香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手

夜探梅子林暫停 - (17/6 星期三改於沙田運動場自由練習)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-14 23:47 發表
今晚總共有9人.....估唔到餓跑左好耐ge阿四ching....居然dab左3粒梅....仲有一個第一次join ge呢期係大紅人----蕉仔......一開跑....蕉仔就跟左小華..法法衝左出去....前進ching由於傷患初癒,而wongc姐有dd傷.....兩 ...

唔該使梅子花旦cc既報告呀,咁妳有冇食梅子呀?
阿四ching今次真係dab返夠本啦,勁呀,我下次都要試下食3粒梅既嗞味呀~
蕉仔ctse跟到小華真係唔野少wor,仲咁細有排進步啦。
法法你個pat pat做咩咁緊呀? 係咪練得邪神既縮籮大法多呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-15 01:17 發表

唔該使梅子花旦cc既報告呀,咁妳有冇食梅子呀?
阿四ching今次真係dab返夠本啦,勁呀,我下次都要試下食3粒梅既嗞味呀~
蕉仔ctse跟到小華真係唔野少wor,仲咁細有排進步啦。ngD1 ...

圍圍,

唔知woh! 好似上完邪神上星期5早課個日就係咁!跟住幾日都係好緊,都唔知咩事!

我都想 練下縮x 大法架!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 法蘭 於 2009-4-15 09:45 發表

圍圍,

唔知woh! 好似上完邪神上星期5早課個日就係咁!跟住幾日都係好緊,都唔知咩事!

我都想 練下縮x 大法架!

呢個情況...有可能係練成縮籮大法既先兆,恭喜使。
btw 下星期二開始我會跟泰基係灣仔運動場操,來唔到跟大家食梅子啦,不過我都會自己搵時間去偷下食既。

升級   41.4%

該用戶從未簽到

回復 123# 的帖子

唉!勁得去邊。近排忙到嘔(好似今晚咁,依家先放工),一星期先跑得一兩次。有得dab就dab多d囉。唔係遲d退化到跑都跑唔郁就慘!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 超人阿四 於 2009-4-15 21:28 發表
    唉!勁得去邊。近排忙到嘔(好似今晚咁,依家先放工),一星期先跑得一兩次。有得dab就dab多d囉。唔係遲d退化到跑都跑唔郁就慘!

超人師兄,唔止你忙呀!呢排我都差不多晚晚做到+点幾至放工,
    噚晚諗住好似以往咁做完gym行過去冬姑亭揾你地食飯,但結果
    做到+点才走,仲点去做gym呀?

希望第日對脚好翻可以練跑時,工作可以唔駛咁忙讓我可以跑得到啦!

係喎!夜探梅子林点可以少咗大圍呀!
    可以考慮改星期三或星期四啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-15 22:53 發表

嘩...開始跟泰基操.....大圍會越黎越 強吖~~" />" />
    你係梅子林主喎......你唔黎?星期二唔得....咁不如又黎投吓票....改星期四吖

cc:
    星期四都好呀,唔使投票啦,不如就由妳呢個梅子花旦開post,我跑到一定來既。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-16 01:09 發表

咪玩喇....大圍兄....我係梅子巡場~~hgj091" />" />hj
    開post咁重要....緊係林主做嘎嘛~~hgjD124" />" />hj

圍圍
    冇你主持大局點得,一於改時間,我與CC ,法蘭尚有三堂要上謝SIR 堂,星期四為合

升級   18.2%

該用戶從未簽到

星期四我唔係幾得, 不過大家唔洗就我啦, 等你地上完謝Sir堂, 改返星期三?  我趁呢段時間去修理下隻病腳先.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-4-16 13:23 發表
    星期四我唔係幾得, 不過大家唔洗就我啦, 等你地上完謝Sir堂, 改返星期三?  我趁呢段時間去修理下隻病腳先.

wongc.. 你隻腳都搞0左一排..要唔要轉醫生?

升級   0%

該用戶從未簽到

既然大家唔係一定要跑星期二既,咁下周夜探梅子林一放改星期四啦,改埋個主提比大家報名先~
    btw 我下星期四晚有節目,各位唔介意我再偷懶多一次呱~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-4-16 13:23 發表

wongc ctse:
    咁妳一於好好養傷,等妳對腳好返使再復出啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-16 13:32 發表

ee:
    咁妳自己對腳又搞成點呀? 梅子林等緊妳wor....

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-16 13:32 發表

ee, 係呀, 我諗住去睇阿前進ching介紹個針灸EC, 睇下掂唔掂(不過仲未有時間去.......)

咁你D傷勢如何?  有無咩進展?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-4-16 14:09 發表

ee:
    咁妳自己對腳又搞成點呀? 梅子林等緊妳wor...." />" />hjghk

而家邊敢食梅..未俾神鬧過咩....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-4-16 19:07 發表

" />" />wongc姐.....你...星期四唔得?

多數唔得.  星期四. 要做阿四.