香港長跑網  - 長跑長友

樓主: watsoncheung
打印 上一主題 下一主題

新界西 運動太陽眼鏡集體訂購團(ALL ARRIVED!!)

升級   6.32%

該用戶從未簽到

新界西 運動太陽眼鏡集體訂購團
可以買只要ching Ctse可以元朗取鏡便可以一齊玩。任何鏡都可以。
http://www.probikekit.com/display.php?cat=Sunglasses

總運費約 HK$221.67
希望訂購總數可以去到$2500。keep住運費為10%左右。按個人總數比例分擔運費。
只要總數到達, 便立即截止。如何反應唔好, 就取消啦。

ps: 小弟第一次, 有處理不當, 照顧不周, 見諒。
如總數到達$2500左右, 便立即截止,付款詳情稍後公報
http://www.probikekit.com/display.php?cat=Sunglasses

聲明﹕
由於此項定購行動產品非由"香港長跑網"出品,
及不會從中收取利益,
故日後此產品如出現品質,延誤,或停產問題,
本網將不承擔有關責任,
如會員參與此項定購行動產品,
需要自行考慮所存在有風險及損失!

1. watsoncheung (PBK Conquer 籃x1, PBK Iron 黑x1)
2. angkso (PBK Conquer 籃x1)
3. Dee (PBK Conquer 銀x1)
4. kolohon (PBK Conquer 銀x1)
5. loudspeaker (PBK motion 紅 x 1)
6. 細明哥  (PBK Conquer 藍X1 , PBK motion 紅x1 )
7. stanwong (PBK Conquer 藍X1)
8. kenleung (PBK Iron 黑x1)
9. Kenneth  (PBK Conquer 紅X1  )
10. Daniel  (PBK Conquer 籃x1)
11. Parco爸 (PBK motion 紅x1)
12. 叮叮噹 (PBK Iron 紅 x1)
13. ee_tpk (PBK iron 黑x1)
14. tyler (PBK Conquer 藍x1)
15. 李奧 (PBK motion 紅 x 1)
16. tiger (PBK Iron 紅x1, Iron 黑x1)

升級   100%

該用戶從未簽到

可以買只要ching Ctse可以元朗取鏡便可以一齊玩。任何鏡都可以。

希望訂購總數可以去到$2500。keep住運費為10%左右。按個人總數比例分擔運費。

聲明﹕
及不會從中收取利益,
本網將不承擔有關責任,

1. watsoncheung (PBK Conquer 籃x1, PBK Iron 黑x1)
5. loudspeaker (PBK motion 紅 x 1)
6. 細明哥  (PBK Conquer 藍X1 , PBK motion 紅x1 )
9. Kenneth  (PBK Conquer 紅X1  )
16. tiger (PBK Iron 紅x1, Iron 黑x1)

17. but (Polaris Manhatten 藍x1)
18. rockiec (Polaris Manhatten 紅x1)
19. seven (Polaris Manhatten 紅x1)

升級   29.67%

該用戶從未簽到

總數己過$3000。

已截止啦!睇post#2

升級   44.2%

該用戶從未簽到

... 駛唔駛甘快手 ???

升級   0%

該用戶從未簽到

watson兄...唔該晒..辛苦晒...
小弟元朗人...你想點交收隨你喜歡...聽候指示...

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 艾莉絲•韋 於 2009-3-31 21:52 發表
... 駛唔駛甘快手 ???

Ctse 想要既話加埋妳啦。不過唔好太遲wo。聽朝就落單啦。

升級   68.6%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-3-31 22:01 發表

Ctse 想要既話加埋妳啦。不過唔好太遲wo。聽朝就落單啦。

Watson ching, may I? If so, Conquer Red

鬼影

升級   29.67%

該用戶從未簽到

原帖由 鬼影 於 2009-3-31 22:26 發表

Watson ching, may I? If so, Conquer Red

鬼影

ok ok no problem . Check the list
http://spreadsheets.google.com/pub?key=pbJNEmbmcK0WE00Pmkbyucw

升級   68.6%

該用戶從未簽到

Thank you Sir

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

辛苦Watson兄, Thank you.
    其實, 今早才出post, 不出半天已經夠數.
    小妹幸運地有上網可以落訂, 其他chings/ctses未必白天可以上網.
    唔知道可否開放多一晚至明早order前呢?
    尊重你最終決定.

另外, 小妹見有會員今日註冊即日訂sunglass, 唔知道有冇問題呢?
    有一位ching落左三個名訂sunglass,可能要確認一下如何付款.

升級   0%

該用戶從未簽到

精明眼..叮叮姐...
    家下長跑網昅少陣都唔得...
    約跑青公..一日賣晒飛又得...
    訂眼鏡...又係一日可埋單..

升級   29.67%

該用戶從未簽到

辛苦Watson兄, Thank you.
    其實, 今早才出post, 不出半天已經夠數.
    小妹幸運地有上網可以落訂, 其他chings/ctses未必白天可以上網.
    唔知道可否開放多一晚至明早order前呢?
    尊重你最終決定.

不如到令晚12:00啦。我第一次 驚太多人難handle。就令晚12:00 前啦。

另外, 小妹見有會員今日註冊即日訂sunglass, 唔知道有冇問題呢?
    有一位ching落左三個名訂sunglass,可能要確認一下如何付款.

多謝ctse提醒。等我rethink一下先。聽日再作決定啦。大家留意一下post#2啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-3-31 23:06 發表

不如到令晚12:00啦。我第一次 驚太多人難handle。就令晚12:00 前啦。

多謝ctse提醒。等我rethink一下先。聽日再作決定啦。大家留意一下post#2啦。

ching.. 安全起見... 不如大家先落一半訂... 見面時再俾埋另一半..
    你覺得點呢?

(雖然麻煩 d.. 但希望可以保障到你)

升級   25.8%

該用戶從未簽到

如有位的話請預小弟一副 PBK Iron 黑x1
    thx!!

升級   25.8%

該用戶從未簽到

如有位的話請預小弟一副 PBK Iron 黑x1
    thx!!

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 watsoncheung 於 2009-3-31 23:06 發表

咁加埋我一對conquer blue 啦!!thx!!

升級   97.67%

該用戶從未簽到

聲明﹕
    及不會從中收取利益,
    本網將不承擔有關責任,

17. but (Polaris Manhatten 藍x1)
    18. rockiec (Polaris Manhatten 紅x1)
    19. seven (Polaris Manhatten 紅x1)
    20. D 文 (
    PBK Iron 黑x1)
    21. KK (PBK Conquer 藍x1)

升級   29.67%

該用戶從未簽到

升級   44.2%

該用戶從未簽到

PBK Motion Sunglasses 紅 X 1 ~ 唔該 WATSON CHING

升級   29.67%

該用戶從未簽到

真係截止啦!睇post#2