香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: 消腩號

初來報到~~上水人~~!!

升級   2.11%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-30 22:43 發表
小弟都係住粉嶺,歡迎加入我地北區之友,一齊操練丫

我估閣下見到的應該不是馬王兄啦,佢星期五晚去邪神班操完,唔會第二朝又操卦

stanwong師兄, 你好, 請多多指教~~
好啊~~一齊操呀...不過請等等我...因為小弟基礎體力不足...
在堅持改進中...免得拖慢師兄的進度...
師兄多數去邊度操多? 我星期日朝早會去北區運動場跑下圈...

"我估閣下見到的應該不是馬王兄啦"<--謝謝情報...我今日見到邪神班召集的帖...遲少少小弟都好想見識一下...

升級   2.11%

該用戶從未簽到

原帖由 Mr.Bus 於 2009-3-30 23:24 發表
ha
c hing個名好正
歡迎你

哈囉Mr.Bus師兄~~ 多多指教!!
謝謝~~因為消腩...係我09年的目標...
想同跟o左我30年的腩(六郎合體o左好耐)...好耐...講聲再見...
我好想試下有一排朱古力的感覺...人生30(!?)...都未試過...
哈哈~~

升級   32%

該用戶從未簽到

原帖由 消腩號 於 30/3/2009 23:39 發表

哈囉Mr.Bus師兄~~ 多多指教!!
謝謝~~因為消腩...係我09年的目標...
想同跟o左我30年的腩(六郎合體o左好耐)...好耐...講聲再見...
我好想試下有一排朱古力的感覺...人生30(!?)...都未試過...
...

ha咁啱呀
我都想跟左我10年 0既六神合禮,同佢講聲唔好再見喎
大家加油啦
一齊食返排六舊朱古力

升級   67.85%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 消腩號 於 2009-3-30 23:31 發表

stanwong師兄, 你好, 請多多指教~~
    好啊~~一齊操呀...不過請等等我...因為小弟基礎體力不足...
    在堅持改進中...免得拖慢師兄的進度...
    師兄多數去邊度操多? 我星期日朝早會去北區運動場跑下圈. ...
    我地北區之友每星期三晚都在北區運動場操練,消腩號兄有時間都來一齊操下丫
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2749&extra=page%3D1&page=16

除了衝圈外,都有一些基本和體能練習,應該適合你的。
    衝圈的意思,是快速跑一段距離(例如一圈400米),休息一回後再衝,重複多次。我地衝圈時,如果閣下跟不上,可以自己跑圈都得,不會阻慢我地進度的。如果來的話,請去上面條thread報名

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-3-31 11:28 發表
    我地北區之友每星期三晚都在北區運動場操練,消腩號兄有時間都來一齊操下丫
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=2749&extra=page%3D1&page=16

除了衝圈外,都有一些基本和體能練習,應該適合你的。 ...

係呀係呀,得閒可以黎玩下

今個星期開始我地會多做一些基本練習.....衝圈就量力而為