香港長跑網  - 長跑長友

樓主:
打印 上一主題 下一主題

4.05.09 向邪神致意[20K長跑+邪神班中期試+燒烤午餐]

關閉 [複製鏈接]

升級   81%

該用戶從未簽到

報名1. 邪神
2. Onon
3. Alex
4. TerrySze
5. 李奧 (如傷患未癒轉做義工)
6. Shogikin
7. 法蘭
8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
9. kf1977 [已收$50訂金]
10. finewong [已收$50訂金]
11. alex504 ...
12. 長毛 [已收$50訂金]
13. 停雲華 (齋跑)
14. wadee [已收$150訂金, 3位]
15. slack
16. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬)
17. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~)
18. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
19. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
20. 超人阿四 (Don't join 燒烤)
21. 迪迪仔
22.上水馬王
23. 赤子
24. BMC [已收$50訂金]
25. 慢子
26. Mill
27. 田中雅茂
28. 蕉仔
29. miller

升級   0%

該用戶從未簽到

I will order BBQ package from camp, may be we can buy more food on the morning at Sai Kung?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-26 09:41 發表

I will order BBQ package from camp, may be we can buy more food on the morning at Sai Kung?

YES YES>...我建議去豬肉檔買d新鮮的排骨,半肥瘦,斬成size好似手指宮上下...BBQ後.好好味. .

升級   0%

該用戶從未簽到

其實小弟唔食得燒烤食物,只係想黎同大家開心一下

麻煩Alex可唔可以幫我安排蕃薯栗米呢類食物呢?仲有水果....雞亦同埋肉唔洗預我架勒,謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

Updated 報名list:

1. 邪神
2. Onon (到時比)
3. Alex
4. TerrySze (黎緊邪神課交錢)
(黎緊邪神課交錢)
6. Shogikin (黎緊邪神課交錢)
7. 法蘭 (星期5前回覆) [pls confirm]
8. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
9. kf1977 [已收$50訂金]

10. finewong [已收$50訂金]
11. alex504 ...(黎緊邪神課交錢)
12. 長毛 [已收$50訂金]
13. wadee [已收$150訂金, 3位]
14. slack [pls check and reply pm]
15. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬) (黎緊邪神課交錢)
16. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~) (黎緊邪神課交錢)
17. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
18. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
19. 迪迪仔 (入左$50了)
20.上水馬王 (黎緊邪神課交錢)
21. 赤子 (到時比)
22. BMC [已收$50訂金]
23. 慢子 (到時比)
24. Mill (到時比)
25. 田中雅茂 [pls check and reply pm]
26. 蕉仔 (=strongchong)
[waiting list]
29. runrun [waiting list]
30. miller [waiting list]

不入營:
停雲華
超人阿四

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-26 11:48 發表
其實小弟唔食得燒烤食物,只係想黎同大家開心一下

麻煩Alex可唔可以幫我安排蕃薯栗米呢類食物呢?仲有水果....雞亦同埋肉唔洗預我架勒,謝謝!

馬王ching食素?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-26 16:49 發表

馬王ching食素?

我唔係素食者,不過對燒烤食物有d過敏

我"妹"蕃薯,飲紅酒都OK的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-3-26 17:03 發表

我唔係素食者,不過對燒烤食物有d過敏

我"妹"蕃薯,飲紅酒都OK的

唔緊要.......

交流心得先係主題......

到時大把時間傾計呀.........

升級   0%

該用戶從未簽到

Updated 報名list:

1. 邪神
3. Alex
4. TerrySze (黎緊邪神課交錢)
(黎緊邪神課交錢)
6. Shogikin (黎緊邪神課交錢)
7. ee_tpk (先報名,如有義工組再 switch)
8. kf1977 [已收$50訂金]

9. finewong [已收$50訂金]
10. alex504 ...(黎緊邪神課交錢)
11. 長毛 [已收$50訂金]
12. wadee [已收$150訂金, 3位]
13. slack [pls check and reply pm]
14. cu83 (未跑過咁長程,只會蟻速爬) (黎緊邪神課交錢)
15. Fat-B (未跑過咁長程﹕捨命做三陪 - 陪跑、陪考、陪烤~~) (黎緊邪神課交錢)
16. 駿駿駿 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的)[已收$50訂金]
17. TNT (未跑過咁長程, 但會盡力完成)[已收$50訂金]
18. 迪迪仔 (入左$50了)
19.上水馬王 (黎緊邪神課交錢)
20. 赤子 (到時比)
21. BMC [已收$50訂金]
22. 慢子 (到時比)
23. Mill (到時比)
24. 田中雅茂 [pls check and reply pm]
25. 蕉仔 (=strongchong)
[please check pm]
26. runrun (入$50)

27. miller [please check pm]

不入營:
停雲華
超人阿四

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 山海赤子 於 2009-3-25 22:02 發表
    我都認捐一支紅酒

me too. I'll bring one bottle.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2009-3-27 13:32 發表

me too. I'll bring one bottle.

多謝先.....

大家到時一定好暢快.....

正呀......

升級   0%

該用戶從未簽到

報名截止, 最後報名名單如下。

1. 邪神
    3. Alex
    4. TerrySze [已收$50訂金]
    5. 李奧 [已收$50訂金]

6. Shogikin [已收$50訂金]
    7. ee_tpk (到時比)
    8. kf1977 [已收$50訂金]

9. finewong [已收$50訂金]
    10. alex504 ...[已收$50訂金]
    11. 長毛 [已收$50訂金]
    12. wadee [已收$150訂金, 3位]
    13. slack [pls check and reply pm]
    14. cu83 [已收$50訂金]
    15. Fat-B [已收$50訂金]
    16. 駿駿駿 [已收$50訂金]
    17. TNT [已收$50訂金]
    18. 迪迪仔 (入左$50了)
    19.上水馬王 [已收$50訂金]

20. 赤子 (到時比)
    21. BMC [已收$50訂金]
    22. 慢子 (到時比)
    23. Mill (到時比)
    24. 田中雅茂 (到時比)
    25. 蕉仔 (=strongchong)
    [please check pm]
    26. runrun (入左$50了)

27. miller [please check pm]

不入營:
    停雲華
    超人阿四

升級   0%

該用戶從未簽到

報告:
    已訂燒烤包, 另外有好多人帶紅洒(邪神, 駿駿駿, 赤子, runrun.....),
    預當日早上在西貢再買蔬果 (香蕉, 萍果, 蕃薯, 栗米 ......), 汽水, ...
    重有冇特別要求。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-28 18:52 發表
    報告:
    已訂燒烤包, 另外有好多人帶紅洒(邪神, 駿駿駿, 赤子, runrun.....),
    預當日早上在西貢再買蔬果 (香蕉, 萍果, 蕃薯, 栗米 ......), 汽水, ...
    重有冇特別要求。

Alex兄想問下要幾點交場?

如當日早上到西貢執嘢, 可預我.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-28 18:52 發表
    報告:
    重有冇特別要求。

幸苦晒alex 兄 !!
    有咩幫手出聲啦 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2009-3-28 22:45 發表

幸苦晒alex 兄 !!
    有咩幫手出聲啦 !!

梗係齊齊早d入西貢掃貨啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-3-28 22:48 發表

梗係齊齊早d入西貢掃貨啦.

me too......

我都可以早d掃貨,留低明仔係彩虹地鐵站帶隊入西貢......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 2009-3-28 22:06 發表

Alex兄想問下要幾點交場?

如當日早上到西貢執嘢, 可預我.

10:00有車由西貢鄧肇堅送我地入創興, 可於當日9:00在西貢shopping, 買汽水, 紙盃碟, 蔬果等等.....過幾日出才post確定。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 領跑員 於 2009-3-29 02:24 發表

me too......

我都可以早d掃貨,留低明仔係彩虹地鐵站帶隊入西貢......

唔洗係彩虹等, 不如在西貢運动場等, 一來容易揾, 二來地方大......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-29 11:30 發表

唔洗係彩虹等, 不如在西貢運动場等, 一來容易揾, 二來地方大......

可以分幾批等啦, 採購一批, 彩虹一批...

大家自已就時間, 總之10:00運動場集合.