香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

.

B

升級   0%

該用戶從未簽到

其實真係介紹我黎0既恩人就係 clerkb 呀~ 令我認識到一大班志同道合0既好跑友~
以前佢成日0係兆麟跑0架~ 速度超超超超超超快~ 佢跑親都成為眾人目光, 簡直係兆麟明星黎0架~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

30/4 約跑荃屯?? 我一定參與呀~ 預埋我一份呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-29 00:20 發表
其實真係介紹我黎0既恩人就係 clerkb 呀~ 令我認識到一大班志同道合0既好跑友~
以前佢成日0係兆麟跑0架~ 速度超超超超超超快~ 佢跑親都成為眾人目光, 簡直係兆麟明星黎0架~

就係你話10k跑36'個位朋友, 早講啦!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:20 發表

妳睇下134#post啦!佢唔想用自己名嫁!

我有睇134#post, 就係因為佢要更新post, 咁最好自己開post約跑啦!
    既可以主導大小事務, 按佢心意安排, 鐘意入去edit吓個post.
    叫人開個post俾佢改, 有點那過囉!

你老闆都唔會出手改你功課啦, 唔妥都係出口叫你自己改啦!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:28 發表

就係你話10k跑36'個位朋友, 早講啦!

咁又唔係佢喎~ 36" 0個個係我同事黎0架~

升級   0%

該用戶從未簽到

或者ken兄目前身份不太適合作為約跑發起人,既然大家都好有興趣再續青公情,總需要有個人出來開post吧.
    暫且放下其他野,不如大家齊心協力搞好呢次約跑,以免1年前個17位前輩們失望...好嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:30 發表

我有睇134#post, 就係因為佢要更新post, 咁最好自己開post約跑啦!
    既可以主導大小事務, 按佢心意安排, 鐘意入去edit吓個post.
    叫人開個post俾佢改, 有點那過囉!

你老闆都唔會出手改你功課啦, 唔妥都 ...

妳錯喇!每次開職員會,同事要輪流寫會議記錄,但次次老細都改到唔係我地寫個版本

升級   0%

難過

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:42 發表

妳錯喇!每次開職員會,同事要輪流寫會議記錄,但次次老細都改到唔係我地寫個版本

咁你老細唔識做老細囉! 佢應該轉行做老師, 用紅筆改到本簿花晒......唔係你地寫個版本.
    老細係咁二講幾嘢, 你地自己番去改餐死, 改到佢滿意為止.

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-3-29 00:39 發表
    或者ken兄目前身份不太適合作為約跑發起人,既然大家都好有興趣再續青公情,總需要有個人出來開post吧.
    暫且放下其他野,不如大家齊心協力搞好呢次約跑,以免1年前個17位前輩們失望...好嗎?

由前輩們再攪一次慶祝一週年, 將長跑發揚光大, 係咪更有意思!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:53 發表

咁你老細唔識做老細囉! 佢應該轉行做老師, 用紅筆改到本簿花晒......唔係你地寫個版本.
    老細係咁二講幾嘢, 你地自己番去改餐死, 改到佢滿意為止.

咁佢都好好嘅!通常佢會自己改完就比我地打番個滿意版本就ok

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 BeeFing 哥 於 2009-3-29 00:35 發表

咁又唔係佢喎~ 36" 0個個係我同事黎0架~

咁仲唔叫佢入會?大家指教下.....

升級   0%

難過

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 00:57 發表

咁佢都好好嘅!通常佢會自己改完就比我地打番個滿意版本就ok

威威你要知道自己有幾幸福啊!
    有時我改嘢改到頭痛, 每改一次print一份, 改十次就print十份.....點解唔睇清楚有冇錯先print呀??? 非常浪費紙張, 好似燒毀緊一棵樹咁心痛.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 00:55 發表

由前輩們再攪一次慶祝一週年, 將長跑發揚光大, 係咪更有意思!

其實我好想攪約跑,不過返工時不能上長跑網,晚上又未必有時間上長跑網,
    我驚大家有問題時又唔能夠快快答覆大家 ......
    希望快d有人做勇士啦!

升級   0%

難過

原帖由 神童威威 於 2009-3-29 01:04 發表

其實我好想攪約跑,不過返工時不能上長跑網,晚上又未必有時間上長跑網,
    我驚大家有問題時又唔能夠快快答覆大家 ......
    希望快d有人做勇士啦!

威威唔洗擔心, 小妹收到情報有人認左頭攪架啦!
    要安排吓先出post, 俾啲時間小妹吐吓屈悶氣姐.
    係時候走人, 打擾左瘋狂個blog好耐添, Sorry!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 01:10 發表

威威唔洗擔心, 小妹收到情報有人認左頭攪架啦!
    要安排吓先出post, 俾啲時間小妹吐吓屈悶氣姐.  

下次約你上山私奔,去水塘狂叫幾聲,包你乜氣都出晒....

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-3-29 01:14 發表
    下次約你上山私奔,去水塘狂叫幾聲,包你乜氣都出晒....

好呀!
    最好有人俾我, 先出到啖氣.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-29 01:19 發表

好呀!
    最好有人俾我, 先出到啖氣.  

梁兄成日話我係沙包....有興趣鍊下拳嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-3-29 01:20 發表
    哈哈唔緊要慢慢吹。:D

瘋兄,你個blog引左個口水王入左來,唔好意思,整濕晒.
    (最多傾多一日就得啦,係關於430約跑)

升級   11.35%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-3-29 00:39 發表
    17位前輩們?? 亞平, I am not 前輩 ar