香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-29 00:20 發表
其實真係介紹我黎0既恩人就係 clerkb 呀~ 令我認識到一大班志同道合0既好跑友~
以前佢成日0係兆麟跑0架~ 速度超超超超超超快~ 佢跑親都成為眾人目光, 簡直係兆麟明星黎0架~
clerkb is a very good runner, I think he ran a nearly sub-3 marathon this year, by the time I observed the Harbour West Tunnel

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-3-28 18:09 發表

我都唔知添?
個陣時我都未做會員,我係用ken兄blog友之名參與,玩完這次之後就入左會喇!
430果晚真係好開心 !亦是人生第一次長課,好多謝Desmond兄做步速帶我返入屯門......
Waiwai, I missed that night a lot, all of us had a great time!
I don't think I can run that much on 430 this year. I will be very happy if I can start running at all

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-28 00:46 發表

desmond,
回想上次美津濃半馬見你在烏交騰要半行半拐, 都估唔到你傷到現在.... 現在最緊要係休養, 長跑長友!
hahaha, I never ever thought I have to stop running until now, not a moment. the ec I visited actually recommended me against running anymore .......well we'll see

升級   11.35%

該用戶從未簽到

Haha ar fung yr blog is very popular, less than 5 days and the posts are getting close to 200~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-28 08:54 發表

如閣下有空,不如响新界西出個 post ﹗而如唔介意,小弟會更新 post 內資料的。

小弟是港島人, 不如找个地頭虫出post仲好o拉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-3-29 11:11 發表

小弟是港島人, 不如找个地頭虫出post仲好o拉!

Alex兄,放心啦!你睇下174#post,叮ctse話會有人認頭,我地耐心等候排隊報名。
我估會有過百人報名參加,到時唔知駛唔駛通知警方封路呢

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-29 17:10 發表
暮春三月,細雨綿綿拍打吐露海岸。
從火車站,遇著一位師兄一起路上交談到達元洲仔,多謝閣下很關心小弟。對不起,忘了你的名字,因為一向記性都很差。
比賽在雨中進行,十分佩服跑手們的拚勁,初初朵在避雨捕捉鏡 ...

多謝瘋狂兄冒著大雨黎影相!
下次你唔好渣機勒,各師兄師姐都期待著你復出呢!
Take care!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

瘋狂兄,似乎你既影相技巧相對之前有突破性既進步呀,又要恭喜吓你啦!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-29 17:10 發表
暮春三月,細雨綿綿拍打吐露海岸。
從火車站,遇著一位師兄一起路上交談到達元洲仔,多謝閣下很關心小弟。對不起,忘了你的名字,因為一向記性都很差。
比賽在雨中進行,十分佩服跑手們的拚勁,初初朵在避雨捕捉鏡 ...

真係影左好多張喎
今日我係病多過傷, 跑得好辛苦, 仲要比你影左咁多張
雖然你影d相水準好好, 但都係希望你快d 復出啦, 等緊你架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-3-29 08:45 發表
17位前輩們?? 亞平, I am not 前輩 ar

先過小弟墜入此網者,皆為小弟前輩,而你則是小弟前輩高手!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-29 22:25 發表

thanks so much schnix. i think i will back to run at TW evening 10K at July la. now i will only concentrate on training.

咁而家集中d 訓練下肌肉先啦, 強化左關節同肌肉, 就無咁易傷, 同時又可減磅

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

瘋狂師兄,今日才第一次見到你,但小弟害羞,冇同你多聊幾句  
    希望師兄腳傷早日復康,瘋狂坦克車再次騁馳於跑道上!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

黑漆漆的森林, 蒙蔽了自己的心.
    要從東跑去西, 還是從西跑到東?

暖洋洋的友情 ,喚醒了迷茫的人.
    從東蕩到了西, 又從西回到了家.

升級   100%

該用戶從未簽到