香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋

.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-27 12:06 發表

好野喎ken, 我個舊blog你係第一, 新blog又係你第一, 抵你係我呢度最好既朋友!

http://www.maon3.com/viewthread.php?tid=256&extra=page%3D1

升級   0%

該用戶從未簽到

慢子兄好野,咁都俾你搵到....以為失去了的回憶!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-27 16:58 發表

引佢拍住跑,好過比佢界。

Kenneth,
高招高招!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-27 16:03 發表

小弟搞錯,天助我們也﹗是4月30日至真" />" /> ﹗當日是"屯公夜賞一夜"友"情"的一週年及都是五一前一日。有冇人有興趣?

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=705&extra=page%3D4

有興趣! 邊樹報名!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 desmond 於 2009-3-27 15:32 發表
都好難囉,第一肯定係我追你,唔係你追我;
第二,荃屯對我黎講實在太遠,認真講我估無幾個月都跑唔到咁遠。
依家跑得番10K我都可能感動到喊

desmond,
回想上次美津濃半馬見你在烏交騰要半行半拐, 都估唔到你傷到現在.... 現在最緊要係休養, 長跑長友!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 kenneth 於 2009-3-27 16:03 發表
    小弟搞錯,天助我們也﹗是4月30日至真 ﹗當日是"屯公夜賞一夜"友"情"的一週年及都是五一前一日。有冇人有興趣?
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=705&extra=page%3D4

有興趣! 430穿梭機.
    上年見你地全男班"青公一夜情", 攪到小妹唔敢加入長跑網,
    今次有師姐們加入, 一定好熱鬧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 00:48 發表

錯過了1年前既約跑,希望"再續青公情"可以參與啦

升級   0%

該用戶從未簽到

足足睇左幾個字先睇晒d post.....
    瘋兄,真係客死人咩 !攪到我以為冇得報迪士尼之仇,約定你今年呀!
    荃屯我都冇跑兩個多星期喇 !有點掛住添 ......430 go go go

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-28 00:48 發表

似乎ken兄很喜歡五一前席, 七一前席的日子!!! 唔知今次會否ctse多過ching呢

一飛衝天去,  一飛衝天去, 小小穿梭機...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-28 00:58 發表

錯過了1年前既約跑,希望"再續青公情"可以參與啦

1年前青公合照的跑友, 現在位位仍是此網的活躍份子, 真難得  

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

沉晚見到瘋兄, 見你氣色都唔錯
    可惜當時跟緊邪神集訓, 只能打招呼
    如果唔係我一定幫眾兄弟....
    咪等你早兩日嚇到大家心緒不靈...甘抵死

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   30.33%

該用戶從未簽到

風兄,知道你失蹤, 我仲諗住帶"妹妹"去城門河尋下你呢~
    在你"精神錯亂"的果一刻, 都仲記得我呢位街坊, 真的很感動~

送上除小鳳的歌-"每一步"給你, 適合你呢位老餅聽的~
    http://www.youtube.com/watch?v=4KQ5L9jiEzg

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 貓仔欣 於 2009-3-28 13:09 發表
    風兄,知道你失蹤, 我仲諗住帶"妹妹"去城門河尋下你呢~
    在你"精神錯亂"的果一刻, 都仲記得我呢位街坊, 真的很感動~

送上除小鳳的歌-"每一步"給你, 適合你呢位老餅聽的~
    http://www.yout ...

很正呀!!! 謝謝貓仔欣的分享

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-28 13:35 發表 很正呀!!! 謝謝貓仔欣的分享

X2