香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 59# 的帖子

你當ee無到

升級   0%

該用戶從未簽到

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
5. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
6. Shogikin
7. 法蘭
8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
9. kf1977 [已收$50訂金]
10. finewong [已收$50訂金]
11. alex504 ...
12. 長毛 [已收$50訂金]
13. 停雲華 (齋跑)
14. wadee [已收$150訂金, 3位]
15. slack
16. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
20. 超人阿四 (Don't join 燒烤)
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
24. BMC [已收$50訂金]
25. 慢子

升級   100%

該用戶從未簽到

點敢見唔到 ee ctse呀
我係講無乜o者, 唔係無
而 ee 分分鐘做攝記義工, 唔跑嘛, 咪無人陪我囉

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

1. 邪神
    2. Onon
    3. Alex
    4. TerrySze
    6. Shogikin
    7. 法蘭
    15. slack
    17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
    18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
    19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
    21. 迪迪仔
    22.上水馬王
    23. 赤子
    25. 慢子
    26. Mill

想問Alex/邪神 ching 我之前未有參加過習訓, 又未交$50, 可以來參加嗎? 最主要係我愛(跑步+BBQ),
    重有就係可以同咁多位師兄師姐交流吓心得.

升級   56.85%

該用戶從未簽到

1. 邪神
    2. Onon
    3. Alex
    4. TerrySze
    6. Shogikin
    7. 法蘭
    15. slack
    21. 迪迪仔
    22.上水馬王
    23. 赤子
    25. 慢子
    26. Mill
    27. 田中雅茂

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-22 15:24 發表
    1. 邪神
    2. Onon
    3. Alex
    4. TerrySze
    6. Shogikin
    7. 法蘭
    11. alex504 ... ...

絕對歡迎你的參與.......

關於訂金方面,麻煩你pm同Alex聯絡吧.........

到時見......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-3-21 11:45 發表
    點敢見唔到 ee ctse呀
    我係講無乜o者, 唔係無
    而 ee 分分鐘做攝記義工, 唔跑嘛, 咪無人陪我囉j" />" />jk

你跑得咁快... 我又係傷兵...結局都係我陪唔到你...

p.s. mill ctse 都去丫.... 你多個女伴丫..

升級   100%

慵懶

原帖由 領跑員 於 2009-3-23 10:05 發表

絕對歡迎你的參與.......

關於訂金方面,麻煩你pm同Alex聯絡吧.........

到時見......

謝謝領跑ching網開一面, 到時見啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 10:16 發表

你跑得咁快... 我又係傷兵...結局都係我陪唔到你..." />" />

p.s. mill ctse 都去丫.... 你多個女伴丫.." />" />

係呀ee, 到時要唔要一齊同會長搭車入去西貢呀!

升級   100%

該用戶從未簽到

ee, 你真識講笑, 我第一次參加食梅子, 你拋離我好遠喎
    家下有 mill ctse陪, 希望到時跟到你背影啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 山海赤子 於 2009-3-23 22:36 發表
    ee, 你真識講笑, 我第一次參加食梅子, 你拋離我好遠喎
    家下有 mill ctse陪, 希望到時跟到你背影啦

我好耐無食梅子啦.. 而家梅子係咩味真係唔知道~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-3-23 19:45 發表

係呀ee, 到時要唔要一齊同會長搭車入去西貢呀!hgjD124" />" />hj

嗯~ 你地打算點入去 ?

未知佢地需唔需要另外買 d 食物入去呢??
    上次燒香蕉真係好好味.. 好想燒埋 apple~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 22:56 發表

上次燒香蕉真係好好味.. 好想燒埋 apple~ " />" />

燒apple....?食唔食得架?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-23 23:12 發表

燒apple....?食唔食得架?

haha~ 只要唔係燒成炭.. 應該幾好味

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 23:59 發表

haha~ 只要唔係燒成炭.. 應該幾好味 " />" />

如果你燒得唔火農,我可以試食

升級   54.2%

該用戶從未簽到

我都無試過燒apple,可試,唔知會点嘅味道。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 23/3/2009 22:56 發表

上次燒香蕉真係好好味.. 好想燒埋 apple~ " />" />

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-3-24 00:57 發表

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味hgj091" />" />hj

ching....你講認真架 ??.......真係要試試

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-3-24 00:57 發表

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味hgj091" />" />hj

上次只係加0左 d 玉桂粉 ja~ 今次要試下啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

真係唔好意思呀,果日來唔到參與呢個邪神送行大會啦。
    之前未報名因為未決定玩唔玩同日果個行山比賽,而家決定左琴日已經寄左報名表,大家果日玩得開心d。