香港長跑網  - 長跑長友

《星期日檔案》3萬蚊港女CAFE攬錫

升級   0%

該用戶從未簽到

大家有無看這兩套港男港女呢?

請注意兒童不宜,請勿模仿

http://www.youtube.com/watch?v=bZllTs5BUZI

http://www.youtube.com/watch?v=hpb-bNLlqmI

升級   40.15%

該用戶從未簽到

小弟想說,此片會唔會有點兒克意拍成 ~.~

呢兩套野,我有睇.
問題重點是"雙方的其中一邊,可否行前/退後一步",完全解決了.  

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 卓卓 於 2009-3-25 23:08 發表

小弟想說,此片會唔會有點兒克意拍成 ~.~

呢兩套野,我有睇.
    問題重點是"雙方的其中一邊,可否行前/退後一步",完全解決了.  " />" />hk

我都有睇,當然係有點兒刻意拍成啦!!
    香港絕對有咁既港女,但唔可以一竹篙打一船人囉,好似我地長跑網的ctse們,熱愛跑步,邊似片中的港女呢!!(有點擦鞋成份)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2009-3-26 09:31 發表

我都有睇,當然係有點兒刻意拍成啦!!
    香港絕對有咁既港女,但唔可以一竹篙打一船人囉,好似我地長跑網的ctse們,熱愛跑步,邊似片中的港女呢!!(有點擦鞋成份)

嘻!you are right !

升級   27.67%

• 簽到天數: 4 天

一樣米養百樣人, 呢個世界幾騎呢o既人有la

睇左咪當係ref.,冇則嘉勉, 有則改之law