香港長跑網  - 長跑長友

樓主:

4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

燒banana & apple??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-3-24 00:57 發表

燒香蕉有無塞啲朱古力入去一齊燒,D朱古力溶埋啲蕉度,真係好味hgj091" />" />hj

不如即場加演< 炭燒海鮮餐 >啦...........

海鮮、紅酒,係我主項!

當日我會捐出私人珍藏,紅酒、白酒各1支..........

到時同大家高興下..........

哈哈!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   85.33%

該用戶從未簽到

我都撞期

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-24 12:39 發表

不如即場加演< 炭燒海鮮餐 >啦...........

海鮮、紅酒,係我主項!

當日我會捐出私人珍藏,紅酒、白酒各1支..........

到時同大家高興下..........

哈哈!!

正丫.... 唔跑得都要去!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

I had checked with 創興水上活動中心 and please be notice that your car cannot drive inside except you have 禁區紙.

So, all of us will take the their bus at 西貢鄧肇堅運動場.

升級   36.33%

該用戶從未簽到

報名

1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
5. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
6. Shogikin
7. 法蘭
8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
9. kf1977 [已收$50訂金]
10. finewong [已收$50訂金]
11. alex504 ...
12. 長毛 [已收$50訂金]
13. 停雲華 (齋跑)
14. wadee [已收$150訂金, 3位]
15. slack
16. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
20. 超人阿四 (Don't join 燒烤)
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
24. BMC [已收$50訂金]
25. 慢子
26. Mill
27. 田中雅茂
28. 蕉仔

升級   36.33%

該用戶從未簽到

點比錢呀?? 有人和我一起去嗎?
我住係天水圍的...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 strongchong 於 2009-3-24 23:14 發表
點比錢呀?? 有人和我一起去嗎?
我住係天水圍的...

住咁遠都黎,乜咁俾面呀?

你可以pm Alex聯絡交錢方法.......

多謝師姐支持,睇下有無其他跑友順路一齊出發吧.....

升級   0%

該用戶從未簽到

紅酒 i can 捐出 one, cheap yeah only

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-25 01:45 發表
紅酒 i can 捐出 one, cheap yeah only

有得飲,開心下就得啦.......

係咪貴野唔緊要,反正你俾支82年我都唔識飲.......

哈哈,不過有無其他人帶海鮮呀???

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 92# 的帖子

So, why don't join us?

升級   81%

該用戶從未簽到

hum.... 想問下有無得早走架?又想玩,又想食一陣,又要走下一場,只恨時間太少

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 94# 的帖子

如要提早離營, 可能要打的或行出北潭涌。因創興活动中心位置較辟

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

我都想參加,但我跑唔到,只可以做吓義工+拍攝+行山。
    但27/4嚟唔到跑馬地,29/3會到吐露港10K做打氣,
    Alex Ching, 怎樣交$50給你最方便呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

Dear chings & ctses,
    I had sent application form to 創興 this Monday. If there had more chings & ctses willing to join us, then I will wait for few more days and gathering together to send another application by end of this week.

For chings & ctse hadn't paid $50 deposit, please reply my pm to select the payment method.

To strongchong & runrun ctse,
    Will confirm you later this week.

To miller ching,
    Are you going to join us?

升級   81%

該用戶從未簽到

回復 98# 的帖子

alex兄,聽日覆你!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-3-25 01:45 發表

醉跑 !! ??