香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2009.3.22 第33屆香港畢拉山15km越野賽 by 曲奇

升級   0%

該用戶從未簽到

上載了今日站在終點所影的相..
不過由於小妹的技術太差了,d相影得唔多好..
而且仲漏了部份ching添...
莫見怪...

網友照
http://picasaweb.google.com/cookie.run/3315Photo#

其他衝線照
http://picasaweb.google.com/cookie.run/331502#
+1 0
上一篇︰非備戰時期每週的跑步里數(km)?下一篇︰[大埔]-新手求教路

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝曲奇師姐~~

妳見我過終點連同妳打招呼都無力就知我幾辛苦...

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

多謝曲奇姐姐,
    雖然臨尾俾人遮住左,
    但都多謝妳辛勞(要等我咁耐)

升級   0%

該用戶從未簽到

找到自己了

多謝師姐

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝曲奇 Ctse,

有埋時間, 呢張衝線相片好有特色, 辛苦晒!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

多謝曲奇 Ctse,

有埋時間, 呢張衝線相片好有特色, 辛苦晒!

X 2 - Thanks Cookie Ctse

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒曲奇C姐..

八掛一問...終點那個是計時器...點計法?

升級   0%

該用戶從未簽到

佢有工作人員手執計時器,然後逐個按囉...
    你相中見到o個個時間有可能同佢手執的計時器有少少出入....
    至於個名次就靠人手 + 攝記的view cam記錄...
    我影相的時候都有幫手睇名次...
    不過當一大堆人湧向終點時,真是有點亂,個名次mark唔切..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-23 15:37 發表

你相中見到o個個時間有可能同佢手執的計時器有少少出入....
    不過當一大堆人湧向終點時 ...

明白...
    就是諗..一堆人過時...看到眼花...

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cookie97 於 2009-3-23 15:37 發表

cookie﹕
    尋日我忍約聽到有部份跑手,
    到達終點時被人大叫"偷步,取消資格",
    你果邊有冇見到?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2009-3-23 15:46 發表

cookie﹕
    尋日我忍約聽到有部份跑手,
    到達終點時被人大叫"偷步,取消資格",
    你果邊有冇見到?

咁又聽唔見冇喎...
    不過開步o個陣確是有人偷步..
    但咁亂都好難捉啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

仲幫埋大會有,真係唔話得~~

曲奇真係好有心思,影人影埋個時間不特止,仲分番開長跑同其他跑手~~

升級   100%

該用戶從未簽到

忽發奇想...
    睇黎個終點計時系統直頭可以代替晶片計時噃, 影晒號碼布、時間同人樣, 咁就唔怕出現有代跑、帶錯晶片問題, 又唔使按金... 簡單好多! 响不同 cp 亦都唔使 set 紅地氈, 晶片系統咁大陣象, 只要搵一、兩個人係咁影就得... 人少啲賽事真係可以... 

升級   0%

奮鬥

曲奇真係好有心思,影人影埋個時間不特止,仲分番開長跑同其他跑手~~

I was listed in the other runners group por (because I wore old LongRun.hk's singlet?)

登錄/註冊後可看大圖

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-3-23 21:40 發表

I was listed in the other runners group por (because I wore old LongRun.hk's singlet?)

登錄/註冊後可看大圖

http://hk.myblog.yahoo.com/blur ...

sorry ...
    認唔到見舊網衣...@@
    已移動番...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2009-3-23 21:18 發表
    忽發奇想...
    睇黎個終點計時系統直頭可以代替晶片計時噃, 影晒號碼布、時間同人樣, 咁就唔怕出現有代跑、帶錯晶片問題, 又唔使按金... 簡單好多! 响不同 cp 亦都唔使 set 紅地氈, 晶片系統咁大 ...

係架呀..
    旅行家攪的比賽都咁樣計時,仲即場印埋證書 (連時間) 俾參賽者..

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-3-23 22:21 發表 係架呀..旅行家攪的比賽都咁樣計時,仲即場印埋證書 (連時間) 俾參賽者..

嘿, 原來係舊橋, 已經有人用咗添...
    睇黎 HKDRC 將來可能都會咁做都未定...
    如果日後重可以即場印埋證書就更正啦!!

升級   0%

奮鬥

sorry ...
    認唔到見舊網衣...@@
    已移動番...

Cookies,

Thanks!  I like the old singlet more indeed.

升級   68%

該用戶從未簽到

多謝曲奇 Ctse一大早到場支持,
    終點前沖線張相好正 ,呢張係我比賽以來第一張沖終點相.