香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 亞平

網友約跑-4月30日 [再續青公情]

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

11.8 - 12.7 km/h(估計濕度 -> ~92%)[當日估計上限係21.0K]
    ^
    邊個跟得到呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

平兄,我未跑過咁長程,只會蟻速爬,受唔受我玩呀??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   35.4%

該用戶從未簽到

係時候出山
    請幫忙報名
    (請加 "稍後再確認")~thanks~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 billy_yau 於 2009-3-30 12:57 發表

平師兄, 我姓 yau 架, 同你一齊左咁耐都唔記得個姓

Billy 兄,唔好意思,平時只叫你做billy,好少叫姓...當晚預你食飯,入小弟數!OK嗎?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-30 13:33 發表

終於有機會見到cu兄了 , 今次特登過大海入新界喎 歡迎歡迎.

放心, 小妹殿後

升級   0%

該用戶從未簽到

細明哥,可唔可以又要你包圍押後?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-30 13:27 發表
    平兄..好吸引好吸引......我講個約跑...
    可惜20.5K...小弟未有能力...期望明年今日....  

PARCO爸,唔跑可唔可以來幫手影相+食飯?
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-3-30 14:25 發表
    係時候出山
    請幫忙報名

紅紅姐出山真係好, 我地又懷緬吓第一次有女跑友時的情景吧!!! 難得我地又可以3人同行了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-30 13:33 發表

CU兄,你來啦..跑唔晒都冇問題架,半路可以搭車入屯門,慢都唔緊要,有師兄負責押後,快D報啦..好快滿架..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-3-30 14:25 發表
    係時候出山
    請幫忙報名

紅姐...好耐冇見....已加名!..食飯嗎 ?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

1. Kenneth (男子組隊長) 跑+食
    2.
    叮叮噹(女子組隊長) 跑+食
    3. 亞平(雜務) 跑+食

4. Alex 跑+食
    5. ram 跑+食
    6. 瘋瘋跑+食 (係要跟住ram, 是日可能上巴士)
    7. Kin 跑+食

8. stanwong 跑+食
    9. 慢子 跑+食
    10.711 跑+食
    11.大圍新跑手 (跑+未知食唔食)
    12.nc 跑+食
    13.Tarry (跑+未知食唔食)
    14.Kopo1128 跑+食

15. 法蘭 跑+食
    16. kolohon 跑+食
    17. 洛虎添 跑+食

18. 細明哥 跑+食
    19. RedRed (稍後再確認)

升級   0%

該用戶從未簽到

[再續青公情]名單 (人工智能自助系統,熟路者請用藍色字,並標明是否晚膳):

2. 叮叮噹(女子組隊長) 跑+食
    4. Alex 跑+食
    5. ram 跑+食
    7. Kin 跑+食
    9.  慢子 跑+食
    10. 711 跑+食
    11. 大圍新跑手 (跑+未知食唔食)
    12. nc 跑+食
    13. Tarry (跑+未知食唔食)
    14. Kopo1128 跑+食
    15. 法蘭 跑+食
    17. 洛虎添 跑+食
    18. 細明哥 跑+食
    20. cu83 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的 + 稍後再確食唔食)

升級   50.45%

該用戶從未簽到

2. 叮叮噹(女子組隊長) 跑+食
    4. Alex 跑+食
    5. ram 跑+食
    7. Kin 跑+食
    9. 慢子 跑+食
    10.711 跑+食
    11.大圍新跑手 (跑+未知食唔食)
    12.nc 跑+食
    13.Tarry (跑+未知食唔食)
    14.Kopo1128 跑+食
    15. 法蘭 跑+食
    17. 洛虎添 跑+食
    18. 細明哥 跑+食
    20. cu83 (未跑過咁長程﹕唔得就會打的 + 稍後再確食唔食)
    21. Daniel  (跑+未知食唔食)

升級   0%

該用戶從未簽到

攪錯o左...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   35.4%

該用戶從未簽到

嘩..長跑網宜家真係陣容頂盛
    話咁快巳經咁多人
    仲要係星期四tim..勁

見大家咁勤力,等我都要"的" 起返個心肝練返跑囉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-3-30 15:02 發表

cu兄:
    使咩怕呀,用返跟邪神學左既節奏跑,跑順左再跑長d都得呀!