香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

.

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-26 09:24 發表
小弟加入來已經一年有多, 今日決定離開呢度. 因為發覺內心的長跑長友之火已經完全息滅.

在此向以下緊記得的跑友說聲再見:

oscar, 速行, nc, redred, miller,  大圍, 公牛兄, terrytse, parco爸, westbig,  kc ...

瘋兄...發生乜樹...
你老哥應承陪小弟影相喎...

答:
parco爸, 小弟不嬲都講口牙齒架嗎!

...瘋瘋
3月27日留字

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄, 真係可惜, 一早又收到咁傷感既消息, 無時間咪跑疏D, 唔好離棄我地, 真係漏左...->小妹呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-26 09:24 發表
小弟加入來已經一年有多, 今日決定離開呢度. 因為發覺內心的長跑長友之火已經完全息滅.

在此向以下緊記得的跑友說聲再見:

oscar, 速行, nc, redred, miller,  大圍, 公牛兄, terrytse, parco爸, westbig,  kc ...

朋友我當你一世朋友!

我們一定有機會再見!

重有梗係唔好走啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄

三思........

大家會感覺好可惜!!!!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

瘋兄,點解呀?我地唔捨得你呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄, 小妹都會好唔捨得你架~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

長跑網係屬於大家的, 唔好咁忍心離開一班跑友啦, 大家都係出來跑... 為個

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋瘋, 睇到呢篇告別啟示, 我真係好震驚, 我完全無諗到你會離開呢度, 係咪發生左咩事呢? 萬事有商量呀!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

瘋瘋~~就算又咩事都唔洗del架~~~唔得閒咪少d上黎囉~~我地一樣咁歡迎架

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

瘋兄. 希望你放完長假後, 心中團火會回來, 早日再在長跑路上碰上!!!!

p.s. 咦!! 好似無我名wo..............

升級   0%

該用戶從未簽到

大門常開,想離開就離開,想回來就回來,不須原因~~
    但既然分手要哭泣,為什麼不快樂在一起?

升級   1.35%

該用戶從未簽到

Hope that one day, your running index will be raised again after a long time recovery from injury....SEE YOU ON THE TRACK

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

瘋兄. 是你令我對長跑網產生感情,件網衫是你親手交給我的。
    不知你是否因傷而要離開長跑網, 如果是....你可回想長跑網的目標"長跑長有";如果不是....就要尊重你的決定。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

瘋兄,  火何解會熄滅呀 你點會捨得離開我地呀

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄,做乜走得咁突然呀.....
    長跑網的大門隨時為你而開...
    希望你對跑步那團火快些番黎呀...
    期待與你在跑道上再碰面~

升級   18.2%

該用戶從未簽到

瘋兄, 唔知你咩事, 估同你個傷有關.  個人覺得可能你團跑火升得太快, 令你對自己要求太高.  其實唔需要咁決絕話要離開呀, 可以試下從另一角度去睇跑步呢樣野, 嘗試下去享受跑步而唔計較速度距離.  

如果係D債主問題, 咁咪跑少D囉, 唔好話走就走啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然唔知係咩事... 但希望他朝在跑道上再相見時... 你會同小妹擊掌 "give me five"

你在減肥上既毅力...渣馬中既堅持..小妹不會忘記...亦引以為傲
    感謝瘋兄呢年幾以來對長跑網既貢獻....等待你回來