香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

關閉 [複製鏈接]

升級   59.4%

該用戶從未簽到

師兄,雖然我未見過你,
但係都祝你長跑長友!
當你想番來既時候,
我地一定會歡迎你!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

瘋狂﹕
    我今次真係唔識比反應,
    又唔知應該要點做…
    淨係知你今日發放咗很多"負能量"!
    點都好,
    希望你會再尊重我多一次,
    就多一次…

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 8 天

瘋兄:
    看到此則消息真係覺得好突然及好詫異!上星期的南生圍約跑我仲四圍找你唔到。不管什麼原因都好,希望你祗是象我們的偶象M.J.一樣,暫時離開籃球場去打打棒球罷了。今年的渣打全馬我因傷退出,無法如當初的約定一齊跑,但明年的渣馬全馬我仍期待著跟你一齊跑的!記得M.J.的那句話嗎?!“I'M BACK!”,希望你好快就出現在賽道上!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-26 09:24 發表
    小弟加入來已經一年有多, 今日決定離開呢度. 因為發覺內心的長跑長友之火已經完全息滅.

在此向以下緊記得的跑友說聲再見:

oscar, 速行, nc, redred, miller,  大圍, 公牛兄, terrytse, parco爸, westbig,  kc ...

瘋狂師兄, 我們不曾認識過, 我也尊重你的決定和感受, 可是我要告訴你還有很多人對於長跑仍有夢, 至少還有我, 有一個還沒實現的夢, 至於為甚麼跑得那麼辛苦, 健兒們也不曾想過放棄, 請問你有沒有想過, 有多少的健兒在你的掌聲中得力, 那麼現在你呢?

升級   68%

該用戶從未簽到

帥兄:
    係你一手交我長跑戰衣,
    都未同你跑過.

不論如何,希望你調整再黎過.

生活與練跑都係一樣,經常要調整"身與心"

升級   56.32%

該用戶從未簽到

瘋兄.今日睇到你的post都好突然,唔知你的想法是怎樣吧,但人生是有高底先叫精彩的,我今年都有好多底潮(到而家都未過到),有時都會好灰心,但我未至於放棄囉,我都希望你有所改變啦

升級   6.05%

該用戶從未簽到

雖然唔認識你
    但係都希望你想清楚再作決定
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋師兄~ 其實唔使一0下之間做個咁重大0既決定0架~
    不如放自己假, 暫時離開休息0下, 過一排冷靜落黎後再作決定都得0架~

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋兄

沒有跑不完的賽道 !沒有解決不到的事 !

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

小弟加入來已經一年有多, 今日決定離開呢度. 因為發覺內心的長跑長友之火已經完全息滅.

Stephen,

I'm very surprise that U made such decision.  Please re-consider lah!

升級   0%

該用戶從未簽到

雖然未見過ching,不過要放棄自己一直喜歡既嘢相信係好難既決定。
    我都希望ching 有一日會講"I'm back"

升級   48%

該用戶從未簽到

原帖由 kenleung 於 2009-3-26 15:22 發表
    雖然未見過ching,不過要放棄自己一直喜歡既嘢相信係好難既決定。
    我都希望ching 有一日會講"I'm back"

X2

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

瘋狂呀
    我聽了一隻古典結他CD
    那次聽你說過結他之後
    想給你很久

不是不知你來
    就是太多野沒帶
    有次帶了無拿出來
    真想不到原來送CD都要把握時機的

瘋狂兄幾時出來拿CD, 不要玩失蹤呀

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

以前百幾二百磅的肥仔 -> 瘋狂跑步機 -> 瘋狂坦克車,

閣下係長跑網的骨幹、靈魂人物.

減肥, 跑馬拉松閣下也一一能解決,

請不要放棄, 不要請辭吧!!!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

I totally agree with NC.  By the way , nc your new avatar is so cute -

登錄/註冊後可看大圖

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-3-26 16:50 發表

I totally agree with NC.  By the way , nc your new avatar is so cute -

登錄/註冊後可看大圖

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

It's an old avatar la... blurmax ching

這個奸笑樣瘋狂兄很喜歡用的

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

晴天霹靂,久久不能言語!

WHY?

升級   61.1%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄,打從救網開始直至現在,閣下對本網貢獻良多,出心盡力,無言感激!尤記得每次比賽或約跑與閣下擊掌或舉拳來打氣,感慨萬千 睇到閣下發帖,更感到遗憾,希望三思。
    其實無論工作、個人、家庭甚致本網,都會遇上不同程度困難、挫折或爭議,又或其他令人心恢意冷的事情,繁此種種,都係對我哋身心一種磨練,豐富我哋嘅人生。長跑亦係一種磨練,令我哋嘅目標鲜明,努力達到。希望你只係將心中的一團火閂細咗,待這寒冬過後重燃,越燒越旺。
    長跑網大門永遠打開,希望好快再見到你!更希望在此post下見到閣下留言〝I will be back〞

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 26/3/2009 13:37 發表
    瘋狂﹕
    我今次真係唔識比反應,
    又唔知應該要點做…
    淨係知你今日發放咗很多"負能量"!
    點都好,
    希望你會再尊重我多一次,
    就多一次…

皇上,請問可否願意出手,皆因閣下乃排難解紛之箇中能手,同佢傾傾,萬事有商量,唔做管理員可以做住會員先,而家暫時唔好刪佢account。多謝幫忙!