香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

廣州半程馬拉松照片

升級   54.21%

該用戶從未簽到

就系着住我头像件衫喇。。呵呵,你地甘仓促所以都无机会讲野。。
我依家系东莞呢边,同我地东莞一齐有个跑第二噶。。。都系呢次比赛先认识
他跑72分钟啊,之前都真系睇唔出。。。个子小,装备简陋(对鞋都系成百蚊果种咋),河南人
真系好佩服!

升級   54.21%

該用戶從未簽到

allanccl ar125 两位ching我都见到,但rockiec  ching就吾知系边位咯。。呵呵。。。
ar125  ching是不是传说中的白头ching啊?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 yanson8 於 2009-4-2 17:19 發表 
allanccl ar125 两位ching我都见到,但rockiec ching就吾知系边位咯。。呵呵。。。

啊啊! 我個人好低調, 喜歡聽人家說多一點...
而且, 人又老, 樣子又普通, 幾乎成街都係...
所以碰到面, 未必注意到!

原帖由 yanson8 於 2009-4-2 17:19 發表 
ar125 ching是不是传说中的白头ching啊?

據我所知, ar125 Ching 很年青, 並非傳說中的白頭 Ching,
而當天只有 leefs, allanccl, Power, but, seven, rockiec 及 allanccl
一位朋友, 所以閣下見到的並非 ar125 Ching...

而傳說中的白頭 Ching 該是 Banner上右起第三位, 
若有錯請其他 Ching/Ctse 指正。

升級   54.21%

該用戶從未簽到

呵呵,认错左既唔好意思,因为真系唔知边个打边个,不过件衫就绝对唔会认错

升級   48%

該用戶從未簽到

多謝分享..