響大家操練?
    小弟個人應該冇問題~

如果係咁既話,大家亦可以考慮一下其餘三天既復活節假期.
    不過,大家會唔會擔心10/4邪神特訓後,之後果三日仲有無力踢架?
    [另外,12/4好似有比賽同約跑喎]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-3-18 01:43 發表

路人甲答下咀先,

而我用康體通訂場,一 ...

小弟以前都經常book場,都知道book唔易架....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-3-18 12:34 發表

如果係咁既話,大家亦可以考慮一下其餘三天既復活節假期.
    不過,大家會唔會擔心10/4邪神特訓後,之後果三日仲有無力踢架?
    [另外,12/4好似有比賽同約跑喎]

係呀,到時又近比賽.....時間真係唔易就得到

升級   0%

該用戶從未簽到

踢星期六或日應該會就到大部份師兄嗎?

由於book場要預早一個月,如果要踢星期六或日的話,最早的日期將會係4月18(六)或19(日)

如果日期OK的話,我今個星期五或六就要book場了

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

各位ching,本人是中大校友可在中大book場,但只可book星期日
    場費$123/小時,啲場拍烏英,不知大家有無興趣?
    詳情如下
    http://www.peu.cuhk.edu.hk/regu_4_c.htm