香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

關閉 [複製鏈接]
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

跑步鍊氣量,
路窄考心胸,
一笑眠恩怨,
一跑解千愁.

升級   45.45%

該用戶從未簽到

X2

Why suddently have such decision? I think it doesn't matter if you "dive" for a while. It is not a bureaucratic organisation but a running forum which welcome every kind of runner no matter how many running index they have.

無時間咪跑疏D, 唔好離棄我地la ~

You see I act like a submarine here but still stand here as a symbolic "版主" ....
I have to resign right before you leave honestly ......

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄,為什麼呀?

小弟還未報仇成功喎!

升級   81%

該用戶從未簽到

瘋兄,每個人o向唔同時間有佢自己o既priority,相信總會有一日你會番黎,我地會o向起點等埋你一齊出發!

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

瘋兄,雖然還未認識你,但看到這個post,都難免傷感 。不知道你離開的真正原因,只有尊重你的決定。希望他日你對長跑團火重燃之時,可重返長跑網這大家庭啦!
    不要忘記下個月約了踢波呀,我們在球場上見面啦!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

瘋兄, 一開電腦見到你話告別只有感到震驚. 你在我心目中已與長跑網連成一體. 你的進步亦成為我們練跑的推動力. 我不知你今日決定離開的原因, 但總感到傷感. 希望你過了這段低潮期後, 重新再在跑道上與大家見面.

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄.....一個好突然的消息....
    唔知講乜好,總之好唔捨得你,做乜話走就走?

小弟永遠唔會忘記與你跑步的時光,仲有,我地全馬sub4的目標還未達成,希望你團火可以盡快歸來,一齊衝線!

升級   0%

該用戶從未簽到

走一時 風平浪靜    跑一步 海闊天空                                                       

升級   41.95%

該用戶從未簽到

瘋兄,雖然跟你不熟,但總算在比賽碰過面
    你有這個決定,我感到好突然同震驚
    尊重你的決定,但不致於要抺去長跑網的一切吧
    期望瘋兄再次點起這團火,再跟大家見面吧!

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄,雖然唔知係咩事,但我相信你一定有你的原因。
    長久以來,你對長跑網的貢獻大家有目共睹,不用多費唇舌。
    大家都係成年人,有聚必有分,一句講哂,
    長跑網的大門長期打開,歡迎你隨時回來!!
    長跑長友

升級   83%

該用戶從未簽到

瘋兄,點解呀? 唔捨得你呀~~~~~~~~

升級   11.35%

該用戶從未簽到

瘋瘋,點解咁突然下了呢個決定?

長跑網的規模越來越大,相信管理員及版主們是會越來越忙的。但說到底,小弟感覺得大家自願參與,盡了力去做便好。

如果你係因為傷而心灰意冷,咁我覺得不如就當現在是休息期,做下其他運動或消遣,等隻腳好返晒慢慢再黎。成績、目標等等,相信都不是你最初跑步的原因吧,有時候,唔睇時間,隨心的跑都可以好開心。坦白講我都開始忘記了自己是跑長跑的,休息了兩個月有多,花了幾千元去復健,在跑步班跑了兩堂夾埋唔夠一個鐘兩隻腳又痛了。但我相信每個跑手都有他們堅持的故事。

當然,生活中除了跑步有好多野,afterall it's all about making balance.

朋友,慢慢黎,唔好俾太大壓力自己,終有一天我地又會再見面。

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋瘋,
    Are you mean you don't run anymore? Or just take a break?

Alex

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄,...猶記得你渣打賽道上振臂一呼.....今日告別.. ..

升級   53.45%

該用戶從未簽到

瘋師兄, 見到你哩個留言, 真係覺得好突然
    雖然我想信天下無不散之筵席
    但係縱使散左席, 依然有機會再見面, 大家仲係朋友呀
    希望你都可以KEEP 住做運動, KEEP 住健康既身體
    TAKE CARE!

升級   85.33%

該用戶從未簽到

瘋兄,上次3.8.河畔賽同你握過手吹左2嘴算係一種緣份,但係好可惜未同你落埸玩下,我有深信你會解決到你的所以煩惱,無論點都好隨時歡迎你返黎我地既大家庭「長跑網」!

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋瘋:
    唔係睇到kopo兄個blog都唔知會有咁既決定,好突然亦感到好可惜。
    但係我唔相信你心中果團跑火會完全消失,相信好快又可以係賽道上大家再互界。

升級   82%

該用戶從未簽到

瘋兄:從09渣馬前你不斷堅持不停地苦練,帶來種種傷患,及至完成心願,傷患浮現,身心均疲,在blog上留言也少了很多,感你已進入低潮階段;就連近期各區約跑事項,都未見你有參與,驚覺你於此興趣漸冷;加之近日網務倍增,困擾心神。種種因素令你有今日的決定,實令人難過。以我之見,其實這並不是上策。
    路不是平坦的,起伏不定,低潮高潮誰人沒有呢?關口正等著我們衝過去,長跑好比一條人生路,面對低潮。好像我現在也是處於低潮,怎辦呢?我都是儍儍地慢跑,從中找回失去的火,失去的興趣,我不會逃避,我會勇於面對,去變去掌握去解決。09渣馬我抱有很大的夢想,無奈地,夢想成空,三日不言不語,白夫人也擔心了。
    我走進低潮,為什麼要跑?至今......我尋找,尋找失去的火,但我不放棄,因為我知放棄是下策。我不知你當不當我是朋友,在我內心,每一個跑步的人都是我的朋友,在賽道上,敵人只有自己,突破的打倒的是自己,享受的是每個跑友在賽上為自己理想奔馳。
    可能我這番是費話,但重要的是你自己能站起來。期待重回此地,重回賽道上為理想奔馳。
    白頭佬