香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze
打印 上一主題 下一主題

4月19日(Sunday)早上8點約踢波 (P14 連地圖) --誠徵有興趣的朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 laputa99 於 2009-3-18 15:37 發表
    各位ching,本人是中大校友可在中大book場,但只可book星期日
    場費$123/小時,啲場拍烏英,不知大家有無興趣?
    詳情如下
    http://www.peu.cuhk.edu.hk/regu_4_c.htm

Sorry, 原來每來賓加$14,好過去搶,唔怪得無生意
    行不通

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-18 13:14 發表
    踢星期六或日應該會就到大部份師兄嗎?

由於book場要預早一個月,如果要踢星期六或日的話,最早的日期將會係4月18(六)或19(日)

如果日期OK的話,我今個星期五或六就要book場了

馬王兄:
    4月18, 19都唔錯呀~ 不如就book左先啦....麻煩使~
    如果book唔到就book中大啦......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-3-18 15:57 發表

馬王兄:
    4月18, 19都唔錯呀~ 不如就book左先啦....麻煩使~
    如果book唔到就book中大啦......

唔知各位想踢日波定夜波呢?

星期六有d師兄要番半日,可能夜d會好d

而星期日下午日波OK嗎?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

麻煩唡上水馬王ching,我日夜都可以

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-3-18 16:06 發表
    麻煩唡上水馬王ching,我日夜都可以 " />" />

x 2

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

我星期六、日都冇問題丫,唔該馬王兄

升級   56.2%

該用戶從未簽到

我18日已有賽事,未知幾點....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

嘩,....踢波小弟都鐘意,但就好耐冇踢!!
    睇波就睇曼聯,....

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-3-18 16:22 發表
    我要睇下我而家隊波時間表先.....

bat bat ,你個fd 巴迪高,小弟勁鐘意企呀,...

升級   0%

該用戶從未簽到

相信book九龍區會就到大部人吧....到時睇下好唔好彩數啦

升級   70.33%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-18 16:26 發表
    相信book九龍區會就到大部人吧....到時睇下好唔好彩數啦hgjD115" />" />hj

馬王兄,...請問book 左邊日踼波呀,...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-18 16:18 發表
    我星期六、日都冇問題丫,唔該馬王兄

me 2
    I am OK on Sat/Sun, am/pm.

升級   0%

該用戶從未簽到

有得踢的話邊度都冇問題, 對腳太痕喇, 點都盡量就時間. 
    唔該晒咁多位幫手book場嘅ching

升級   82.35%

該用戶從未簽到

長跑網人工智能報名系統

A隊
    1.  loudspeaker (我打左閘)
    2.  stanwong (我打右閘)
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
    7.  laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
    8.  長毛
    9. kc@ruby (清道夫 )
    10.

B隊
    1.  大圍新跑手
    2.  TerrySze (右翼)
    3.  batigoal (中場)
    4.  李奧 (右閘)
    5.  慢子(左翼)
    6.  Alex (中堅)
    7.  神童威威(位置冇所謂)

後備
    8.  xo523
    9.  瘋狂坦克車 (前鋒)
    10.

口黎 遲左, 依家至睇到,我一路都踢開清道夫哩個位.唯有做住大後備先

升級   97%

該用戶從未簽到

各位師兄,"浸"唔"浸"埋我呀?我都好耐冇踢波啦....以前打左閘,後尾變咗做龍門...
    (不過我晚上先有時間)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 西環伏特加 於 2009-3-18 16:38 發表

馬王兄,...請問book 左邊日踼波呀,...

伏特加兄,小弟仲未book呀,但預計踢波日期為4月18日或19日,暫時未知係日波定夜波,今個星期內會知

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 peter6565652003 於 2009-3-18 22:55 發表
    各位師兄,"浸"唔"浸"埋我呀?我都好耐冇踢波啦....以前打左閘,後尾變咗做龍門...
    (不過我晚上先有時間)

當然"浸",快d報名!

不過時間未定,希望盡可能就到大部份師兄啦

升級   97%

該用戶從未簽到

A隊
    1.  loudspeaker (我打左閘)
    2.  stanwong (我打右閘)
    3.  Kopo
    4.  細明哥
    5.  TNT
    6.  上水馬王 (乜野位置都得,守龍就.....大家輪住黎啦)
    7.  laputa99(乜野位置都唔得, 就算傾茶倒水都可以)

後備
    8.  長毛
    9. kc@ruby (清道夫 )
    10.

B隊
    1.  大圍新跑手
    2.  TerrySze (右翼)
    3.  batigoal (中場)
    4.  李奧 (右閘)
    5.  慢子(左翼)
    6.  Alex (中堅)
    7.  神童威威(位置冇所謂)

後備
    8.  xo523
    9.  瘋狂坦克車 (前鋒)
    10.peter6565652003

升級   35.79%

該用戶從未簽到

係唔係有波踼呀? 我又去, 預埋我得唔得呀?