香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lingling

明年一定要參加全馬;.........

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-16 17:14 發表

SORRY﹗小弟八掛而已,CU。hgjD103" />" />hj

kenneth 兄咁快走... 坐多一陣 tim啦....

升級   0%

該用戶從未簽到

BTW, C姐 quote 自己係 regular runner, 其實小妹唔係幾認同, 每次都係10月先備戰? 咁咪跑得果3/4個月就去跑渣打, 其實C姐再提早少少練, 每星期起碼3長2短, 仲有D機, 我最多可以 quote C姐係 Holiday runner炸.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-16 17:12 發表

係咪幾好呢, 咁妳要多多上來, 很快妳就會變成傻人一份子了 " />" />

話時話全靠ctse妳, e道才會突然變得咁熱鬧 " />" /> " />" /> " />" />  

忽然多0左好多 reply~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-3-16 17:16 發表
BTW, C姐 quote 自己係 regular runner, 其實小妹唔係幾認同, 每次都係10月先備戰? 咁咪跑得果3/4個月就去跑渣打, 其實C姐再提早少少練, 每星期起碼3長2短, 仲有D機, 我最多可以 quote C姐係 Holiday runner炸.D ...

maybe SC(standard chactered) runner ?

(just kidding.. 希望 ctse 唔好介意)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-16 17:13 發表

呢度男女跑手都好好人 ga~
ctse 都可以參觀下長跑網其他地方... 呢度周不時都有約跑活動.. 0岩時間可以就來交流下~
如果你在 tko 跑開.. 小妹每個星期六早上都有約跑飲茶活動..歡迎你~

x2, 我地都係有話直說之人, 希望唔好嚇親ctse啦!!!

有機會參與約跑活動, 跑暈港九新界, 好好玩的!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-16 17:18 發表

x2, 我地都係有話直說之人, 希望唔好嚇親ctse啦!!!

有機會參與約跑活動, 跑暈港九新界, 好好玩的!!!  

nc 姐..好嚇人丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-3-16 17:16 發表
BTW, C姐 quote 自己係 regular runner, 其實小妹唔係幾認同, 每次都係10月先備戰? 咁咪跑得果3/4個月就去跑渣打, 其實C姐再提早少少練, 每星期起碼3長2短, 仲有D機, 我最多可以 quote C姐係 Holiday runner炸.D ...

嬌師姐,ling ctse 想完成咋喎,咁都要三長兩短~~

小弟都係閃啦,交番俾各位"師姐"討論~~

升級   0%

該用戶從未簽到

個答案實在好多人想知...

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kenneth 於 2009-3-16 17:14 發表

SORRY﹗小弟八掛而已,CU。hgjD103

多得Lingling ctse引發大家討論, 攪熱個女子區.
    多謝咁多位參與討論, 盡訴心中情, 希望咁多團"跑火"冇燒親新會員Lingling姐.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-16 17:18 發表

maybe SC(standard chactered) runner ?

(just kidding.. 希望 ctse 唔好介意)

未加入長跑網時我都係....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-16 17:19 發表

花子兄..你怕俾 gill 妹嚇到.... 三長兩短

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 16-3-2009 17:19 發表

咁花花公子想點練, 飛短留長課.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-16 17:19 發表

nc 姐..好嚇人丫...

係喎...

你地繼續la... 我都係時候閃... 去過到喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 16-3-2009 17:21 發表

花子兄..你怕俾 gill 妹嚇到.... 三長兩短

都唔係好驚嚇啫, 好似未同花花公子跑過, 搵日走番轉先...花花公子C兄.

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-16 17:19 發表

三長兩短太嚇人吧! 又唔係目標sub3.
    今晚齊齊去鄧記練"衫長褲短"算啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-3-16 17:21 發表

咁花花公子想點練, 飛短留長課.

查實小弟同lingling ctse 一樣懶惰...從未試過一週五課...

不過Gill ctse 咁快,就算小弟有咩三長兩短都只有跑在ctse 背後~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-3-16 17:24 發表

都唔係好驚嚇啫, 好似未同花花公子跑過, 搵日走番轉先...花花公子C兄.

小弟晌鄧記經已見過Gill 師姐既倩影,只係小弟生得唔夠英俊,師姐眼尾都唔哨下小弟o者~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-16 17:26 發表

查實小弟同lingling ctse 一樣懶惰...從未試過一週五課...

不過Gill ctse 咁快,就算小弟有咩三長兩短都只有跑在ctse 背後~~

查實睇下lingling ctse有乜目標時間啦..
    若然係諗住在5.5小時內完成,訓練度又唔駛咁多o既...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 16-3-2009 17:28 發表

小弟晌鄧記經已見過Gill 師姐既倩影,只係小弟生得唔夠英俊,師姐眼尾都唔哨下小弟o者~~

應該唔係C兄講既原因, 皆因無帶近視鏡, 微埋眼沖所以見唔到好多C兄/C姐.