香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

運動太陽眼鏡集體訂購 留意P.3

升級   50.45%

該用戶從未簽到

再加返入去先

1. DEE 黑
2. ee_tpk 白
3. WAY_LEUNG
4. kenneth  紅
5. emma  紅
6. MrMoonLight 黑
7. 山比 - 紅色
8. dick810 (紅色)
9. Alex 黑
10. Daniel 黑

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 Daniel 於 2009-3-21 01:10 發表
再加返入去先

1. DEE 黑
2. ee_tpk 白
3. WAY_LEUNG (黑, 紅, 白 ) 各一副
5. emma  紅
7. 山比 - 紅色
9. Alex 黑
11. kenneth 嫂 白

升級   25.8%

該用戶從未簽到

再加返入去先

1. DEE 黑
2. ee_tpk 白
5. emma  紅
7. 山比 - 紅色
9. Alex 黑
12 D文 黑

升級   44.2%

該用戶從未簽到

1. DEE 黑
2. ee_tpk 白
5. emma  紅
7. 山比 - 紅色
9. Alex 黑
12 D文 黑
13 艾莉絲•韋 (紅)

升級   0%

該用戶從未簽到

個topic 一改名果然好多人黎~~

Ken 兄查實小弟網上訂購既經驗都唔係好多,尤其海外訂購,呢次咁多幅可唔可以搵多一位幫下手~~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 emma 於 2009-3-20 16:56 發表

我係帶極都帶唔到. 盒con.... 買左2年... 今時今日仲係用左兩對 (1對係成功帶到, 另外兩隻係我努力實習之後失敗廢左....)

我就係驚呢樣呀~ 其實我以前都配過 con, 但我本身有手震, "插眼" 0個0野又驚篤盲隻眼喎~ 於是咪越整越怕戴 con 囉~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 emma 於 2009-3-20 18:31 發表

e..... 又不失為一個好辦法... 但會唔會飛出黎架?
我本身都係覺得果種運動型唔靚仔... 重要超重...
所以一直都唔想買太陽眼鏡...
但剛剛朋友先講完... 水上活動愛好者最易有白內障.... 我好驚哦.. ...
我都係因為怕白內障而想買太陽眼鏡咋~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 KK 於 2009-3-20 22:06 發表

ching我見仲有隻conquer版
個隻好似比motion版型d喎!價錢都唔係差得遠

其實兩隻版有無咩大分別???http://www.probikekit.com/iframe.php?code=G1011

http://www.probikekit.com/iframe.php?c ...

咦~ 原來仲有其他款0架?
咁見唔見到有邊隻係可以套近視鏡落去0架??
B

升級   0%

該用戶從未簽到

呢幾日我又行過幾間行山鋪睇太眼陽鏡~
可以套到近視鏡0既, 要 $6xx - $1xxx~
有間平少少0既都成 $38x~ 不過得翻橙色同黃色框, 個樣麻麻地~

仲有呀~ 大家買時要小心同面型夾唔夾呀~ 因為我試過幾款好明顯係太闊~
我擔心跑步時會跌....
不過唔知呢類太陽眼鏡可唔可以好似普通眼鏡咁較鬆緊0架呢??

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 pastpaper08 於 2009-3-20 18:47 發表

想問下師兄呢款太陽眼鏡重嗎?
唔該你

全膠,幾輕。

升級   100%

• 簽到天數: 78 天

Ching,請加小弟唔該晒1. DEE 黑
    2. ee_tpk 白
    5. emma  紅
    7. 山比 - 紅色
    9. Alex 黑
    12 D文 黑

14 angkso 黑

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-21 09:32 發表 個topic 一改名果然好多人黎~~ Ken 兄查實小弟網上訂購既經驗都唔係好多,尤其海外訂購,呢次咁多幅可唔可以搵多一位幫下手~~

升級   0%

該用戶從未簽到

Ching,請加小弟唔該晒

1. DEE 黑
    2. ee_tpk 白
    5. emma  紅
    7. 山比 - 紅色
    9. Alex 黑
    12 D文 黑
    14 angkso 黑
    15 迪迪仔 (黑)

另外,訂購產品既網頁話......白色無貨.

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-20 17:16 發表
    花子兄.. 用不用開個新 topic 等多 d 跑友來訂 ?
    我怕大家唔知呢個 topic 有得團講

贊成, 真係誤打誤撞先見到有團購

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

想問下, 呢個太陽眼鏡有無跟埋個近視鏡套落去0架..?? 定係得個太陽眼鏡呢...???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lazyrunner 於 2009-3-21 17:34 發表
    想問下, 呢個太陽眼鏡有無跟埋個近視鏡套落去0架..?? 定係得個太陽眼鏡呢...???

應該只有太陽眼鏡

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-3-21 16:44 發表
    另外,訂購產品既網頁話......白色無貨.

1. DEE 黑
    2. ee_tpk (如無白, 勞煩幫我改訂黑色)
    5. emma  紅
    7. 山比 - 紅色
    9. Alex 黑
    12 D文 黑
    14 angkso 黑
    15 迪迪仔 (黑)

升級   52.4%

開心
  • 簽到天數: 9 天

請加小弟 黑色
    1. DEE 黑
    5. emma  紅
    7. 山比 - 紅色
    9. Alex 黑
    12 D文 黑
    14 angkso 黑
    15 迪迪仔 (黑)
    16 garykwan  黑

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

暫定27/3/2009 截止,付款詳情稍後公報
    PBK Motion Sunglasses New For 2008 Now Only £13.20
    http://www.probikekit.com/display.php?code=G1010

聲明﹕
    由於此項定購行動產品非由"香港長跑網"出品,
    及不會從中收取利益,
    故日後此產品如出現品質,延誤,或停產問題,
    本網將不承擔有關責任,
    如會員參與此項定購行動產品,
    需要自行考慮所存在有風險及損失!

1. DEE (黑)
    3. WAY_LEUNG (黑, 紅, 白) 各一副
    4. kenneth  (紅)
    5. emma (紅)
    6. MrMoonLight( 黑)
    7. 山比 (紅)
    8. dick810 (紅)
    9. Alex (黑)
    10. Daniel (黑)
    11. kenneth 嫂 (白)
    12. D文 (黑)
    13. 艾莉絲•韋 (紅)
    14. angkso (黑)
    15. 迪迪仔 (黑)
    16. garykwan  (黑)
    17. running-sue (藍)

升級   68.42%

該用戶從未簽到

暫定27/3/2009 截止,付款詳情稍後公報
    PBK Motion Sunglasses New For 2008 Now Only £13.20
    http://www.probikekit.com/display.php?code=G1010

聲明﹕
    由於此項定購行動產品非由"香港長跑網"出品,
    及不會從中收取利益,
    故日後此產品如出現品質,延誤,或停產問題,
    本網將不承擔有關責任,
    如會員參與此項定購行動產品,
    需要自行考慮所存在有風險及損失!

1. DEE (黑)
    3. WAY_LEUNG (黑, 紅, 白) 各一副
    4. kenneth  (紅)
    5. emma (紅)
    6. MrMoonLight( 黑)
    7. 山比 (紅)
    8. dick810 (紅)
    9. Alex (黑)
    10. Daniel (黑)
    11. kenneth 嫂 (白)
    12. D文 (黑)
    13. 艾莉絲•韋 (紅)
    14. angkso (黑)
    15. 迪迪仔 (黑)
    16. garykwan  (黑)
    17. running-sue (藍)
    18.占基利gary (紅)