香港長跑網  - 長跑長友

新手SAM報到~

升級   3.16%

該用戶從未簽到

halo 新手報到

斷斷續續咁跑左幾年....
希望今次keep得耐d la

多多指教

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

歡迎加入長跑網這個大家庭!
    C兄在邊區跑開?有機會一齊跑下,一班人交流下進步快些架

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

歡迎 SAM 師兄,我係九龍人,平時跑開九龍城區,請多多指教!

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎又多一位跑友加入香港長跑網!
    c-hing 可多參與我地約跑活動呀!!
    小弟逢週日晨咁早就喺跑馬場蟻速爬,歡迎指教!
    長跑長友   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~SAM~ 於 2009-3-24 20:14 發表
    halo 新手報到

斷斷續續咁跑左幾年....
    希望今次keep得耐d la

多多指教

welcome sam ching, 閣下如想keep住跑, 記得多d上長跑網look look+留言+多參與我們的約跑活動, 有個跑步氣氛會較容易keep住跑 的.

升級   3.16%

該用戶從未簽到

haha~可能大家誤會la
    在下係SAM c妹  

升級   15.26%

該用戶從未簽到

原帖由 ~SAM~ 於 2009-3-24 20:52 發表
    haha~可能大家誤會la
    在下係SAM c妹  

哈哈
    c姐多多指教
    在下係新手
    一齊努力

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎SAM ctse,
    小弟係港島東人,跑齡只有年半,唔覺唔覺跑左3個全馬,6個半馬,十幾個10K啦。
    妳跑左咁多年,多唔多參加下d賽事?係會提高自已練習既興趣的,多d參加網友約跑,好開心的。
    長跑長友呀!

升級   3.16%

該用戶從未簽到

其實都唔係太多年   由好細個就俾屋企人train
    所以成日會因跑唔跑而鬧交    之後就轉行壁球     直到去加拿大做exchange
    監護人ge影響就跑多左        
    講話俾比賽.....哇  無謂獻醜    等我閉下關  吸收各位ching ctse 經驗先喇

你地真係好熱情 真係好大家庭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~SAM~ 於 2009-3-24 21:20 發表
    所以成日會因跑唔跑而鬧交    之後就轉行壁球     直到去加拿大做exchange
    監護人ge影響就跑多左        
    講話俾比賽.....哇  無謂獻醜    等我閉下關  吸收各位
    你地真係好熱情 真係好大家庭...

SAM ctse 住邊區?可參加就近的網友約跑,到時才會感受到這個大家庭既熱情呢!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~SAM~ 於 2009-3-24 21:20 發表
    監護人ge影響就跑多左        
    講話俾比賽.....哇  無謂獻醜    等我閉下關  吸收各位 ...

sam ctse 太謙喇, 原來係來至跑步/運動世家, 失敬失敬

ctse 係邊區跑多呀?? 小妹是九龍東人, 多在運動場跑, 放假喜歡出外跑跑玩玩

升級   0%

該用戶從未簽到

Sam 師姐你好,小弟跑開屯門,請多多指教.有時間來參加大家既約跑,開心好多架..
    網友約跑召集區

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

ctse, 歡迎你呀

升級   3.16%

該用戶從未簽到

多謝大家~  我都係跑九龍東
    考埋公開試再同大家去玩

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Sam Ctse,

Welcome to LongRun.hk!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎sam ctes
    小弟港島東人,
    啱啱跑咗年半
    多多指教

升級   0%

該用戶從未簽到

監護人ge影響就跑多左        
    講話俾比賽.....哇  無謂獻醜    等我閉下關 吸收各位 ...

歡迎sam ctse!
    我都係新人, 又跑得唔快, 都出嚟同大家一齊學野,
    閉關又點跑步啊? 唔通剩係跑機咩? 大班人一齊跑先會有進步架!!

升級   3.16%

該用戶從未簽到

係ge係ge考完會考再向大家學野

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Welcome Sam Ctse, 加入長跑網~